Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
De ce sa alegeti gama de sisteme incalzire ecologice

De ce sa alegeti gama de sisteme incalzire ecologice

🕔16.Oct 2015

Vine iarna, incet, incetisor, iar daca pentru multi cosmarul facturilor este unul mai mult decat real, pentru cei care au optat pentru folosirea unor sisteme incalzire ecologice problema incalzirii si a asigurarii comfortului termic pe timpul sezonului rece nu prea exista.  Utilizarea unor astfel de echipamente nu tine in mod neaparat de moft sau de ideea de a fi in trend. Se spune ca o civilizatie nu se poate numi intr-adevar civilizata numai atunci cand isi poate obtine independenta energetica. Astfel, daca pana nu in urma cu mai mult de cateva sute de ani oamenii foloseau focul pentru a se incalzi, in prezent centralele termice pe gaz sunt cele mai raspandite sisteme de incalzire, fiind prezente in 75% din caminele situate in mediile urbane. Insa, UnicMar New Enery vrea sa schimbe acest lucru. Dorim ca in acest articol sa dezvoltam ideea de sisteme incalzire ecologice pentru ca acestea sa fie intelese mai bine si adoptate de cat mai multi oameni.

O tehnologie gandita pentru sisteme incalzire ecologice

In primul rand, tehnologia din spatele acestor sisteme incalzire ecologice este axata pe principiul folosirii energiei verzi. Fie ca vorbim de panouri solare sau fotovoltaice, acestea pot fi folosite pentru a incalzi casa sau imobilele. Energia solara este una din cele mai eficiente resurse, aceasta daca este captata in mod eficient si folosita prin intermediul unor sisteme incalzire ecologice cum ar fi panourile cu infrarosii, aceasta poate sa va asigure comfortul termic de care aveti nevoie fara a implica facturi exagerate, dimpotriva, folosirea unei astfel de solutii va poate aduce economii substantiale si o amortizare a investitiilor intr-un timp foarte scurt.

Siguranta acestor sisteme incalzire ecologice este cu mult mai mare fata de cea oferita de sistemele conventionale de incalzire pe gaz.  Nu numai ca solutiile de incalzire pe baza de panouri solare sunt eficiente, acestea ofera comfortul termic chiar si in timpul celor mai aprige geruri, siguranta oferita de acestea este totala. Nu exista riscuri de explozie sau intoxicare cu monoxid de carbon. Pe langa acest aspect, prin folosirea energiei solare puteti ocroti natura deoarece aceste sisteme incalzire ecologice nu emana substante daunatoare, iar impactul asupra mediului este aproape nul.

Instalarea unor sisteme incalzire ecologice este mult mai simpla

Instalarea unor sisteme incalzire ecologice este una mult mai simpla decat in cazul celor pe gaz de exemplu. Panourile solare pot fi montate cu usurinta pe acoperisul casei, sau chiar puteti construi un mic parc solar in curtea casei. Astfel veti putea avea un acces mai usor la panourile solare pentru a le curati mai bine.

In concluzie, putem spune ca instalarea unor sisteme incalzire ecologice aduce dupa sine o serie foarte ampla de beneficii, iar daca priviti costurile unor astfel de solutii ca pe o investitie, veti intelege mai bine faptul ca rata de amortizare a investitiei este una foarte rapida. Va asteptam pe siteul nostru, www.unicmar.ro pentru a afla mai multe despre cum puteti sa va asigurati comfortul ocrotind natura in acelasi timp. Va oferim o paleta completa de produse si sisteme incalzire ecologice precum si servicii de instalare si consultanta.

Similar Articles
Pescarii găsesc la Carpexperience experiența de vis

Pescarii găsesc la Carpexperience experiența de vis

Pescarii cu adevărat pasionați știu ce înseamnă o aruncare foarte dificilă, iar cu mulinete de

Cu Electrologus vă încălziți bine și ieftin!

Cu Electrologus vă încălziți bine și ieftin!

Știați că acum există ceva cu efect foarte mare pentru locuințele neizolate și friguroase? Dacă

Imprimare tricouri: atenția noastră acordată dorinței tale!

Imprimare tricouri: atenția noastră acordată dorinței tale!

Indiferent dacă dorești ca prietenii și cunoscuții tăi să remarce tricoul pe care îl porți,

Drumetii cu bicicleta

Drumetii cu bicicleta

Drumetiile sunt printre cele mai placute activitati caci se face si sport, se viziteaza anumite

Butasi zmeura cu Strong Berry – pentru fructe cat mai gustoase!

Butasi zmeura cu Strong Berry – pentru fructe cat mai gustoase!

Iti surade ideea sa poti cultiva zmeura chiar in gradina la tine? Ce-ai spune sa

About Author