Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
De ce sa alegeti gama de sisteme incalzire ecologice

De ce sa alegeti gama de sisteme incalzire ecologice

🕔16.Oct 2015

Vine iarna, incet, incetisor, iar daca pentru multi cosmarul facturilor este unul mai mult decat real, pentru cei care au optat pentru folosirea unor sisteme incalzire ecologice problema incalzirii si a asigurarii comfortului termic pe timpul sezonului rece nu prea exista.  Utilizarea unor astfel de echipamente nu tine in mod neaparat de moft sau de ideea de a fi in trend. Se spune ca o civilizatie nu se poate numi intr-adevar civilizata numai atunci cand isi poate obtine independenta energetica. Astfel, daca pana nu in urma cu mai mult de cateva sute de ani oamenii foloseau focul pentru a se incalzi, in prezent centralele termice pe gaz sunt cele mai raspandite sisteme de incalzire, fiind prezente in 75% din caminele situate in mediile urbane. Insa, UnicMar New Enery vrea sa schimbe acest lucru. Dorim ca in acest articol sa dezvoltam ideea de sisteme incalzire ecologice pentru ca acestea sa fie intelese mai bine si adoptate de cat mai multi oameni.

O tehnologie gandita pentru sisteme incalzire ecologice

In primul rand, tehnologia din spatele acestor sisteme incalzire ecologice este axata pe principiul folosirii energiei verzi. Fie ca vorbim de panouri solare sau fotovoltaice, acestea pot fi folosite pentru a incalzi casa sau imobilele. Energia solara este una din cele mai eficiente resurse, aceasta daca este captata in mod eficient si folosita prin intermediul unor sisteme incalzire ecologice cum ar fi panourile cu infrarosii, aceasta poate sa va asigure comfortul termic de care aveti nevoie fara a implica facturi exagerate, dimpotriva, folosirea unei astfel de solutii va poate aduce economii substantiale si o amortizare a investitiilor intr-un timp foarte scurt.

Siguranta acestor sisteme incalzire ecologice este cu mult mai mare fata de cea oferita de sistemele conventionale de incalzire pe gaz.  Nu numai ca solutiile de incalzire pe baza de panouri solare sunt eficiente, acestea ofera comfortul termic chiar si in timpul celor mai aprige geruri, siguranta oferita de acestea este totala. Nu exista riscuri de explozie sau intoxicare cu monoxid de carbon. Pe langa acest aspect, prin folosirea energiei solare puteti ocroti natura deoarece aceste sisteme incalzire ecologice nu emana substante daunatoare, iar impactul asupra mediului este aproape nul.

Instalarea unor sisteme incalzire ecologice este mult mai simpla

Instalarea unor sisteme incalzire ecologice este una mult mai simpla decat in cazul celor pe gaz de exemplu. Panourile solare pot fi montate cu usurinta pe acoperisul casei, sau chiar puteti construi un mic parc solar in curtea casei. Astfel veti putea avea un acces mai usor la panourile solare pentru a le curati mai bine.

In concluzie, putem spune ca instalarea unor sisteme incalzire ecologice aduce dupa sine o serie foarte ampla de beneficii, iar daca priviti costurile unor astfel de solutii ca pe o investitie, veti intelege mai bine faptul ca rata de amortizare a investitiei este una foarte rapida. Va asteptam pe siteul nostru, www.unicmar.ro pentru a afla mai multe despre cum puteti sa va asigurati comfortul ocrotind natura in acelasi timp. Va oferim o paleta completa de produse si sisteme incalzire ecologice precum si servicii de instalare si consultanta.

Similar Articles
Mobila la comanda exact asa cum iti doresti pentru bucataria ta numai de la Mobilasik!

Mobila la comanda exact asa cum iti doresti pentru bucataria ta numai de la Mobilasik!

  Cum ar fi sa pasesti intr-o dimineata in bucatarie si sa vezi ca planurile tale

Cum sa alegi cel mai performant TV Tuner pentru masina ta?

Cum sa alegi cel mai performant TV Tuner pentru masina ta?

  Performanta si caracteristicile tehnice deosebite sunt cele care primeaza atunci cand se alege orice tip

Totul despre inchirieri auto Bucuresti pentru a fi siguri pe alegerea facuta !

Totul despre inchirieri auto Bucuresti pentru a fi siguri pe alegerea facuta !

  Nu este nimic mai placut decat sa stii ca totul este pregatit pentru tine atunci

Din ce lemn se face parchetul si de ce?

Din ce lemn se face parchetul si de ce?

Parchetul vine din lemn masiv si din lemn. Podelele din lemn masiv au fost realizate

Cum sa alegi o firma contabilitate Arad? Sau, mai concret de ce sa apelezi la o firma si nu la un contabil autorizat?

Cum sa alegi o firma contabilitate Arad? Sau, mai concret de ce sa apelezi la o firma si nu la un contabil autorizat?

  Cu siguranta in momentul in care ati inceput o afacere noua sau ati ajuns intr-un