Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Echipeaza-ti masina cu camere autovehicule de la Yahoo Shop!

Echipeaza-ti masina cu camere autovehicule de la Yahoo Shop!

🕔05.Mar 2015

In ultima vreme se remarca o crestere in tendinta soferilor de a-si instala pe masini camere autovehicule. Cu ajutorul lor, poti filma orice incident sau neregularitate in trafic, si totodata monitoriza activitatea care se intampla in exteriorul masinii tale si alte evenimente care au loc pe suprafata carosabilului.

Aceste camere video destinate autovehiculelor pot fi de un real folos in multe situatii. Chiar daca nu pot fi folosite in instanta ca probe deoarece conform normelor juridice in vigoare, singurele probe admise in instanta sunt cele omologate, ele pot totusi sa te ajute in momentul in care politistul este pe punctul de a-ti intocmi procesul verbal sau chiar si pentru a arata dovezi companiilor de asigurari.

Daca esti in cautarea unor camere autovehicule de calitate exceptionala, la preturi atractive, trebuie sa stii ca magazinul Yahoo Shop detine in portofoliul sau o oferta extrem de bogata de camere video destinate supravegherii auto.

Camere autovehicule – caracteristici de baza. Sfaturi  si recomandari in achizitionarea produselor

In momentul in care te hotarasti sa achizitionezi camere autovehicule, trebuie sa stii ca daca vrei sa te bucuri de o calitate exceptionala a filmarilor, camerele ar trebui sa indeplineasca anumite caracterisitici tehnice.

In primul rand, camerele video pentru autovehicule ar trebui sa aiba un unghi larg de cuprindere (ideal de 170 de grade) pentru a surprinde inclusiv subiectii care vin din partile laterale. Tot pentru o calitate optima a inregistrarilor incearca sa cumperi camere autovehicule cu rezolutie HD sau chiar Full HD.

Camerele trebuie  sa fie dotate cu un display si sa permita redarea inregistrarilor, un exemplu bun ar fi in momentul in care vrei sa ii arati politistului “la cald” ce s-a intamplat de fapt in trafic.

Deoarece de cele mai multe ori conditiile de iluminare de pe drum sunt foarte proaste, camerele video pentru autovehicule au nevoie de un senzor decent. Si un senzor de miscare este binevenit deoarece exista situatii in care evenimente precum vandalizarea sau lovirea in parcare au loc in lipsa prezentei tale. Tinand cont de faptul ca vei filma cantitati generoase de clipuri, ar fi util sa investesti in camere autovehicule cu o memorie de peste 4 GB, insotite de un cablu USB, pentru a le putea descarca ulterior pe calculator sau pe tableta. Nu uita si de suportul pentru a o monta cu usurinta pe bordul masinii, si de accesorii pentru alimentarea facila de la masina.

Yahoo Shop – solutii potrivite de camere autovehicule pentru masina ta

Yahoo Shop este un magazin specializat in comercializarea de accesorii si echipamente utile precum accesorii pentru animale, accesorii motociclete, produse pentru ingrijirea personala, instrumente musicale, camere autovehicule, produse electronice si produse pentru casa si bucatarie. Pentru mai multe detalii privind oferta completa, acceseaza pagina de internet a magazinului online si comanda cu incredere produsele de care ai nevoie.

Similar Articles
Tractari auto in Bucuresti

Tractari auto in Bucuresti 0

Compania noastra va pune la dispozitie servicii de tractari auto in Bucuresti si dispune de

Care este semnificatia unui electromotor Ford?

Care este semnificatia unui electromotor Ford?

Daca dispuneti de o masina din gama Ford cu siguranta ati intampinat mai multe probleme

Inchirieri auto Bucuresti, optiunea rapida in situatii limita

Inchirieri auto Bucuresti, optiunea rapida in situatii limita

Cand apelati la o companie de inchirieri auto Bucuresti? Unii ar spune ori de cate

De ce sa alegi transport marfa intern de la Luna Transport?

De ce sa alegi transport marfa intern de la Luna Transport?

Cauti un partener de incredere care sa se ocupe cu servicii de transport marfa intern,

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Store Logistic va ofera o gama completa si complexa de masini de taiat cu apa,

スーパーコピーブランド ロレックススーパーコピー オメガスーパーコピー ブルガリスーパーコピー ブライトリングスーパーコピー カルティエスーパーコピー シャネル時計コピー IWCスーパーコピー フランクミュラースーパーコピー パネライスーパーコピー タグホイヤースーパーコピー ウブロスーパーコピー ガガミラノスーパーコピー ルイヴィトンスーパーコピー シャネルスーパーコピー エルメススーパーコピー グッチスーパーコピー ボッテガヴェネタスーパーコピー プラダスーパーコピー セリーヌスーパーコピー