Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Despre gama de manusi din nytril oferita de Hufmed

Despre gama de manusi din nytril oferita de Hufmed

🕔11.Feb 2015

Fara materialele consumabile atat de necesare, nici un medic nu si-ar putea desfasura activitatea in conditii de igiena si sterile, conditii fara de care serviciile medicale ar fi mult mai slabe, lipsite de performanta. Hufmed, ofera tuturor clientilor sai, prin intermediul siteului www.hufmed.ro produse de unica folosinta si nu numai pentru a putea permite medicilor si personalului medica sa-si desfasoare activitatea, putand oferi pacientilor lor servicii medicale in conditii de deplina siguranta si protectie antibacteriana. Un astfel de produs din categoria celor consumabile se afla si gama de manusi din nytril pentru consultatii si nu numai.

Aplicatiile pretabile pentru gama de manusi din nytril

Recomandam utilizarea de manusi din nytril pentru persoanele care au alergii la pudra de talc sau legat de latex. Aceste manusi de unica folosinta sunt concepute pentru consultatii si sunt in nesterile. Utilizarile pentru care va recomandam aceste manusi pleaca de la aplicatii de laborator, consultatii pacienti sau alte domenii unde nu este recomandat contactul direct sau neprotejat cu diferite obiecte.

Desi aceste manusi sunt nesterile, pentru aplicatiile de consultatii pacienti, mai ales in cabinete de medicina a familiei sau in alte tipuri de cabinete de consultatii unde nu este necesara protectia antibacteriana, ele reprezinta o solutie perfecta pentru orice medic. Aceste manusi din nytril sunt usor de utilizat, permitand o buna prindere, iar prin grosimea stratului de cauciuc din care sunt concepute, nu se afecteaza simtul tactil.

Un alt tip de aplicatie pentru gama de manusi din nytril este cea de laborator. Insa la acest capitol trebuie tinut cont ca acestea nu ofera protectie chimica. Contactul suprafetei de cauciuc a manusii cu acizi nitrici sau oxidanti puternici poate duce la arsuri chimice si termice grave, cauzate de reactiile chimice dintre substante si nytrilul din compozitia manusilor. Insa, pentru manipularea diferitelor ustensile de laborator sau a vaselor tehnice dintr-o astfel de facilitate poate fi efectuata fara probleme cu ajutorul acestor manusi din nytril. De asemenea, acest tip de manusi poate fi folosit si pentru saloane de masaj, sali Spa precum si in saloane de relaxare sau tratament natural, dar si pentru lucrul cu materiale si ustensile septice.

Similar Articles
Pentru schimbare sediu social, apeleaza cu incredere la  Expert Advisor

Pentru schimbare sediu social, apeleaza cu incredere la Expert Advisor

Schimbare sediu social, precum si alte servicii utile afacerii si dezvoltare tale, toate acestea le

Certificat energetic

Certificat energetic

Vânzarea si in acelasi timp închirierea locuinţelor sau in cayul oricarei alte clădiri nu se

De ce ar trebui sa aleg un imprumut online

De ce ar trebui sa aleg un imprumut online

Cand se doreste a se face rost de bani se incearca orice mijloc posibil pentru

Credit IFN de la ConcordiaCapital

Credit IFN de la ConcordiaCapital

Concordia Capital este o institutie financiara nebancara, adica un IFN. IFN-urile sunt institutii nebancare financiare

Unde gasesti cadouri nunta deosebite? Gift Express este magazinul ideal!

Unde gasesti cadouri nunta deosebite? Gift Express este magazinul ideal!

Va pregatiti de nunta celor mai buni prieteni si nu stiti ce cadou sa le

About Author
スーパーコピーブランド ロレックススーパーコピー オメガスーパーコピー ブルガリスーパーコピー ブライトリングスーパーコピー カルティエスーパーコピー シャネル時計コピー IWCスーパーコピー フランクミュラースーパーコピー パネライスーパーコピー タグホイヤースーパーコピー ウブロスーパーコピー ガガミラノスーパーコピー ルイヴィトンスーパーコピー シャネルスーパーコピー エルメススーパーコピー グッチスーパーコピー ボッテガヴェネタスーパーコピー プラダスーパーコピー セリーヌスーパーコピー