Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Diluanti de la Kynita – vopsire usoara, utilizari multiple

Diluanti de la Kynita – vopsire usoara, utilizari multiple

🕔06.Jun 2015

Va desfasurati activitatea in domeniul amenajarilor interioare si exterioare? Detineti un service auto? Lucrati intr-un domeniu in care se utilizeaza vopsea si grund in mod constant? Atunci sigur aveti nevoie si de diluanti de cea mai buna calitate. Noi vi-i recomandam pe cei din oferta Kynita!

Diluanti la oferta

 

In oferta firmei Kynita gasiti trei tipuri de diluanti, si anume: Diluant Universal 509, Diluant Nitro 209 si Diluant Auto 506. Primul are multiple utilizari. Datorita compozitiei, poate fi folosit atat pentru diluarea grundurilor si lacurilor, cat si a vopselelor si a emailurilor alchidice. Avand in vedere ca este bun pentru mai multe tipuri de substante, nu trebuie sa lipseasca de pe lista niciunui mester. El contine alcooli si un amestec de hidrocarburi aromatice si nearomatice. Totusi, inainte de utilizare, este bine sa verificati compatibilitatea vopselii pe care o aveti cu aceasta categorie de diluanti din oferta firmei Kynita.

Diluantul Nitro 209 se foloseste pentru diluarea grundurilor, vopselelor, lacurilor si a chiturilor pe baza de rasini nitrocelulozice.

Diluantul Auto 506 este necesar pentru a fi amestecat cu: lacuri, vopsea, grunduri si emailuri auto pe baza de rasini sintetice slabe.

In categoria diluanti, pe site-ul companiei Kynita veti gasi si acetona pura, la recipient de 25 litri. Ea se utilizeaza pentru: lac de unghii, rasini poliesterice, adezivi etc.

Pentru a face o treaba ca la carte, in primul rand trebuie sa curatati foarte bine locul care urmeaza sa fie vopsit. Indepartati orice urma de grasime, rugina, pata, mizerie si degresati. Ulterior, amestecati diluantul cu vopseaua conform instructiunilor de pe ambalaj. Pentru o aplicare si aderenta foarte buna, aveti grija sa omogenizati substantele.

Masuri de securitate pentru diluanti

 

Fiind vorba de substante inflamabile, este necesar sa respectati cateva reguli:

– indepartati orice sursa posibila de foc din preajma; cu alte cuvinte, nu fumati, nu aprindeti chibriturile foarte aproape de diluanti ori zona vopsita;

– nu aruncati in foc recipientele; indiferent ca sunt goale ori mai au foarte putina substanta in ele, nu trebuie puse sub nici o forma pe foc;

– nu aruncati recipientele aiurea, indicat este sa le puneti in pubela special amenajata.

Totodata, este necesar sa nu inspirati vaporii, iar in spatiul unde veti folosi diluanti si vopsea sa existe ventilatie sau aerisire corespunzatoare.

Cine comercializeaza diluanti?

 

Firma Kynita si-a inceput activitatea in domeniul importului de produse chimice in urma cu aproximativ 20 de ani. Cu ajutorul lor se obtin antigelurile si diluentii din oferta companiei. Mai apoi, aceste produse sunt ambalate corespunzator si distribuite.

Bazata pe un capital integral privat, firma Kynita s-a aflat intr-o dezvoltare constanta si periodic si-a extins stocul de produse. Datorita ofertei avantajoase, profesionalismului si strategiilor de marketing, astazi ocupa un loc important in topul national al firmelor de profil, avand o cifra de afaceri considerabila.

Daca sunteti in cautare de diluanti de cea mai buna calitate, rasfoiti oferta Kynita! Produsele pe care le veti gasi la aceasta firma sunt net superioare multora de pe piata, se obtin prin procedee si metode chimice care respecta toate regulile si normele si au preturi avantajoase.

Date de contact
Adresa: Ramnicu Valcea, str. Prundului, nr. 44
Telefon: 0250-710.961, 0755-106.025, 0371-173.500

Similar Articles
Rulouri de gazon

Rulouri de gazon

Unul din aspectele uitate de cei ce au in curte rulouri de gazon e sa

Rafturi metalice pentru paleti – pentru afacerea d-voastra

Rafturi metalice pentru paleti – pentru afacerea d-voastra

Experienta societatii Racks Metal si are ca rezultat crearea unor spatii cu personalitate menite sa

Panouri radiante infrarosu

Panouri radiante infrarosu

Fiecare dintre noi ne dorim sa fim cat mai linistiti dar si sa simtim ca

Vitraliile ca arta

Vitraliile ca arta

Vitraliile mi-au intrat in vocabular cand eram mica…daca nu ma insel eram in scoala primara

Masini de ambalat si preturile producatorilor

Masini de ambalat si preturile producatorilor

In cazul in care detineti o afacere in care produceti diverse obiecte, este evident ca