Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
De ce sa optam pentru stalpi iluminat fotovolatici?

De ce sa optam pentru stalpi iluminat fotovolatici?

🕔22.Jul 2015

Stalpii de iluminat fotovoltaici sunt diferiti de stalpii de iluminat obisnuiti prin faptul ca exista o tensiune electromotoare ce apare intr-o jonctiune semiconductoare sub incidenta unui flux luminos. Asfel, vor face mai multa lumina, cinsumand mai putin energie, deci intrun mod mult mai inteligent. Acestia sunt o alegere foarte inspirata atat daca locuim la casa, avem o curte foarte mare pe care ne dorim sa o avem iluminata chiar si pe timpul noptii. De asemenea, sunt ideali si pentru iluminatul stradal, al parcurilor deoarece au un aspect foarte placut si dau un aer foarte pitoresc suprafetei pe care sunt instalati.

Acesti stalpi iluminat fotovoltaici functioneaza pe baza de energie solara, asa ca sunt ideali si din punctul de vedere al consumului. Ei sunt de obicei confectionati din fonta/ aluminiu, lucru care ii face extrem de rezistenti. Pentru ca se monteaza direct in ciment, prin intermediul unor suruburi foarte groase, putem sa stam linistiti, deoarece sunt ficsi, nu se vor misca din acel loc. Pentru ca sunt ornamentali, creeaza o atmosfera foarte placuta atat in parcuri, cat si in spatiile private, creand un spatiu foarte placut in care ne putrem petrece timpul chiar si pe timpul noptii.

Pe site-ul www.palagio.rogasiti tot felul de stalpi iluminat, de la cei fotovoltaici pana la cei foarte rezistenti, din otel, stradali. Aici veti beneficia de preturi foarte bune la produse de calitate superioara, executate cu atentie de catre profesionisti, cu tehnologie de ultima generatie.

 Stalpii iluminat fotovolatici sunt o varianta excelenta

Pentru ca ne dorim ca acasa, in curte, sa avem parte de o atmosfera in care sa ne petrecem timpul atat ziua, cat si noaptea, este esential sa avem in vedere faptul ca tot timpul trebuie sa avem un element care sa lumineze. Caldura torida din timpul verii ne impidica sa iesim din casa pe timp de zi, asa ca cea mai placuta varianta sunt graterele si jocurile cu prietenii din timpul noptii. Ca sa fim linistiti ca avem parte de lumina si pe timpul noptii, cea mai sigura si mai practica alegere sunt cativa stalpi iluminat fotovoltaici, care vor crea o atmosfera placuta pe timpul noptii, iar pe timpul zilei vor arata foarte bine, pentru ca au un aspect foarte atent creat.

Stalpii iluminat fotovoltaici sunt cea mai buna alegere, sunt usor de montat si de intretinut. Sunt excelenti atat pentru proprietatile private, cat si pentru parcuri, strazi, pentru ca dau un aer boem si scot din banalitate atmosfera. Lumina degajata de acestia este suficienta, deci nu exista motive care sa ne determine sa nu achizitionam astfel de stalpi. Pentru mai multe detalii despre aceste produse, vizitati un magazin de specialitate, unde persoane competente va vor da sfaturi astfel incat dumneavoastra sa luati cea mai buna decizie.

Mai multe informatii pe www.Palagio.ro

Similar Articles
Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare

Sisteme de irigatii cu aspresoare la un pret bun

Sisteme de irigatii cu aspresoare la un pret bun

Daca ai nevoie de sisteme de irigatii, compania Irigo te asteapta cu cele mai bune

Frane electromagnetice – solutii profesionale oferite de Uzinrom Holding

Frane electromagnetice – solutii profesionale oferite de Uzinrom Holding

Complexitatea solicitarilor pentru aplicatiile industriale a crescut semnificativ, iar oamenii se axeaza din ce in