Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Detectivi particulari – SPIA va asigura discretie eficienta

Detectivi particulari – SPIA va asigura discretie eficienta

🕔06.Jun 2015

Sunteti pus in situatia de a avea nevoie de niste informatii, sa spunem, mai delicate? Vreti sa prezentati la divort dovezi incontestabile ale infidelitatii partenerului? Doriti sa incheiati un contract important, dar credeti ca viitoarea firma cu care veti colabora nu v-a dezvaluit absolut totul in privinta domeniului de activitate? Atunci apelati cu incredere la detectivi particulari de la SPIA Secret Private Investigations Agency.

Detectivi particulari. Servicii de cea mai buna calitate

 

Ori de cate ori va confruntati cu o situatie delicata, trebuie sa va prezentati cu dovezi palpabile la un proces, aveti de recuperat o suma de bani, vreti sa va gasiti o ruda, aveti nevoie de serviciile unor detectivi particulari. SPIA Secret Private Investigations Agency va pune la dispozitie o echipa de detectivi particulari datorita careia veti putea gasi rezolvare pentru foarte multe probleme. Indiferent ca sunteti persoana fizica sau juridica, puteti apela oricand la serviciile acestei agentii.

Informatiile sunt culese de persoane cu abilitati speciale si cunostinte in domeniul legislatiei actuale. Astfel, echipa de detectivi particulari obtine datele necesare anchetei fara a incalca nici o norma. Se pot culege informatii despre: adresa unui colaborator, o ruda de care nu mai stiti nimic de mult timp, starea civila a persoanei cu care aveti o relatie, bunurile care sunt obiectul unui litigiu civil sau penal s.a.m.d. Datorita experientelor si pregatirii, personalul SPIA obtine raspunsuri pentru toate intrebarile clientilor.

Vreti sa incheiati un contract cu o firma, dar oferta acesteia vi se pare mult prea avantajoasa? Luati legatura cu niste detectivi particulari. In urma investigatiilor, acestia va pot spune daca este vorba de o firma fantoma, daca posibilii parteneri sunt implicati in afaceri dubioase ori au procese pe numele lor etc.

Iata pentru ce mai puteti solicita ajutorul echipei de detectivi particulari SPIA: investigatii conjugale, servicii urmarire sub acoperire, investigatii prenuptiale.

5 motive sa apelati la detectivi particulari

 

Uneori, situatiile cu care va confruntati pe parcursul vietii necesita o abordare diferita. Pentru a gasi rezolvare, cand e vorba mai ales de divorturi, regasiri de familie, recuperarea unei pagube din conturile ascunse ale unui fost partener etc, aveti nevoie de detectivi particulari. Iata de ce sa luati legatura cu cei de la SPIA Secret Private Investigations Agency:

– obiectivele propuse sunt duse la bun sfarsit;

– se pastreaza secretul profesional asupra informatiilor si datelor obtinute. Ele sunt dezvaluite clientilor in conditii legale;

– investigatiile se realizeaza respectand normele in vigoare din domeniu;

– pentru atingerea scopului se utilizeaza metode si mijloace diverse, dar acestea nu incalca normele de drept si nici drepturile si libertatile cetatenesti;

– in functie de conventia stabilita cu clientul, acesti detectivi particulari intocmesc rapoarte periodice privind evolutia cazului. Cu alte cuvinte, veti fi tot timpul la curent in ceea ce priveste modul in care decurg lucrurile.

Niciodata nu se stie cand aveti nevoie de serviciile unor detectivi particulari de la SPIA Secret Private Investigations Agency. Datorita serviciilor diverse, acestia va pot ajuta sa va gasiti un membru al familiei, sa stabiliti starea civila a unei persoane, sa va recuperati pierderile din conturile secrete ale unui fost colaborator etc. Bineinteles, totul se face respectand normele in vigoare din domeniu.

Date de contact
Adresa: Bucuresti, Intrarea Urcusului, nr. 2, Sector 4
Telefon: 0722-940.948, 0314-181.096

Similar Articles
Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Firmele care sunt de specialitate si care pun clientilor la dispozitie serviciile specifice de dezinsectie

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

  Materialele publicitare sunt, de cele mai multe ori, cele care asigura continuitatea unei firme, prin

Cani personalizate

Cani personalizate

Pentru majoritatea, ziua incepe la o cafea sau la un ceai la fel de bun.

Firma curatenie Bucuresti

Firma curatenie Bucuresti

Curatenia se face si in centrele comerciale care sunt in Bucuresti. Operatiunile care se executa de

Intretinere ascensoare

Intretinere ascensoare

Unul din principalele servicii ce sunt oferite de catre firmele ce executa intretineri ale ascensoare