Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Despre broderii. Cand? Cum? Si mai ales, de ce?

Despre broderii. Cand? Cum? Si mai ales, de ce?

🕔22.Jun 2015

Vrei sa iti promovezi afacerea fara sa cheltuiesti prea mult pe metodele de promovare? Vrei ca angajatii tai sa se deosebeasca de angajatii altor companii? Te-ai gandit sa apelezi la broderii care sa simbolizeze logo-ul companiei? Daca nu, atunci poate ca ar trebui sa iei in considerare si acest aspect. De ce? Pentru ca aceste broderii pot lua forma pe care ti-o doresti si in plus nu te costa o avere. Diferentierea intre companii este esentiala, iar acest lucru dovedeste implicarea si determinarea cu care compania respectiva lucreaza.

Pentru broderii de calitate, apeleaza la Fortune Brod

Cine este Fortune Brod? Este vorba de o companie din Cluj care a considerat ca traditia trebuie pastrata cu orice pret. Calitatea este esentiala iar acest lucru poate fi realizat doar comercializand produse rezistente in timp. Compania se ocupa de creare unor broderii deosebite indiferent de complexitatea cerintelor. Fortune Brod asigura si consultanta necesara pentru ca rezultatul final sa fie pe masura asteptarilor.

Fortune Brod, companie care realizeaza broderii in Cluj

Broderiile exista chiar din cele mai vechi timpuri, insa perioada exacta a aparitiei nu se cunoaste. Cu toate acestea, perioada Antichitatii este considerata cea mai apropiata era. Timpul a trecut si schimbarile au inceput sa apara. Considerate adevarate podoabe, broderiile bizantine aveau la baza fir de matase, fir de aur si fir de argint. Rezultatul era uimitor si pretul pe masura. Daca initial broderia era lucrata manual, ei bine tehnologia si-a spus cuvantul, iar evolutia a fost necesara. Intr-adevar, broderiile manuale erau adevarate capodopere insa aveau si un mare dezavantaj: timpul. Si cum timpul era si este pretios, trebuia sa se faca o modificare. Astfel au aparut masinile automatizate si computerizate care realizau aceleasi minuntatii insa intr-un timp mult mai scurt.

Broderia computerizata are multe avantaje printre care amintim: timpul scurt de executie, cantitatea mare de produse, raportul optim calitate-pret, rezistenta materialelor folosite, aspectul estetic, nenumarate posibilitati de personalizare, varietatea de culori, si lista poate continua. Broderiile pot avea orice forma si dimensiune si pot simboliza imagini, mesaje sau logo-uri. Executia lor se realizeaza utilizand masini performante si echipamente moderne.

Aceste broderii pot fi folosite ca metode de infrumusetare a obiectelor vestimentare, dar si ca materiale publicitare pentru diverse institutii. Broderiile pot fi aplicate pe produse semifabricate, sau pe produse finite. Aplicarea broderiilor se realizeaza prin lipire sau prin coasere.

Modelul de broderie este trimis de catre client pe email in format grafic. In functie de necesitati sunt stabilite detalii precum: dimensiunea broderiei, culorile dorite, cantitatea necesara, tipul suportului si multe altele. Compania foloseste un soft performant pentru ca totul sa iasa perfect.

Apeleaza chiar azi la serviciile oferite de Fortune Brod si realizeaza broderiile pe care ti le doresti. Te vei bucura de calitatea produselor comandate si vei reveni cu placere. Pentru a lua legatura cu echipa din cadrul companiei suna la numarul de telefon 0757.162.309. Alege modelul care iti place cel mai mult, sau cere sfatul expertilor in domeniu. Pentru broderii de calitate, nu ezita sa apelezi la Fortune Brod!

Similar Articles
Nunta, momentul acela in care muzica buna va trebui sa ridice toti invitatii de la masa

Nunta, momentul acela in care muzica buna va trebui sa ridice toti invitatii de la masa

Exista sanse minime ca doi viitori miri sa nu isi doreasca ca nunta lor sa

Elite Nail Art curs unghii cu gel Bucuresti

Elite Nail Art curs unghii cu gel Bucuresti

  Vrei sa urmezi un curs unghii cu gel din care sa inveti o multime de

Ceara de epilat

Ceara de epilat

Metoda pe care femeile le aleg ca si procedeu de epilare, considerata a fi cea

Free Comic Book Day: Sambata, 7 Mai, la  Red Goblin. Mii de benzi desenate vor fi oferite gratuit!

Free Comic Book Day: Sambata, 7 Mai, la Red Goblin. Mii de benzi desenate vor fi oferite gratuit!

Un nou fenomen cultural, Free Comic Book Day este o zi în care magazinele de

Cosuri de Paste de la Gift Express – surprinde-ti rudele si prietenii cu atentii aparte!

Cosuri de Paste de la Gift Express – surprinde-ti rudele si prietenii cu atentii aparte!

  Tot te gandesti la ce ai putea sa le cumperi cunoscutilor cu ocazia Sfintelor Sarbatori