Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Ekommerce Est- Spune adio insectelor daunatoare cu electroinsecticide!

Ekommerce Est- Spune adio insectelor daunatoare cu electroinsecticide!

🕔05.May 2015

Sigure pentru sanatatea mediului si a celor din jur, inteligente si cu un aspect estetic placut pentru orice amenajare, electroinsecticidele reprezinta solutia numarul 1 in materie de combatere a insectelor daunantoare.

Modul de functionare este cat se poate de simplu: electroinsecticidele folosesc  razele ultraviolete pentru a atrage insectele (gandacii, mustele, tantarii) iar acestea raman lipite pe banda  adeziva  sau sunt electrocutate. Simplu si eficient!

Daca vrei sa ai de unde alege electroinsecticide inovatoare, consulta oferta unui specialist: Ekommerce Est-furnizor de solutii in materie de servicii DDD (deratizare, dezinfectie, dezinsectie).

Ekommerce Est iti pune la dispozitie mai multe variante de electroinsecticide, toate cu o eficienta sporita. Mai exact, din oferta Ekommerce Est poti opta pentru electroinsecticide cu banda adeziva sau electroinsecticide cu grila electrica. Ambele variante conving printr-un design compact si usor de adaptat oriarei incaperi.

Electroinsecticidele sunt solutii ecologice si nu prezinta niciun risc pentru sanatatea oamenilor, a mediului sau animalelor de companie. In plus, Ekommerce Est iti propune preturi avantajoase! Afla mai multe de pe www.ekommerce.ro.

Electroinsecticide-Rezultate imediate si eficiente!

Mustele, tantarii, gandacii..un stres in plus si o sursa reala de imbolnavire. Din pacate, insectele daunatoare sunt prezente la tot pasul, indiferent ca vrem sau nu. Simpla lor prezenta provoaca repulsie si dezgust. Ce este de facut pentru combaterea lor? Solutii sunt multe insa eficienta lor lasa de dorit.

Ai incercat pastile parfumate (cu un miros mult prea greu), graunte toxice si spray-uri impotriva insectelor? Rezultatele intarzie sa apara? Nu te da batut. Exista o metoda ce nu da gres: electroinsecticidele.

Ce sunt electroinsecticidele?

Electroinsecticidele sunt aparate ce folosesc raze ultraviolete pentru a atrage insectele. Insectele sunt atrase de razele UV a tuburilor speciale si de componentele aromatice (atractanti alimentari sau pe baza de feromoni) ale placilor adezive. Rezultatul? Insectele sunt capturate rapid.

Pe scurt, electroinsecticidele au ca scop sa trimita si sa tina daunatorii departe de locurile in care oamenii isi desfasoara activitatea.

Unde se aplica electroinsecticidele?

Oriunde. De la case, apartamente de bloc , pana la restaurante, hoteluri si magazine,  eficienta  aparatelor este mereu aceeasi .Aparatele sunt special concepute pentru a functiona neintrerupt cu un randament maxim, 24 din 24 de ore. Exista electroinsecticide ce necesita prindere pe perete cu hosuruburi sau electroinsecticide ce presupune simpla asezare pe sol.

Ekommerce Est-Electroinsecticide cu banda adeziva sau grila electrica

Daca vrei sa ai garantia unor aparate bune, usor de montat si cu o durata de viata crescuta, alege Ekommerce Est, furnizor de electroinsecticide.

Firma iti propune doua tipuri de electroinsecticide, in functie de necesitati si in functie de numarul daunatorilor: electroinsecticide cu banda adeziva si electroinsecticide cu grila electrica.

Avantaje electroinsecticide Ekommerce Est

–          functionaza asupra tuturor insectelor (gandaci, muste, albine, tantari, etc.)

–          functioneaza 24 din 24 de ore

–          sigure pentru sanatatea umana si pentru sanatatea animalelor de companie

–          asigura rezultate imediate

–          curate si ecologice

–          montaj usor

–          consumabilele necesita inlocuire doar dupa 3-4 luni

–          pret avantajos

Pentru informatii suplimentare si pentru a comanda electroinsecticide, acceseaza www.ekommerce.ro. Echipa Ekommerce iti sta la dispozitie si cu servicii de consiliere in alegerea corecta a produselor.

Similar Articles
Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Fie că eşti student, şomer, îţi doreşti o carieră de succes sau pur şi simplu

Imprumut nebancar rapid

Imprumut nebancar rapid

In acest moment nu putem spune ca in cadrul pietii se gasesc  multe IFN-uri ce

Obtinerea  si costurile la obtinerea  certificatului energetic

Obtinerea si costurile la obtinerea certificatului energetic

Atata vânzarea insa in aceeasi masura si închirierea unei locuinţe sau atunci cand sunt in

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Este pe piata o anumita clasa a performantei energetice in privinta certificatelor energetic care se

Pentru schimbare sediu social, apeleaza cu incredere la  Expert Advisor

Pentru schimbare sediu social, apeleaza cu incredere la Expert Advisor

Schimbare sediu social, precum si alte servicii utile afacerii si dezvoltare tale, toate acestea le