Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Diren Exim – cu noi viitorul e verde!

Diren Exim – cu noi viitorul e verde!

🕔16.Sep 2015

Ce este poluarea?

Anual, oamenii produc zeci de tone de gunoaie care sunt depozitate in gropi speciale, incinerate sau aruncate in mari si oceane. Gunoaiele degradeaza solul in zonele in care sunt depozitate iar efectele dezastruoase asupra faunei si vegetatiei duc la poluare.

Poluarea este fenomenul prin care mediul inconjurator este contaminat cu substante straine daunatoare vietii. Un mediu mai putin poluat insemna o viata mai sanatoasa si implicit o durata de viata mai mare. Una dintre cele mai importante cauze ale poluarii o reprezinta lipsa colectarii si reciclarii deseurilor.

Fiecare dintre noi, adult sau copil, avem datoria de a adopta o atitudine responsabila din punct de vedere ecologic. Solutia este la indemana noastra si consta in colectarea selectiva a deseurilor si reciclarea acestora.

De aceea ne-am gandit sa spunem STOP poluarii, STOP vietii nesanatoase!

In prezent, exista numeroase companii si asociatii care trag un semnal de alarma asupra efectelor nocive ale poluarii asupra omului si mediului inconjurator, si iau masuri pentru combaterea acestora.

Diren Exim este o societatea care are ca domeniu de activitate colectarea, reciclarea si vanzarea deseurilor.

Ce este reciclarea?

Deseul este substanta, preparatul sau orice obiect pe care destinatarul il arunca si care poate avea un impact asupra mediului.

Deseurile pot proveni din activitati industriale (metal, sticla, textile, hartie, lemn etc), din transport (ulei, anvelope), din constructii (beton, caramizi, moloz), din comert (ambalaje de hartie, plastic, carton) sau din activitati casnice.

Pentru ca acestea sa aiba un efect negativ cat mai mic asupra mediului inconjurator, este necesara colectarea si reciclarea lor.

Reciclarea este procesul care presupune separarea si colectarea materialelor in vederea reutilizarii pentru scopul original sau alte scopuri. Marea parte din materialele folosite in intreaga lume – aluminiul, otelul, hartia, sticla – sunt deja provenite din reciclare. Acest lucru conduce la reducerea costurilor de depozitare a deseurilor si la un consum mai mic de energie.

Stiai ca energia pe care o recuperam cand reciclam un pahar de sticla poate alimenta un bec timp de 4 ore? Sau ca fiecare tona de hartie reciclata salveaza 17 copaci?

Pentru ca noua ne pasa de mediu!

Pentru ca nu suntem indiferenti la acest fenomen care ar trebui sa ne puna pe ganduri pe fiecare din noi, societatea Diren Exim este puternic implicata in procesul de reciclare al deseurilor si reprezinta un nume in acest sector de activitate.

Diren Exim se ocupa de intregul proces, de la colectarea selectiva si transportul deseurilor, sortarea si separarea pe tipuri de materiale (hartie si carton, feroase si neferoase, mase plastice, sticla, cauciuc etc), valorificarea si procesarea lor in instalatii autorizate pana la intocmirea documentelor aferente.

Firma desfasoara aceste activitati si are in dotare echipamente performante pentru a pune la dispozitia clientilor sai servicii de o calitate ireprosabila.

Serviciile pe care vi le punem la dispozitie includ colectarea si reciclarea deseurilor feroase si neferoase, deseuri electronice si electrocasnice, mase plastice, hartie, carton, PVC, acumulatori uzati etc, acestea fiind sortate pe categorii, culori si compozitie pentru o valorificare optima, economisindu-se astfel resurse naturale si diverse forme de energie.

Deoarece stim ca reciclarea face parte din procesul de modernizare, dam importanta acestui fenomen implicandu-ne cu seriozitate si profesionalism pentru optimizarea conditiilor de viata.

Daca a recicla inseamna sa consumi eficient, sa refolosesti, sa transformi materia in asa fel incat sa existe un circuit care sa produca efecte pozitive asupra mediului, atunci te asteptam sa ne contactezi pentru servicii complete in domeniul reciclarii.

Implica-te! Fa un pas mic pentru un viitor mare!

Similar Articles
Mobila la comanda exact asa cum iti doresti pentru bucataria ta numai de la Mobilasik!

Mobila la comanda exact asa cum iti doresti pentru bucataria ta numai de la Mobilasik!

  Cum ar fi sa pasesti intr-o dimineata in bucatarie si sa vezi ca planurile tale

Cum sa alegi cel mai performant TV Tuner pentru masina ta?

Cum sa alegi cel mai performant TV Tuner pentru masina ta?

  Performanta si caracteristicile tehnice deosebite sunt cele care primeaza atunci cand se alege orice tip

Totul despre inchirieri auto Bucuresti pentru a fi siguri pe alegerea facuta !

Totul despre inchirieri auto Bucuresti pentru a fi siguri pe alegerea facuta !

  Nu este nimic mai placut decat sa stii ca totul este pregatit pentru tine atunci

Din ce lemn se face parchetul si de ce?

Din ce lemn se face parchetul si de ce?

Parchetul vine din lemn masiv si din lemn. Podelele din lemn masiv au fost realizate

Cum sa alegi o firma contabilitate Arad? Sau, mai concret de ce sa apelezi la o firma si nu la un contabil autorizat?

Cum sa alegi o firma contabilitate Arad? Sau, mai concret de ce sa apelezi la o firma si nu la un contabil autorizat?

  Cu siguranta in momentul in care ati inceput o afacere noua sau ati ajuns intr-un