Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Despre tamplarie PVC si izolarea fonica

Despre tamplarie PVC si izolarea fonica

🕔28.Dec 2015

Frigul si zgomotul sunt printre cei mai deranjanti factori care pot strica complet orice dupamiaza linistita, insa acest lucru se intampla doar la geamurile normale, nu si cele cu tamplarie PVC, sau cele termopane cum mai sunt ele denumite. B.F.R. Tour este o firma specializata in oferirea de solutii complete pentru geamurile si ferestrele casei sau ale firmei dumneavoastra. La noi gasiti totul, incepand de la ferestre cu tamplarie PVC, jaluzele verticale, rulouri exterioare, obloane dar si glafuri, totul pentru ca dumneavoastra sa puteti gasi intr-un singur loc toate produsele de care aveti nevoie pentru comfortul casei. Tamplaria din PVC este foarte raspandita datorita accesibilitatii dar si a fiabilitatii materialului, care, spre deosebire aluminiu, are un pret mult mai mic, este mult mai usor de intretinut, dar in acelasi timp, ofera si o mai buna izolare termica si fonica.

Despre sunet si comfortul dumneavoastra

Ei bine, si pentru ca suntem obisnuiti sa oferim tuturor detaliilor o atentie speciala astfel incat totul sa fie perfect, in cadrul acestui articol vom discuta despre sunet, sau, mai degraba, cum poate o tamplarie PVC sa ofere o izolare fonica la un astfel de nivel.

In primul rand, pentru a putea intelege mult mai bine conceptul de izolare fonica, trebuie sa ne intoarcem unpic in timp, la cursurile de fizica, oscilatii si sunete. Exista 3 elemente esentiale pentru ca sunetul sa existe, o sursa de oscilatii ce sunt cuprinse in spectrul auditiv, un mediu de transmitere si propagare si un receptor. Sursa poate fi orice, de la corzile unui pian, pana la corzile vocale ale unui pusti de 4 ani care plange in hohote dupa jucaria din vitrina.

Mediul de propagare este omniprezent, mai exact, aerul este cel care permite propagarea oscilatiilor. Imaginati-va undele create de catre aruncarea unei pietricele intr-o balta, la fel se intampla si cu sunetul. Ei bine, despre receptor nu putem spune decat, simplu, suntem noi.

Structura interioara si beneficiile unor geamuri termopan cu tamplarie PVC

Pentru a elimina zgomotul nedorit trebuie actionat intr-un fel, iar daca despre sursa de sunet si receptor nu prea putem face mare lucru, nu aceasi parere poate fi spusa si despre mediul de propagare. Ei bine, aici actioneaza o tamplarie PVC. Sunetul se propaga foarte bine in aer, la o temperatura de 20o Celsius, sunetul are o viteza de aproximativ 340m/s sau 1224Km/h. Bineinteles viteza scade foarte mult in cazul lichidelor sau a obiectelor. La o tamplarie PVC secretul sta in multitudinea de camere interioare si caneluri ce se comporta precum un labirint. Astfel, unda sonora (oscilatiile) isi pierd foarte mult din amplitudine, ajungand la un nivel foarte mic.

Tot datorita camerelor interioare dintr-o tamplarie PVC aerul rece este mentinut la distanta, incetinind astfel racirea suprafetei din interiori a tamplariei. Asadar, iata cum tehnologia moderna a reusit sa rezolve doua dintre cele mai mari probleme ale ferestrelor clasice. Pentru a afla mai multe despre noi, dar si despre ferestrele termopan cu tamplarie PVC va asteptam pe siteul nostru cu oferte speciale si cu produse de cea mai buna calitate.

Similar Articles
Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare

Sisteme de irigatii cu aspresoare la un pret bun

Sisteme de irigatii cu aspresoare la un pret bun

Daca ai nevoie de sisteme de irigatii, compania Irigo te asteapta cu cele mai bune

Frane electromagnetice – solutii profesionale oferite de Uzinrom Holding

Frane electromagnetice – solutii profesionale oferite de Uzinrom Holding

Complexitatea solicitarilor pentru aplicatiile industriale a crescut semnificativ, iar oamenii se axeaza din ce in