Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Despre perdele industriale

Despre perdele industriale

🕔09.Aug 2015

Domeniul industrial este o ramura importanta a activitatii noastre, acest lucru poate fi observat prin gama noastra de produse destinate acestui domeniu. Pe langa usile de garaj rezidentiale automatizate sau nu, oferim solutii de automatizari usi si porti pentru hale industriale dar si pentru parcuri auto. Suntem Eurokapu Ellady si inca de la infiintarea noastra dorim sa venim in sprijinul clientiilor nostri prin intermediul produselor noastre, dar si prin gama noastra de servicii pe care le dezvoltam in mod continuu.

Printre produsele pe care le oferim sectorului industrial se afla si gama de perdele industriale. Acestea nu seamana deloc cu ceea ce aveti fiecare dintre dumneavoastra in casa, aceste perdele au un rol tehnic de separare a unei incinte, fie ea in interiorul unei hale industriale sau nu, insa totodata sa se poata permite traficul fara a mai fi nevoie de actionarea unei usi sau a unei porti.

Doua tipuri de perdele industriale

Va oferim doua tipuri de perdele industriale, primul fiind realizat din fasii de PVC transparente sau semi-translucide, iar al doilea tip de perdele industriale este reprezentat de catre cele batante, ce se deschid asemenea unor usi.

Sistemul de perdele industriale de tip fasii este caracterizat prin fiabilitate si rapiditate de acces. Acestea sunt realizate din fasii de PVC si prezinta o serie de proprietati perfecte atat pentru uz exterior, cat si pentru cel interior. Datorita faptului ca aceste fasii PVC se suprapun astfel incat sa ofere o buna izolare termica si fonica fata de mediul exterior. Acest gen de perdele industriale sunt montate pe suporti din otel pentru a oferi o buna rezistenta la uzura. De asemenea, in cazul in care nu este nevoie de ele, aceste perdele industriale pot fi pozitionate la perete.

O a doua categorie de perdele industriale este cea batanta. Acestea sunt ca si aspect similare cu usile, doar ca in loc de placajul dur care il gasim la usile normale, la acestea se foloseste o folie de PVC flexibila. La fel ca si in cazul celor cu fasii, si aceste perdele industriale ofera o izolare fonica buna dar si termica cu pana la 18o Celsius diferenta dintre interior si exterior.

Utilizari pentru gama de perdele industriale

Ca si aplicatii pentru aceste perdele industriale putem enumera de exemplu gurile de alimentare pentru hipermarketuri sau malluri, de asemenea, acestea pot fi folosite si pentru accesul utilajelor de ridicare si transport marfa in cadrul unitatilor industriale, sau acolo unde exista necesitatea de alimentare cu resurse prime de la o sursa apropiata. De asemenea, aceste perdele industriale pot fi instalate si pentru a separa diferite parti ale unitatilor de productie din industria alimentara. Astfel se controleaza mult mai bine prezenta prafului sau a altor particule daunatoare.

Asadar, iata cum niste perdele industriale pot fi folosite in industrie. De ce ele sunt o foarte buna alternativa la usile clasice, pai in primul rand accesul rapid pe care acestea il permit este marele avantaj. Insa, pentru a afla mai multe despre perdele industriale dar si despre produsele noastre, va asteptam pe siteul www.eurokapuellady.ro

Similar Articles
Mobila la comanda exact asa cum iti doresti pentru bucataria ta numai de la Mobilasik!

Mobila la comanda exact asa cum iti doresti pentru bucataria ta numai de la Mobilasik!

  Cum ar fi sa pasesti intr-o dimineata in bucatarie si sa vezi ca planurile tale

Cum sa alegi cel mai performant TV Tuner pentru masina ta?

Cum sa alegi cel mai performant TV Tuner pentru masina ta?

  Performanta si caracteristicile tehnice deosebite sunt cele care primeaza atunci cand se alege orice tip

Totul despre inchirieri auto Bucuresti pentru a fi siguri pe alegerea facuta !

Totul despre inchirieri auto Bucuresti pentru a fi siguri pe alegerea facuta !

  Nu este nimic mai placut decat sa stii ca totul este pregatit pentru tine atunci

Din ce lemn se face parchetul si de ce?

Din ce lemn se face parchetul si de ce?

Parchetul vine din lemn masiv si din lemn. Podelele din lemn masiv au fost realizate

Cum sa alegi o firma contabilitate Arad? Sau, mai concret de ce sa apelezi la o firma si nu la un contabil autorizat?

Cum sa alegi o firma contabilitate Arad? Sau, mai concret de ce sa apelezi la o firma si nu la un contabil autorizat?

  Cu siguranta in momentul in care ati inceput o afacere noua sau ati ajuns intr-un