Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Elemente de constructie pentru zidarie – Sigicom

Elemente de constructie pentru zidarie – Sigicom

🕔23.Jan 2014

Societatea Sigicom din Bistrita-Nasaud isi desfasoara activitatea in domeniul productiei de semifabricate din beton- boltari, placi pentru garduri si stalpi/spalieri- pentru diferite tipuri de aplicatii. Boltarii pot fi utilizati pentru realizarea zidariei din beton sau a fundatiilor, iar celelalte doua tipuri de produse- gardurile si stalpii- pentru diverse imprejmuiri.

In ceea ce priveste boltarii pentru zidarie, putem spune ca acestia au o sfera larga de aplicabilitate: in constructia de garaje, pivnite, garduri, ferme, etc. Domeniul principal de utilizare al boltarilor de fundatie este executia unor ziduri portante pentru diferite tipuri de cladiri si constructii, avand in vedere ca acestia constituie cofrajul zidului.

Printre avantajele pe care le prezinta boltarii comercializati de catre compania bistriteana Sigicom, putem aminti urmatoarele: domeniu larg de utilizare; pret avantajos; dimensiuni egale si precise care usureaza procesele de proiectare si executie, reducand costurile manoperei; durabilitate indelungata in timp; rezistenta la diferiti factori de solicitare; punerea in opera facila si in timp real; aderenta excelenta a oricarui tip de tencuiala; prelucrare simpla; s.a. Taierea elementelor suplimentare este o operatie foarte usor de realizat, avand in vedere ca acestea au muchiile de spargere (puncte de slabire) executate inca din fabrica.

Daca intentionati sa construiti fundatii sau ziduri portante, vreo anexa, o dependinta pentru gospodaria voastra sau orice fel de cladire, atunci boltarii furnizati de catre societatea Sigicom reprezinta alegerea ideala, intrucat acestia sunt fabricati la cele mai inalte standarde de calitate, conform normativelor legislative aflate in vigoare in acest domeniu, astfel incat sa asigure maximum de beneficii. Boltarii sunt din beton semiuscat, ce au fost presati in matrite cu ajutorul vibropreselor si au in componenta lor urmatoarele materii: ciment, nisip, apa si pietris. Dupa cum va puteti da seama, fiecare dintre acestea sunt materiale naturale, ceea ce inseamna ca boltarii nu prezinta efecte negative asupra mediului inconjurator sau asupra sanatatii si vietii oamenilor, asa cum se intampla in cazul altor produse utilizate in domeniul constructiilor.

Echipa companiei Sigicom este bucuroasa ca va poate oferi o gama variata de boltari de diferite dimensiuni, astfel incat alegerea produsului ideal sa fie mult mai usoara, iar acesta sa se incadreze perfect in structura peretelui.

In procesul de fabricatie al boltarilor, al placilor pentru garduri si al stalpilor de beton, specialistii companiei utilizeaza numai echipamente performante si materiale superioare din punct de vedere calitativ, deoarece ne dorim ca produsele finite sa se ridice la cele mai exigente standarde si cerinte. Suntem o echipa flexibila care trateaza fiecare solicitare in parte cu seriozitate, promptitudine si respect, indiferent de complexitatea sa. Fiecare client care ne-a contactat in legatura cu furnizarea produselor realizate, a avut numai cuvinte de lauda la adresa companiei si a personalului, iar un client multumit reprezinta un pas inainte, astfel ca si celelalte persoane care sunt in cautarea unor produse de acest tip, sa ajunga sa ne cunoasca si sa se bucure de calitate la preturi avantajoase.

Datorita experientei de peste 12 ani pe care a dobandit-o in tot acest timp activand pe piata din Romania, Sigicom a devenit unul dintre principalii producatori al acestor produse.

Similar Articles
Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare

Sisteme de irigatii cu aspresoare la un pret bun

Sisteme de irigatii cu aspresoare la un pret bun

Daca ai nevoie de sisteme de irigatii, compania Irigo te asteapta cu cele mai bune

Frane electromagnetice – solutii profesionale oferite de Uzinrom Holding

Frane electromagnetice – solutii profesionale oferite de Uzinrom Holding

Complexitatea solicitarilor pentru aplicatiile industriale a crescut semnificativ, iar oamenii se axeaza din ce in