Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Design interior

Design interior

🕔27.Jul 2015

Cand spunem design interior imediat ne inchipuim un proces complex de transformare a unui spatiu gol sau nepotrivit intr-o locuinta confortabila, stilata cu un design unic. Exista desigur cazuri cand lucrarile de design interior se fac si intr-un spatiu deja locuit, in care este necesar de efectuat anumite „imbunatatiri”. Acest proces va dura mai putin si va necesita mai putine investitii in comparatie cu lucrarile de design interior initiate de la zero.
Astazi vom discuta despre posibilitatea de a face de sine statator unele lucrari de design interior, care cu siguranta iti vor infrumuseta locuinta si plus la toate vei fi sigur ca astfel de decoruri nu le vei mai intilni la nimeni.
Daca esti amator de frumos, daca ai inspiratie si bun gust la combinarea elementelor de decor si amenajarea camerei sau a locuintei tale si nu doresti sa cheltui o avere apeland la serviciile unui designer, atunci inspira-te din ideile de mai jos pentru ati stimula si mai mult creativitatea.
Daca te-ai saturat deja de peretii monotoni si banali din locuinta ta, atunci poti cu usurinta sa le dai viata decorandu-i cu diferite accesorii decorative. Doar ca trebuie sa te asiguri ca accesoriile pe care le alegi se vor potrivi cu culoarea peretilor si in acelasi timp vor reliefa si personalitatea ta. O idee inovativa, interesanta si chic este de a plasa forme pentru cupcakes pe niste suporturi din sticla care apoi sa le atarni de perete.
Nu ezita sa utilizezi in designul interior tesaturi textile, hartie, rame, vaze, etc., acestea reprezinta o alternativa de revigorare a camerei sau a locuintei tale. Poti realiza un decor superb pe perete utilizand o rama si cateva servetele de bucatarie colorate. Vei obtine „tablouri” personalizate, care vor deveni pata de culoare a camerei tale.
Daca vrei sa fii original, nu ezita sa folosesti conserve pentru a-ti face mici vaze in care poti pune flori. Vazele trebuie atarnate pe perete si voila ceva nou si unic. Daca doresti ca veioza din camera ta sa capete un nou suflu, nu ezita s-o infrumusetezi cu trandafiri facuti din hartie, ceva original si chiar frumos.
Daca doresti sa obtii un design interior de exceptie, atunci opteaza pentru niste farfurii pictate care iti vor oferi o ambianta unica. Opteaza pentru materiale naturale (lemn, ceramica, sticla) pentru a da locuintei tale simplitate si in acelasi timp eleganta.
O alta idee interesanta de care ai putea sa te folosesti este sa decorezi un perete din locuinta ta cu harti – o modalitate simpla si ieftina de a transforma peretii si corespunzator si locuinta ta. Aici in dependenta de dorinta poti opta pentru o harta mare care sa acopere tot peretele sau o harta de dimensiuni mai mici, oricare dintre ele va aduce locuintei tale un pumn grafic si personalitate.
Indiferent de accesoriile de decor pe care le vei utiliza in designul interior al locuintei tale, trebuie sa stii cum sa creezi puncte de balans in functie de spatiul de care dispui si culorile predominante in locuinta ta. Inspiratie si succes!

Detalii pe www.logosidesigninterior.ro

Similar Articles
Rulouri exterioare aluminiu – pentru confort la tine acasa

Rulouri exterioare aluminiu – pentru confort la tine acasa

  Vrei sa montezi rulouri exterioare aluminiu pentru a avea parte de confort in fiecare anotimp?

Autonivelante parchet de la Alveco Montaj – pentru amenajari de exceptie!

Autonivelante parchet de la Alveco Montaj – pentru amenajari de exceptie!

Autonivelante parchet pentru spatiile tale? Produsele necesare pentru a avea sapa autonivelanta inainte de montarea

Jaluzele

Jaluzele

  Lucrati la un birou in care in perioada verii temperaturile sunt foarte ridicate din cauza

La ce trebuie sa faca fata o banca parcuri

La ce trebuie sa faca fata o banca parcuri

  Un lucru destul de interesant, stiati ca majoritatea povestilor de dragoste incep intr-un parc pe

Gama de usi de interior Germania din sticla Prum

Gama de usi de interior Germania din sticla Prum

  Calitatea este o trasatura mult aclamata, insa putine produse detin aceasta trasatura. Despre linia de