Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
EcoQuality Services distribuie kituri pentru interventii!

EcoQuality Services distribuie kituri pentru interventii!

🕔10.May 2014

2f2556428e6a8618b066078ac48235d2Pentru a evita scurgerile de substante chimice, produse petroliere sau alte substante industriale, firma EcoQuality Services recomanda utilizarea unor kituri de interventie pentru scurgeri. Aceste kituri sunt compuse din lavete, rulouri si huse, saci de deseuri, coliere de prindere si altele, ambalate in genti speciale sau in recipiente de plastic mobile. In activitatea industriala, accidentele de deversare sau scurgere de substante sunt des intalnite. Pentru protejarea mediului inconjurator si pentru combaterea poluarii se recomanda utilizarea unor kituri de interventie pentru a evita scurgerile de acest fel. Kiturile de interventie pentru scurgeri sunt concepute special pentru retinerea produselor petroliere si a altor lichide, reprezentand solutii ingenioase pentru decontaminarea si curatarea suprafetelor. Solutiile tehnologice oferite de Lubetech sunt excelente pentru curatarea rezervoarelor de slam si curatarea suprafetelor interioare si exterioare din spatiile industriale, atelierele auto si statiile PECO. Lubetech este unul dintre cei mai importanti producatori in acest domeniu. Aceste kituri interventie scurgeri oferite au un raport calitate-pret extrem de avantajos.

Importanta kiturilor de interventie pentru scurgeri!

Kiturile puse la dispozitie sunt marca Lubetech in trei variante si anume: pentru uleiuri cum ar fi combustibili, ulei de motor, petrol; pentru substante chimice fiind vorba de acizi, detergenti, substante agresive, kerosen, substante caustice si pentru lichide industriale, adica lubrifianti, agenti de racire, solventi etc. Aceste kituri au capacitatea de a absorbi cantitati de lichide de la 50 la 120 de litri. Daca sunt la indemana accidentului, sau chiar si la un scurt timp dupa acesta, se pot curata foarte usor petele de pe beton si alte suprafete si chiar absorbi substantele poluante de pe suprafata apei. Rulourile, lavetele si rolele absorbante sunt hidrofobe, astfel ca absorb doar uleiul, nu si apa, servind la decontaminarea apei si a suprafetelor. Lavetele absorbante sunt destinate tehnologiei de mediu, iar datorita culorii albe ele pot indica nivelul de saturatie atunci cand absorb uleiuri de pe suprafata apei sau a altor lichide. Rolele se utilizeaza cu precadere in atelierele mecanice si, spre deosebire de celelalte absorbante, acestea pot fi rupte pentru a face economie. Absorbantii sunt ecologici si neutri la substantele chimice. Eficienta de absorbtie este mare, produsele retinand lichidele dupa saturare. Folosirea lor scade riscul de afectare a mediului intr-o proportie mare.

Cine ofera kituri de inverventie pentru scurgeri?

Infiintata in Bucuresti, compania EcoQuality Services ofera servicii complete de curatare a rezervoarelor petroliere, precum si de colectare, reciclare sau eliminare a acestor tipuri de deseuri periculoase. In efectuarea acestor operatiuni sunt respectate intocmai normele de siguranta din acest domeniu, iar ca urmare a acestui lucru, procedeele de curatare, respectiv reciclare a produselor petroliere nu prezinta niciun pericol pentru mediul inconjurator sau sanatatea oamenilor. EcoQuality Services iti sta la dispozitie si pentru curatarea unor recipiente, precum si interventii prompte si eficiente in cazurile de poluare cu astfel de substante. Vasta experienta acumulata in acest domeniu, personalul calificat si utilizarea celor mai performante echipamente reprezinta aspectele ce recomanda firma EcoQuality Services ca fiind cea mai buna alegere. Achizitioneaza kituri interventie pentru scurgeri oferite de EcoQuality Services pentru protejarea mediului inconjurator.

Datele de contact ale firmei EcoQuality Services

Adresa firmei: Calea Plevnei, Nr. 204-206, sector 6, cod 060016, Bucuresti

Telefon: 0744 377 378

Email: office@eqserv.ro

Similar Articles
Psihoterapie individuala

Psihoterapie individuala

Desi in Romania, a merge la psiholog nu este un lucru foarte des intalnit, asta

Sfaturi din partea echipei de reparatii schiuri si biciclete pentru posesorii de biciclete

Sfaturi din partea echipei de reparatii schiuri si biciclete pentru posesorii de biciclete

Fie ca sunteti pasionati de munte sau de sport, Exporer Sport este locul unde puteti

Despre rafturi metalice, aspecte de structura

Despre rafturi metalice, aspecte de structura

Indiferent ca vorbim despre un atelier profesional sau cel din garaj, ordinea este cuvant de

Procesul de schimbare administrator

Procesul de schimbare administrator

Atunci cand vorbim despre o societate cu raspundere limitata, aceasta poate sa fie coordonata de

De ce sa alegeti gama de sisteme incalzire ecologice

De ce sa alegeti gama de sisteme incalzire ecologice

Vine iarna, incet, incetisor, iar daca pentru multi cosmarul facturilor este unul mai mult decat