Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Eficienta si consum redus cu becurile auto cu LED Solar Watts!

Eficienta si consum redus cu becurile auto cu LED Solar Watts!

🕔06.Aug 2015

   Una dintre cerintele impuse prin lege pe care autoturismul tau trebuie sa le indeplineasca in momentul in care paraseste parcarea este sa fie dotat cu toate luminile de semnalizare necesare,  pentru a asigura participarea la un trafic civilizat, fara a exista riscul accidentelor. O multitudine de amenzi, accidente minore sau chiar accidente grave sunt consecinta utilizarii unei lumini de semnalizare slabe sau a deteriorarii acesteia inainte ca soferul sa isi dea seama. In cazul in care cauti o solutie optima pentru a asigura luminile de semnalizare, iti recomandam utilizarea becurilor auto cu LED oferite de Solar Watts!

De ce becuri auto cu LED?

   In primul rand, ledul minimalizeaza pierderile de energie si utilizeaza energia electrica in proportie de aproximativ 90% mai eficient decat sursele de iluminare clasice. Astfel, LED-ul economiseste energia electrica si, ca urmare, becul are o durata de viata mult mai lunga, in comparatie cu sursele de iluminat cu incandescenta sau cele fluorescente.

   In al doilea rand, becurile auto cu LED sunt mai rezistente decat becurile auto traditionale. Acestea sunt mult mai rezistente la temperaturi scazute / crescute, la vibratii si la socuri mecanice, fiind ideale pentru autoturismele care sunt tinute in parcari sau care parcurg drumuri accidentate.

   In plus, becurile auto cu LED sunt prietenoase cu mediul inconjurator, deoarece nu emit radiatii infrarosii sau ultraviolet. LED-urile conserva energia si nu au in componenta lor substante daunatoare mediului inconjurator, cum au alte surse de iluminat.

Becurile auto cu LED Solar Watts

    Becurile auto cu LED Solar Watts pot fi utilizate pentru a inlocui toate luminile necesare in componenta unui autoturism: lumina de semnalizare, lumina de frana, luminile de ceata, becurile din interiorul masinii, faza lunga si faza scurta, luminile din tabloul de bord etc.

   Avantajul numarul 1 al becurile auto cu LED Solar Watts este economia de timp si bani; acestea au o durata de viata de pana la 50 000 de ore,  astfel incat nu vei fi nevoit nici sa achizitionezi foarte multe, nici sa le inlocuiesti prea des. Mai mult decat atat, acest tip de becuri auto asigura protectie interna TVS si nu contin nicio substanta daunatoare, cum ar fi mercurul sau plumbul.

   Becurile auto cu LED pot fi utilizate in diverse aplicatii, cum ar fi : autoturisme, camioane, motociclete, autobuze, biciclete si alte vehicule. Indiferent de tipul de vehicul pe care il detii, instalarea becurilor auto cu LED este extrem de usoara si asigura reducerea costurilor de intretinere.

   Solar Watts iti ofera o gama vasta de modele de becuri cu LED; acestea functioneaza pe aceleasi principii, insa au caracteristici diferite. Prin urmare, poti alege modelul dorit in functie de putere ( 4.2W, 3W, 0,54W, 0.9W etc), in functie de culoarea luminii (rosu, galben, verde, alb cald, alb pur, alb rece etc), in functie de numarul de LED-uri, de unghiul de ilumincare sau de diametru.

Economiseste energia electrica cu Solar Watts!

   Compania Solar Watts are ca obiectiv furnizarea une game complete de solutii pentru economisirea energiei electrice. Pe langa becurile auto cu LED, poti apela la ajutorul nostru si daca ai nevoie de: lampi stradale cu LED, proiectoare cu LED, spoturi cu LED, module cu LED si multe altele.

   Alege becurile auto cu led Solar Watts! Pentru a obtine mai multe informatii, te invitam sa accesezi platforma web a companiei : www.solarwatts.ro !

Similar Articles
Mobila la comanda exact asa cum iti doresti pentru bucataria ta numai de la Mobilasik!

Mobila la comanda exact asa cum iti doresti pentru bucataria ta numai de la Mobilasik!

  Cum ar fi sa pasesti intr-o dimineata in bucatarie si sa vezi ca planurile tale

Cum sa alegi cel mai performant TV Tuner pentru masina ta?

Cum sa alegi cel mai performant TV Tuner pentru masina ta?

  Performanta si caracteristicile tehnice deosebite sunt cele care primeaza atunci cand se alege orice tip

Totul despre inchirieri auto Bucuresti pentru a fi siguri pe alegerea facuta !

Totul despre inchirieri auto Bucuresti pentru a fi siguri pe alegerea facuta !

  Nu este nimic mai placut decat sa stii ca totul este pregatit pentru tine atunci

Din ce lemn se face parchetul si de ce?

Din ce lemn se face parchetul si de ce?

Parchetul vine din lemn masiv si din lemn. Podelele din lemn masiv au fost realizate

Cum sa alegi o firma contabilitate Arad? Sau, mai concret de ce sa apelezi la o firma si nu la un contabil autorizat?

Cum sa alegi o firma contabilitate Arad? Sau, mai concret de ce sa apelezi la o firma si nu la un contabil autorizat?

  Cu siguranta in momentul in care ati inceput o afacere noua sau ati ajuns intr-un