Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Ekolinea: Invata cum sa depozitezi inteligent deseurile

Ekolinea: Invata cum sa depozitezi inteligent deseurile

🕔03.Mar 2014

Volumul ridicat de deseuri reprezinta sau poate reprezenta o problema destul de greu de rezolvat in special in cazul in care compania in cauza nu dispune de un spatiu corespunzator pentru depozitarea acestor deseuri. De regula, deseurile colectate sunt depozitate corespunzator pentru evitarea poluarii sau a altor situatii neprevazute; apoi acestea sunt ridicate de o companie de profil care valorifica sau depoziteaza la randul sau deseurile colectate. Pana la ridicarea deseurilor este insa nevoie de o modalitate eficienta si inteligenta prin care sa se gestioneze problema depozitarii deseurilor.

O solutie care o sa va ajute cu siguranta este reprezentata de presele stationare. Aceste asigura compactarea rapida, sigura si eficienta a deseurilor reducand substantial dimensiunile acestora, optimizand astfel spatiul de depozitare. Presele stationare au dimensiuni reduse pot fi utilizate cu usurinta si pot fi amplasate in orice spatiu. Aceste prese pot compacta orice tip de deseuri, asadar nu trebuie sa va faceti griji in ceea ce priveste aceste aspecte. In acelasi timp, presele stationare au o constructie solida, sisteme automatizate de control, sunt rezistente la un volum mare de lucru si se pot preta oricarei situatii.

Presele stationare sunt perfecte pentru industriile care produc cantitati mari de deseuri ce pot fi compactate. Containerele goale pot fi atasate acestor prese, fiind inlocuite foarte usor atunci cand sunt pline (aveti inclusa si o sina pentru transportul containerelor mobile). Cele mai performante echipamente de acest gen va sunt puse la dispozitie de catre Ekolinea, companie specializata in importul si distributia acestor tipuri de utilaje.

Realizate in Uniunea Europeana, echipamentele indeplinesc standardele de calitate si siguranta impuse de catre aceasta. In procesul de fabricare sunt folosite numai materiale de calitate superioara, astfel, pentru podeaua presei este utilizat otelul, ghidajele fiind realizate din poliamida dura. Natura materialelor confera utilajelor o rezistenta sporita, fapt ce permite utilizarea acestora pe o perioada indelungata de timp. Umplerea containerului la nivelul de 75%, respectiv 100% este semnalat prin intermediul unui sistem cu care sunt dotate presele.

Asadar, compania Ekolinea poate garanta dar si face dovada calitatii produselor oferite. Fiecare echipament este nou si perfect functionabil in acest sens oferindu-se si garantie extinsa. In ceea ce priveste presele stationare, dupa achizitionarea propriu-zisa, reprezentantii companiei Ekolinea se vor asigura atat de transportul produsului la sediul firmei dumneavoastra, dar si de instruirea personalului ce urmeaza sa foloseasca aceste echipamente pentru compactarea deseurilor.

Puteti invata mai multe detalii tehnice referitoare la procesul de constructie sau de functionare a preselor stationare Ekolinea prin accesarea site-ului oficial al companiei precizate. Pe aceeasi platforma online puteti vizualiza, cerceta, dar si achizitiona si restul produselor comercializate de Ekolinea si in acelasi timp puteti solicita asistenta tehnica de specialitate sau oferte de pret pentru orice tip de comanda. Reprezentantii Ekolinea va stau oricand la dispozitie si prin interemdiul datelor de contact de mai jos.

Ekolinea, date de contact

SC. EKO LINEA IMPEX SRL
Calea Grivitei 238, Bl. C, Sc. D, Ap. 28.
Bucuresti, sector 1, 010766
Tel / Fax: 021 668 4128
office@ekolinea.ro
Vanzari: 0753 055 040 – Florin ARITON
Service: 0756 025 052 – Valentin FLOREA

Articol oferit prin intermediul retelei Zoom-biz.ro

Similar Articles
Rulouri de gazon

Rulouri de gazon

Unul din aspectele uitate de cei ce au in curte rulouri de gazon e sa

Rafturi metalice pentru paleti – pentru afacerea d-voastra

Rafturi metalice pentru paleti – pentru afacerea d-voastra

Experienta societatii Racks Metal si are ca rezultat crearea unor spatii cu personalitate menite sa

Panouri radiante infrarosu

Panouri radiante infrarosu

Fiecare dintre noi ne dorim sa fim cat mai linistiti dar si sa simtim ca

Vitraliile ca arta

Vitraliile ca arta

Vitraliile mi-au intrat in vocabular cand eram mica…daca nu ma insel eram in scoala primara

Masini de ambalat si preturile producatorilor

Masini de ambalat si preturile producatorilor

In cazul in care detineti o afacere in care produceti diverse obiecte, este evident ca