Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Despre tevi sudate longitudinal dintr-o alta perspectiva

Despre tevi sudate longitudinal dintr-o alta perspectiva

🕔19.Jan 2016

 

Arcelor Mittal este poate unul din cele mai grele nume din domeniul metalurgiei, iar datorita produselor pe care le oferim am ajuns sa purtam onorificul loc I in ceea ce priveste cantiatea tevi realizate aici. Pe scurt, daca ar fi sa punem cap-la-cap toate tevile produse in toti cei 50 de ani de existenta, am putea inconjura Terra de nu mai putin de 9 ori, ceea ce s-ar traduce prin 16.000.000.000 de tone. Toata aceasta experienta ne permite sa impunem noi standarde ale calitatii dar si a profesionalismului, iar daca ar fi sa adresam multumiri, in primul rand putem spune ca aceste lucruri nu ar fi fost posibile fara angajatii si expertii nostri. De asemenea, aceasta evolutie care a trecut atat prin perioada de glorie industriala a Romaniei, cat si prin iuresul anilor ’90.

Gama de tevi sudate longitudinal pentru constructii si instalatii

Un tip de produse pe care le oferim se numara si gama de tevi sudate longitudinal, tevi ce pot fi folosite atat in instalatii diferite, cat si in constructii si la producerea de suporti si cadre pentru anumite echipamente. Acest gen de tevi poate fi folosit intr-o paleta foarte larga de aplicatii, incepand cu instalatii de transport lichide, gaze, pana la constructii si nu numai. Toate acestea pot fi oferite in functie de parametrii solicitati de client precum si in orice cantitate. Insa, in cadrul acestui articol dorim sa devenim creativi, mai exact, vom vedea cum puteti transforma niste tevi sudate longitudinal in niste proiecte de amenajari interioare care sa ofere un aer modern, perfect pentru conceptul industrial de design interior.
Evident, pentru a lucra cu tevi sudate longitudinal veti avea nevoie atat de o serie de echipamente si unelte specifice (flex, echipamente de gaurire, sudura) dar si de un spatiu generos pentru a putea manevra comod tevile. De asemenea, asa cum probabil ati realizat, un bagaj de cunostiinte si experienta tehnica sunt mai mult decat necesare.

Tevi sudate longitudinal si design interior? Da!

Ca si idei pentru folosirea unor tevi sudate longitudinal in cadrul unui proiect de design interior, putem spune ca aceste tevi pot fi de diferite diametre dar si forme. Noi oferim clientilor nostri (firme si companii) atat tevi cilindrice, cat si tevi cu profile patrate sau rectangulare. Ultima categorie de tevi sudate longitudinal este destinata in mod direct domeniului constructiilor si nu numai, pentru realizarea diferitelor tipuri de structuri metalice. Aceste tevi rectangulare pot fi folosite fara nici o problema pentru realizarea structurilor de sustinere pentru pereti despartitori dar si pentru realizarea unor corpuri de iluminat mai iesite din comun.
Putem spune ca inglobarea unor elemente industriale, asa cum sunt si aceste tevi sudate longitudinal, nu este un lucru dificil iar cu ajutorul unei viziuni artistice pusa in aplicare prin intermediul unor tehnicieni priceputi se pot obtine rezultate miraculoase ce pot fi puse in practica atat pentru spatii de birouri, show-room-uri dar si cladiri rezidentiale. Noi nu putem spune decat ca va asteptam pe pagina noastra www.valrotrade.ro pentru a afla mai multe despre gama noastra de produse dar si despre istoria unuia dintre cele mai longevive metalurgii din tara.

Similar Articles
Cum se poate alege un bun generator curent?

Cum se poate alege un bun generator curent?

Odata ce suntem obisnuiti cu electricitate, ar putea sa ne fie destul de greu daca

De ce sa alegem un generator curent?

De ce sa alegem un generator curent?

Odata cu modernitate, chiar daca doriti pentru propriile gospodarii sau chiar pentru una dintre cele

Generator curent: panou de control

Generator curent: panou de control

Panoul de control la un generator curent are la baza lui un controller dispus cu

Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Atunci cand vine vorba de procedeul numit: gravura mecanica, firma Oltstar Business Group isi dedica

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Store Logistic va ofera o gama completa si complexa de masini de taiat cu apa,