Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Despre imprimante noi inkjet

Despre imprimante noi inkjet

🕔16.Dec 2015

 

Perfecte atat pentru studenti, firme mici dar si pentru uzul de zi cu zi, imprimantele inkjet sunt inca extrem de populare in intreaga tara si chiar si la nivel mondial. Marele avantaj al acestora este pretul, iar daca ar fi sa vedem care este cel mai ales tip de imprimanta de catre studenti si familii, ei bine, inkjet-ul castiga detasat. Fabi Comimpex este locul unde puteti gasi o paleta larga de imprimante noi inkjet precum si laser, dar si accesorii si consumabile de cea mai buna calitate. Iar pentru ca acest gen de imprimante sunt foarte populare, iar cum uneori Mosul vrea sa ofere un cadou placut si util, dorim sa va descriem cateva aspecte de care Mosul poate tine cont atunci cand doreste sa le ofere celor mici o imprimanta noua.

Oferim imprimante noi inkjet pentru orice tip de utilizator

Insa, inainte de asta, dorim sa dezbatem unpic una din marile dileme ale cumparatorilor ce tin in general despre ce tip de imprimanta are o compatibilitate mai buna pentru calculatorul lor. Pe scurt, raspunsul nostru este ca orice tip de imprimante noi inkjet suporta cam orice tip de configuratie, bineinteles cu mici exceptii. Un computer sau laptop trebuie totusi sa fie echipat cu un procesor suficient de puternic pentru a putea rula atat aplicatiile office dar si sa suporte software-ul imprimantei. In general, un procesor Dual Core (Intel Core2 Duo sau AMD X2) este suficient de puternic, iar ca memorie am putea spune ca un minim de 2Gb RAM DDR2 pentru Windows 7 ar fi suficienta atat pentru sistemul de operare, cat si pentru a rula toate aplicatiile din pachetul Office 2003 – 2013 si nu numai.

Aplicatii pentru imprimante noi inkjet si utile

Pentru cei care folosesc aplicatii Open Source sau gratuite cum ar fi Open Office sau AbiWord (regasite si pe sistemul de operare Linux) trebuie sa spunem ca pot exista mici conflicte de compatibilitate in ceea ce priveste documentele si deschiderea celor create in Microsoft Office. Software-ul unor imprimante noi inkjet contine 3 tipuri de pachete, primul fiind cel mai important (in cazul in care Windows nu gaseste singur driver-ele) deoarece acesta contine fisierele care ajuta sistemul de operare sa identifice si sa permita accesul utilizatorului la imprimanta. Al doilea tip de pachete regasit este cel de utilitare. Acestea ofera utilizatorului posibilitatea de a rula diferite teste dar si rutine de mentenanta. Ei bine, ultimul tip de pachete este cel sponsorizat, care uneori poate fi destul de indoielnic (mai ales in cazul unor imprimante noi inkjet ale unor firme mai putin cunoscute), dar, de asemenea, puteti gasi pe CD-urile sau DVD-urile unor imprimante noi inkjet ale unor brand-uri de renume (HP, Canon, Lexmark) software aditional chiar foarte util (editoare text, aplicatii foto,) care va ofera o multitudine de posibilitati.
In concluzie, putem spune ca il asteptam pe Mosul cu o colectie de imprimante noi inkjet de calitate, la preturi foarte bune. Asadar, pentru cei care vor sa afle mai multe despre produsele dar si serviciile, pot accesa siteul www.fabi.ro

Similar Articles
Cum sa alegeti dintre surse de alimentare continua pe cea potrivita?

Cum sa alegeti dintre surse de alimentare continua pe cea potrivita?

Una dintre cele mai eficiente modalitati de a va proteja calculatorul de pilda in cazul

Ventilatoare industriale

Ventilatoare industriale

  Pentru succesul afacerii dumneavoastra trebuie intotdeauna sa investiti in produse, echipamente si utilaje de calitate.

Gasiti un performant si inovator aparat de sudura fibra optica in oferta Vanzari Electronice Telecoms

Gasiti un performant si inovator aparat de sudura fibra optica in oferta Vanzari Electronice Telecoms

    Sudorii cunosc cat de greu este sa faci fata tuturor cerintelor angajatorilor in ziua de

Despre tehnologii, smart TV Samsung, dar si posibilitati

Despre tehnologii, smart TV Samsung, dar si posibilitati

Smart este prefixul ce caracterizeaza ultimii ani in domeniul tehnologiei. De la telefoane, ceasuri, telecomenzi,

Panouri fotovoltaice de la UnicMar New Energy – solutii fiabile pentru energia verde!

Panouri fotovoltaice de la UnicMar New Energy – solutii fiabile pentru energia verde!

  Iti surade ideea de a investi in panouri fotovoltaice? Te intereseaza sa discuti cu niste