Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Eco Avangard – Pentru stocarea apei potabile!

Eco Avangard – Pentru stocarea apei potabile!

🕔16.Jan 2014

Pentru ca apa potabila sa fie stocata in mod eficient, Eco Avangard recomanda utilizarea unor rezervoare metalice de apa potabila. Apa potabila stocata poate fi ulterior transmisa prin retelele de alimentare catre utilizatorii finali. Rezervoarele de apa potabila sunt fabricate dintr-un material rezistent si au capacitati diferite, astfel incat utilizatorii pot opta pentru produsele potrivite nevoilor lor. Caracteristicile tehnice variaza in functie de model, iar pentru a achizitiona un astfel de produs, Eco Avangard iti sta la dispozitie cu informatii si o gama variata de modele comercializate la preturi avantajoase. Rezervoarele sunt recipiente metalice cu o forma cilindrica cu axa verticala, realizate prin tehnologia de debitare mecanica si imbinare prin suruburi destinate pentru stocare apa potabila, apa incendiu, apa uzata, apa industriala, irigatii si altele.

Rezervoarele metalice sunt ideale daca ai nevoie ca stocarea apei sa se realizeze intr-un anumit mod, fie deasupra solului sau sub nivelul acestuia. Rezervoarele pot fi: supraterane, subterane, verticale, modulare rectangulare, cilindrice, modulare sau eliptice. Produsele cu aplicatie specifica oferite spre vanzare de catre Eco Avangard sunt create astfel incat sa reziste la conditiile de mediu in care sunt amplasate. Ele prezinta o rezistenta crescuta la coroziune, sunt usor de intretinut, sunt fiabile, si se monteaza foarte usor. Rezervoarele sunt realizate din panouri de otel galvanizat la cald cu dimensiuni standard sau alte dimensiuni rezultate din calculele de proiectare.

De regula, rezervoarele metalice sunt alcatuite din carcasa metalica, ramforsari si rigidizari metalice exterioare, termoizolatie interioara din polistiren extrudat, membrana din PVC plastifiat, mulata in interiorul bazinului pe termoizolatie, cu capac termoizolat cu gura de vizitare. Tehnologia de productie utilizata este cea de debitare mecanica, imbinarile fiind realizate prin suruburi. Stocarea apei se realizeaza in cele mai sigure conditii, in rezervoare cilindrice de diferite dimensiuni. Rezervoarele metalice sunt dotate cu toate accesoriile, cum ar fi: racord alimentare rezervor, racord preaplin, racord distributie cu dispozitiv antivortex, gura de vizitare laterala, acoperis structura metalica termoizolat cu inel superior pe stalpi de sustinere ancorati in fundatia rezervorului si altele.

Eco Avangard, infiintata in Ramnicu Valcea, este o companie romaneasca care are ca obiect de activitate producerea si distributia de solutii ecologice pentru stocarea, tratarea si epurarea apei. Gama de produse si echipamente speciale se incadreaza in cerintele actuale de protectie a mediului si satisfac nevoi complexe din industrie. Produsele fabricate si comercializate de compania Eco Avangard se regasesc la un raport optim calitate-pret, acestea fiind realizate din materiale si componente cu o rezistenta indelungata in timp. Clientii firmei se pot bucura de achizitionarea unor produse fiabile, viabile, performante, realizate cu ajutorul unei tehnologii moderne.

Pentru mai multe informatii, detalii tehnice, dimensiuni si preturi ale produselor comercializate de Eco Avangard si, in special despre rezervoarele metalice pentru apa potabila, acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei. Aceasta se adreseaza in special societatilor care activeaza in domeniul alimentar, abatoarelor, unitatilor de procesare a carnii, firmelor din domeniul petrolier si altor societati care au nevoie de solutii ecologice in gestionarea apei potabile sau menajere. Comanda la un pret avantajos rezervorul metalic pentru apa potabila oferit de Eco Avangard pentru a stoca in mod eficient apa potabila.

Datele de contact ale firmei Eco Avangard

Adresa firmei: Str. Matei Basarab, Nr.9, Ramnicu Valcea, Valcea

Telefon: 0318 005 442

Email: office@ecoavangard.ro

Similar Articles
Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Fie că eşti student, şomer, îţi doreşti o carieră de succes sau pur şi simplu

Imprumut nebancar rapid

Imprumut nebancar rapid

In acest moment nu putem spune ca in cadrul pietii se gasesc  multe IFN-uri ce

Obtinerea  si costurile la obtinerea  certificatului energetic

Obtinerea si costurile la obtinerea certificatului energetic

Atata vânzarea insa in aceeasi masura si închirierea unei locuinţe sau atunci cand sunt in

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Este pe piata o anumita clasa a performantei energetice in privinta certificatelor energetic care se

Pentru schimbare sediu social, apeleaza cu incredere la  Expert Advisor

Pentru schimbare sediu social, apeleaza cu incredere la Expert Advisor

Schimbare sediu social, precum si alte servicii utile afacerii si dezvoltare tale, toate acestea le