Descarca filme de pe Netflix si urmareste-le fara internet

Astazi, aproape toata lumea se uita la filme pe Netflix pentru ca a devenit foarte populara in ultima vreme. Totusi, putini stiu cum se descarca filmele de pe Netflix si cum pot fi urmarite offline.

Netflix-ul este cel mai popular serviciu de streaming care ofera o gama extrem de variata de filme de lungmetraj, seriale de toate genurile, filme documentare si show-uri. Pentru a avea acces la acest program poti folosi un smartphone, o tableta, un laptop sau un televizor Smart, dar ai nevoie si de o conexiune stabila la internet. Acest lucru reprezinta uneori un impediment deoarece este imposibil sa ai net atunci cand calatoresti cu avionul, cu trenul sau esti intr-o zona fara semnal GSM.

Totusi, exista o modalitate prin care poti vedea filmele si serialele preferate chiar dacă nu esti conectat la internet. Pentru a viziona offline filme pe Netflix cu abonamentul obisnuit poti sa descarci filme si sa le vizionezi, indiferent daca ai aplicația Android sau cea pentru dispozitivele care folosesc iOS.

Vei putea face asta doar prin intermediul aplicatiilor Netflix. Pentru telefoane si tablete vei putea descarca aplicatia dedicata in Google Play sau în App Store. Este bine de stiut ca nu toate titlurile din biblioteca Netflix sunt disponibile pentru descarcare, ci doar acelea in dreptul carora exista optiunea Descarcare, pe pagina de descriere a filmului.

Netflix iti usureaza cautarea titlurilor preferate după gen sau dupa anumite cuvinte-cheie. In ceea ce priveste vizionarea offline a filmelor pe Netflix te bucuri din plin de viteza de transfer rapida astfel ca majoritatea utilizatorilor pot descarca un film in doar cateva minute.

Pentru a avea mereu ceva de vizionat offline foloseste optiunea Descarcari pentru tine. Cu ajutorul acesteia vei putea descarca automat filmele si serialele dorite si le poti viziona pe iPhone, iPad sau pe telefonul sau tableta cu Android.

Aceasta functie este disponibila pe orice dispozitiv inteligent pe care exista o versiune a aplicatiei Netflix. Functia ruleaza atunci cand esti conectat la o retea Wi-Fi, iar traficul de date nu va fi utilizat. In plus, functia este optionala, astfel ca se poate activa sau dezactiva oricand doresti.

Asadar, iata care sunt pasii de urmat : deschide aplicatia Netflix, atinge pictograma Descarcari, din dreapta-jos a ecranului, selecteaza functia descarcari inteligente fin partea superioara a ecranului, apasa butonul de comutare de sub optiunea descarcari pentru tine pentru a activa ori a dezactiva functia.

Daca ai activat functia Descărcări pentru tine, foloseste butoanele „+” si „–” pentru a modifica spatiul de stocare (GB) destinat descarcarilor pentru fiecare profil. Poti descarca cel mult 9,5 GB de continut. In cazul îin care filmele si serialele nu se descarca in mod automat asigura-te ca optiunea descarcari pentru tine este activata iar dispozitivul pe care îl dețti este conectat la o retea de internet Wi-Fi si este suficient spatiu de stocare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *