Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Despre gama de manusi examinare

Despre gama de manusi examinare

🕔11.Mar 2015

Orice tratament pleaca de la dorinta de a vindeca si de a impiedica aparitia problemei medicale, insa, inainte de a aplica un anumit remediu, orice medic stie faptul ca este nevoie de o examinare a persoanei in cauza. Hufmed va pune la dispozitie o gama profesionala de manusi examinare prin intermediul carora orice medic, indiferent de profilul sau, poate executa operatiunile de examinare a pacientului in conditii de siguranta septica dar si de igiena.

Astfel, Hufmed va ofera doua mari categorii de manusi examinare, gandite pentru a fi compatibile atat pentru doctorii si medicii fara alergii, dar si pentru cei ce au astfel de sensibilitati la latex sau pudra.

Manusi examinare pentru persoanele alergice la latex

Astfel, va oferim manusi examinare din Vinil, acestea fiind gandite sa fie folosite de catre persoanele alergice la latex. De asemenea, nu va recomandam utilizarea lor in situatiile in care exista fluide, precum sange, limfa, etc sau alte produse chimice. De asemenea, utilizarea acestui gen de manusi nu este recomandata in situatiile cu grad mare al riscului de infectare, ele fiind recomandate pentru procedurile ce prezinta risc scazut de infectare.

Tot in categoria de manusi examinare oferim celor cu alergie la latex si gama de manusi din nitril. Acestea comfera o buna dexteritate si sunt perfecte pentru aplicatii de examinare pacienti, dar si pentru saloanale de cosmetica, masaj si centrele Spa.

Gama de manusi examinare din vinil, dar si cele din nytril, sunt nesterile, fiind prezente in doua categorii, cele nepudrate, dar si pudrate. Astfel, fiecare isi poate alege tipul de manusi examinare pe care il prefera. Ambele tipuri vin in pachete a cate 100 de bucati.

Manusi examinare din latex

Gama de manusi examinare oferita de Hufmed este completata de cele din latex. Aici intalnim mai multe produse, clasificate in functie de cantitatea de pudra prezenta in interiorul acestora. Astfel, avem manusi examinare nepudrate, slab-pudrate si pudrate. Toate aceste trei tipuri sunt obligatorii in situatiile de examinare ginecologice si urologice, dar de asemenea, si in laboratoarele de analiza. Acestea opresc riscul de contaminare, si protejeaza mana de substante grase sau alcool.

Ca si trasatura predominanta a latexului, putem mentiona faptul ca aceste manusi examinare sunt foarte elastice, oferin o buna rezistenta la eleongatie, dar pe langa asta, acest tip de manusi nu ingreuneaza sub nici un fel simtul tactil. De asemenea, datorita proprietatilor antistatice, riscul depunerilor de praf pe suprafata manusii este complet eliminat. Insa, pentru a evita orice risc, este bine totusi ca in situatiile de examinare prelungite, sa schimbati periodic manusile, pentru a elimina riscul de contaminare sau infectie, atat pentru pacient cat si pentru dumneavoastra.

Asadar, fie ca sunteti alergic la latex, sau nu, Hufmed va pune la dispozitie prin intermediul siteului www.hufmed.ro o paleta de manusi examinare gandita pentru fiecare dintre dumneavoastra, astfel incat sa va puteti desfasura activitatea in depline conditii de siguranta. Pentru a afla mai multe detalii despre oferta noastra de produse medicale de unica folosinta si accesorii pentru laboratoare, nu ezitati sa ne vizitati. De asemenea, echipa noastra de specialisti va sta la dispozitie cu raspunsuri pentru orice intrebare legata de produsele noastre.

Similar Articles
Biciclete fitness de la Online Sport Shop: alege tot ce este la moda pentru tine si clientii tai!

Biciclete fitness de la Online Sport Shop: alege tot ce este la moda pentru tine si clientii tai! 0

Te gandesti tot mai serios sa iti deschizi o sala de fitness? Ai in vedere

LifePet.ro revolutioneaza alimentatia cainilor cu hrana uscata caini de cea mai buna calitate!

LifePet.ro revolutioneaza alimentatia cainilor cu hrana uscata caini de cea mai buna calitate!

Hrana uscata caini este de nelipsit din meniul animalutului tau si vrei sa te asiguri

Ecusoane de la Biroticus – produse fiabile care faciliteaza identificare persoanelor cu care intri in contact!

Ecusoane de la Biroticus – produse fiabile care faciliteaza identificare persoanelor cu care intri in contact!

Cauti niste specialisti in realizarea de ecusoane pentru conferinta pe care o organizezi? Iti doresti

Pune bazele fermei tale avicole cu pui de o zi de la Vital best nutrition!

Pune bazele fermei tale avicole cu pui de o zi de la Vital best nutrition!

Si tu cauti pui de o zi si vrei sa stii un loc de unde

Trening antrenament de la Champion – si antrenamentele tale vor da roade!

Trening antrenament de la Champion – si antrenamentele tale vor da roade!

Ai nevoie de un trening antrenament pentru atunci cand te duci la sala? Inca nu

About Author