Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Despre vopsea epoxidica si elemente de utilizare in siguranta

Despre vopsea epoxidica si elemente de utilizare in siguranta

🕔18.Feb 2016

 

Rasinile epoxidice sunt regasite intr-o plaja foarte vasta de produse si solutii, fie ca este vorba de adezivi foarte puternici, sau despre lac si vopsea epoxidica acestea ofera o serie de caracteristici fizice si chimice care transforma aceste solutii in unele eficiente si perfecte pentru aplicatii variate, insa cel mai des, din aria industriala. Suntem Tafi Trade, furnizorul dumneavoastra de lac, dar si de vopsea epoxidica. Pe langa acest gen de acoperiri, la noi pe siteul www.vopseaepoxidica.ro veti putea gasi si vopsea pulbere, precum si protectii anticorozive si tencuieli decorative.

De unde provina rezistenta caracteristica pentru o vopsea epoxidica?

Despre vopseaua epoxidica putem spune ca aceasta este folosita in general in aplicatii industriale cum ar fi acoprirea suprafetelor metalice expuse la solicitari mecanice sau chimice. Evident, o vopsea epoxidica are, asa cum si spuneam mai devreme, o serie de caracteristici speciale oferite in primul rand de catre rasinile epoxidice folosite in realizarea acesteia. Datorita structurii moleculare, lanturile polimerice a epoxizilor ofera o foarte buna rezistenta la solicitari mecanice si chimice.

Seria de aplicatii pentru o vopsea epoxidica incepe in primul rand cu folosirea acesteia pentru protejarea suprafetelor metalice ale pieselor si a mecanismelor utilajelor. Insa, in mod evident, aceasta poate fi folosita si pentru a decora diferite parti si piese metalice. Indiferent de aplicatie, utilizatorul trebuie sa respecte cateva aspecte ce tin in primul rand de siguranta si de indicatii de utilizare.

Reguli de siguranta pentru folosirea vopselei epoxidice

Cea mai importanta regula in folosirea oricarui tip de vopsea epoxidica este aceia de a nu lasa produsul la indemana copiilor. Acesta este foarte toxic daca este inghitit sau intra in contact cu mucoasa bucala, nazala sau ochi. Evident, vaporii emanati de catre solventii regasiti in aceasta vopsea sunt in primul rand iritanti pentru ochi, iar daca acestia sunt inhalati in cantitati mari pot duce la pierderea constiintei. In general, atelierele de aplicare de vopsea epoxidica sunt spatii foarte bine aerisite, iar personalul ce deserveste respectiva unitate poarta toate elementele de protectie. In primul rand, in cazul unei intoxicatii cu vapori emanati de vopsea epoxidica, subiectul trebuie plasat intr-o zona foarte bine aerisita, departe de orice alta sursa de vapori. Se va apela numarul unic de urgenta 112 sau, acolo unde exista un reprezentant medical al institutiei, se va solicita de urgenta prezenta sa.

Diluantii folositi la vopsea epoxidica sunt pe baza de solventi organici care au un puternic miros iritant, iar de asemenea, acesti diluenti sunt foarte inflamabili, insa despre conditiile de depozitare a vopselurilor si a grundurilor epoxidice vom discuta intr-unul din articolele urmatoare. Pana atunci noi va asteptam pe pagina noastra de internet, www.vopseaepoxidica.ro pentru a va alege cu ajutorul paletarului RAL o vopsea epoxidica perfecta pentru nevoile dumneavoastra. De asemenea, aici veti putea gasi si alte produse de acoperire cum ar fi vopseaua pentru vopsire in camp static, grunduri epoxidice, dar si tencuieli decorative pentru interior si exterior. Alege Tafi Trade, solutia ta de incredere in domeniul acoperirilor profesionale si industriale pentru suprafete metalice si nu numai.

Similar Articles
Reparatii de termopane in Bucuresti, schimbarea feroneriei

Reparatii de termopane in Bucuresti, schimbarea feroneriei 0

Unul dintre serviciile incluse in cele de reparatii de termopane in Bucuresti este cel al

Continutul anunturilor de vanzre cumparare constructii case

Continutul anunturilor de vanzre cumparare constructii case

Ziarele care sunt specializate in publicarea de anunturi de vanzari si de cumparari de case

Cele mai bune servicii de hidroizolatii

Cele mai bune servicii de hidroizolatii

Firma noastra va ofera o gama diversa de servicii de hidroizolatii de cea mai buna

Parchet masiv  din esente nobile – descopera produsele Foresta Prod

Parchet masiv din esente nobile – descopera produsele Foresta Prod

Parchetul masiv  este realizat integral din lemn natural si creeaza imaginea unei pardoseli elegante si

Reparatii de termopane in Bucuresti, feronerie, reglaje si altele

Reparatii de termopane in Bucuresti, feronerie, reglaje si altele

Ferestrele termopan au devenit foarte comune si la noi in tara. Insa va puteti imagina

スーパーコピーブランド ロレックススーパーコピー オメガスーパーコピー ブルガリスーパーコピー ブライトリングスーパーコピー カルティエスーパーコピー シャネル時計コピー IWCスーパーコピー フランクミュラースーパーコピー パネライスーパーコピー タグホイヤースーパーコピー ウブロスーパーコピー ガガミラノスーパーコピー ルイヴィトンスーパーコピー シャネルスーパーコピー エルメススーパーコピー グッチスーパーコピー ボッテガヴェネタスーパーコピー プラダスーパーコピー セリーヌスーパーコピー