Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
EcoQuality Services – Grija pentru mediul inconjurator!

EcoQuality Services – Grija pentru mediul inconjurator!

🕔23.Jan 2014

Pentru absorbtia si retinerea produselor petroliere, EcoQuality Services comercializeaza o gama variata de absorbanti ecologici. Aceste produse au rolul de a absorbi produsele petroliere si alte lichide de pe suprafetele de lucru, de pe suprafata apei si a solului ori a drumului, pentru a proteja astfel mediul inconjurator. Daca s-au produs accidente sau contaminari care includ petrol, produse petroliere sau chimice, firma iti ofera solutii adecvate pe care te poti baza pentru decontaminare si curatarea suprafetelor. Acesti absorbanti ecologici sunt oferiti la un raport calitate-pret avantajos si au fost creati pentru protejarea mediului inconjurator de actiunea daunatoare a substantelor petroliere.

Absorbantii ecologici se afla sub forma de granule de argila sau din celuloza si au o utilizare larga in domeniul industrial. Ele sunt produse din surse regenerabile si sunt inerte chimic, astfel ca respecta cu succes conditiile de protectie a mediului. Principiul de actiune este unul simplu: la imprastierea granulelor pe suprafetele cu ulei, hidrocarburi, petrol, pacura, acizi si alte substante, acestea absorb substantele, marindu-si volumul.

Pentru devarsarile de produse petroliere in apa, se folosesc absorbanti ecologici sub forma unor rulouri de obicei, care sunt hidrofobe si se tracteaza pe apa, sau sub forma de lavete absorbante. Lavetele absorbante sunt acoperite cu un material special pentru rezistenta mai mare la rupere, sunt hidrofobe astfel ca absorb doar uleiul, nu si apa si plutesc pe apa, facand astfel recuperarea mai usoara. Rulourile absorbante au aceleasi proprietati ca si lavetele, iar in plus sunt destinate tehnologiei de mediu unde puterea de absorbtie este primordiala. Lavetele sunt adecvate si pentru laboratoare si medii in care se folosesc substante chimice, fiind realizate pentru utilizari zilnice in orice fel de mediu. Rulourile absorbante sunt ambalate in tricotaj dublu pentru retinere maxima si pot fi usor amplasate sub sau in jurul utilajelor.

EcoQuality Services, infiintata in Bucuresti, este o companie de renume care ofera servicii complete de curatare a rezervoarelor petroliere, precum si de colectare, reciclare sau eliminare a acestor tipuri de deseuri periculoase. In aceste situatii, se urmareste respectarea unor norme de siguranta in domeniu, iar procedeele de curatare si reciclare a produselor petroliere nu prezinta niciun pericol pentru mediul inconjurator sau sanatatea oamenilor.

EcoQuality Services iti sta la dispozitie si pentru curatarea altor recipiente, cum ar fi bazinele, taieri ATEX, eliminarea reziduurilor petroliere din ape, decopertarea solului infestat cu hidrocarburi, dar si interventii prompte si eficiente in cazurile de poluare cu astfel de substante. Vasta experienta acumulata in domeniu, personalul calificat si utilizarea celor mai performante echipamente reprezinta aspectele ce recomanda firma EcoQuality Services ca fiind cea mai buna alegere.

Pentru informatii suplimentare privind dimensiunile, capacitatea de absorbtie si ambalarea produselor acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita consultanta unuia dintre specialistii firmei EcoQuality Services. EcoQuality Services ofera si servicii de consultanta de mediu, consultanta tehnica in domeniul colectarii si tratarii reziduurilor petroliere periculoase si nepericuloase, montare, automatizare, operare instalatii procesare deseuri. Compania ofera servicii de calitate in conformitate cu cerintele clientului, cu cerintele legale si reglementarile aplicabile. Protejeaza mediul inconjurator si achizitioneaza absorbantii ecologici oferiti de EcoQuality Services la preturi avantajoase!

Datele de contact ale firmei EcoQuality Services

Adresa: Calea Plevnei, Nr.204-206, sector 6, cod 060016, Bucuresti

Telefon: 0744 377 378

Email: office@eqserv.ro

Similar Articles
Cum se poate alege un bun generator curent?

Cum se poate alege un bun generator curent?

Odata ce suntem obisnuiti cu electricitate, ar putea sa ne fie destul de greu daca

De ce sa alegem un generator curent?

De ce sa alegem un generator curent?

Odata cu modernitate, chiar daca doriti pentru propriile gospodarii sau chiar pentru una dintre cele

Generator curent: panou de control

Generator curent: panou de control

Panoul de control la un generator curent are la baza lui un controller dispus cu

Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Atunci cand vine vorba de procedeul numit: gravura mecanica, firma Oltstar Business Group isi dedica

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Store Logistic va ofera o gama completa si complexa de masini de taiat cu apa,