Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Decoratiuni de Craciun-Instalatii de Craciun cu led

Decoratiuni de Craciun-Instalatii de Craciun cu led

🕔13.May 2014

Vechea instalatie de Craciun nu mai functioneaza asa cum iti doresti sau pur si simplu iti doresti o instalatie mai moderna? Alege o instalatie cu led! Sunt mai eficiente, au o durata mai lunga de viata si au culori mai puternice. Decoratiuni de Craciun, firma specializata in proiectare si executie de instalatii electrice, cu o experienta de 13 ani in realizarea de figurine pentru iluminat festiv si de instalatii de mare amploare pentru impodobirea oraselor si a cladirilor, iti pune la dispozitie o gama completa de instalatii de Craciun cu led, la preturi mici.

Instalatii de Craciun cu led-Descopera magia Craciunului

Craciunul este un moment unic, asteptat cu mare entuziasm de toata lumea. Cadouri, colinde, brazi impodobiti, bucate alese, decoratiuni tematice, toate acestea fac parte din spiritul Craciunului. De asemenea, Craciunul este un bun prilej pentru a ne etala simtul artistic in ceea ce insemna amenajari interioare.  Pe langa globuri, beteala, fundite de catifea si margele, din echipamentul dedicat acestei sarbatori nu trebuie sa lipseasca instalatia, fie ca este cea de interior, ori cea de exterior.

Instalatia de Craciun este responsabila de atmosfera de poveste, motiv pentru care aceasta trebuie sa se regaseasca in fiecare camin. Lumina calda a acesteia, jocul de lumini, dau o nota aparte oricarui spatiu. Montate la ferestre, pe terase, in gradini sau pe bradul de Craciun, instalatiile adauga un plus de magie. Cu toate acestea, nu este usor sa alegi o instalatie care sa reziste odata cu trecerea timpului si care sa lumineze la intensitatea dorita.

Pentru toti cei care an de an se vad nevoiti sa schimbe vechea instalatie cu una noua, exista o alternativa cu mult mai eficienta: instalatii de Craciun cu led. Sunt mai rezistente si mai atractive din punct de vedere estetic.

De ce instalatii de Craciun cu led?

Eficienta

Led-urile si corpurile de iluminat cu led au caracteristici unice care le fac atractive pentru orice aplicatie. In primul rand, lumina generata de un led utilizeaza mult mai eficient energia electrica decat in cazul surselor cu incandescenta. In plus, sistemul optic utilizat este superior din punct de vedere al pierderilor. Economia de energie depaseste frecvent 50% fata de sursele traditionale.

Durata lunga de viata

In al doilea rand, instalatiile cu led se bucura de o mai mare durata de viata, de pana la 100.000 de ore, acestea depasind cu mult durata de viata a surselor de iluminat cu incandescenta, care functioneaza doar 2.000 de ore.

Culori intense si diversificate

Un alt beneficiu al instalatiilor cu led il reprezinta faptul ca este extrem de usor de obtinut o paleta foarte larga de culori, incluzand chiar nuante de neon.

Decoratiuni de Craciun: instalatii de Craciun cu led si factor de protectie

Daca vrei sa dai un nou look amenajarilor  de Craciun de anul acesta, apeleaza la o firma care sa-ti poata puna la dispozitie o gama diversificata de instalatii de Craciun cu led. Decoratiuni de Craciun iti ofera instalatii de Craciun cu led sub forma de cablu pe care sunt agatate beculete led variate. Acestea au lungimi de la 5 la 10 m si pot fi utilizate atat la interior, cat si la exterior, pentru ca au factor de protectie I65.

Beculetele in forma de sfere colorate, gloante, stelute sau capsuni pot infrumuseta orice brad sau orice fereastra. In functie de lungimea cablului din PVC, becurile pot fi in numar de 50 sau 100, dispuse la distante egale. Ele sunt fie de aceeasi culoare, fie de culori diferite sau in 7 culori schimbatoare RGB.

Pentru a consulta intreaga oferta Decoratiuni de Craciun si pentru a achizitiona instalatii de Craciun cu led, contacteaza-ne la numarul de telefon 0752.269.898 sau viziteaza-ne pagina de internet.

Similar Articles
Cum sa alegeti dintre surse de alimentare continua pe cea potrivita?

Cum sa alegeti dintre surse de alimentare continua pe cea potrivita?

Una dintre cele mai eficiente modalitati de a va proteja calculatorul de pilda in cazul

Ventilatoare industriale

Ventilatoare industriale

  Pentru succesul afacerii dumneavoastra trebuie intotdeauna sa investiti in produse, echipamente si utilaje de calitate.

Gasiti un performant si inovator aparat de sudura fibra optica in oferta Vanzari Electronice Telecoms

Gasiti un performant si inovator aparat de sudura fibra optica in oferta Vanzari Electronice Telecoms

    Sudorii cunosc cat de greu este sa faci fata tuturor cerintelor angajatorilor in ziua de

Despre tehnologii, smart TV Samsung, dar si posibilitati

Despre tehnologii, smart TV Samsung, dar si posibilitati

Smart este prefixul ce caracterizeaza ultimii ani in domeniul tehnologiei. De la telefoane, ceasuri, telecomenzi,

Panouri fotovoltaice de la UnicMar New Energy – solutii fiabile pentru energia verde!

Panouri fotovoltaice de la UnicMar New Energy – solutii fiabile pentru energia verde!

  Iti surade ideea de a investi in panouri fotovoltaice? Te intereseaza sa discuti cu niste