Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Erbicide porumb Agro-Mag!

Erbicide porumb Agro-Mag!

🕔05.May 2014

5c53c2767b53abbc68fbc63e1a2244c1Pentru a avea culturi de porumb bogate si fara ierburi daunatoare, Agro-mag recomanda utilizarea unor erbicide pentru porumb, ideale atat pentru prevenirea aparitiei buruienilor, cat si pentru combaterea acestora. O gama diversificata de erbicide pentru porumb iti stau la dispozitie in cadrul magazinului online Agro-mag, la un raport optim calitate-pret. Acestea pot fi comandate simplu si rapid din confortul casei tale si vor ajunge la tine acasa in cel mai scurt timp.

Asadar, pentru orice tip de ierburi daunatoare culturii de porumb, Agro-mag are solutia: achizitioneaza erbicide porumb! Poti alege intre produsele destinate exclusiv acestor culturi sau erbicide universale, pentru porumb dar si alte culturi, cum ar fi cele de legume, soia, floarea soarelui, etc. Pentru detalii suplimentare, dar si informatii legate despre celelalte produse disponibile, nu ezita sa accesezi magazinul online Agro-mag! Acesta este specializat in comertul cu erbicide, insecticide, fungicide si alte substante folosite in agricultura, toate produsele disponibile fiind omologate si furnizate de producatori cu renume in acest sector de activitate.

Beneficiile erbicidelor

Erbicidele sunt produse chimice folosite in lupta pentru combaterea buruienilor din diferite culturi. Acestea sunt utilizate pentru imbunatatirea calitatii si a randamentului culturilor. Odata aplicate, erbicidele exercita un efect negativ asupra tesuturilor sau metabolismului plantelor cu care intra in contact, ce duce la inlaturarea acestora.

Produse omologate, erbicidele disponibile pot fi utilizate in tratamente preemergente si postemergente deopotriva. Tratamentul preemergent se refera la faptul ca substantele in cauza sunt aplicate direct pe sol, intre semanat si rasarire, in timp ce tratamentul postemergent implica aplicarea erbicidelor dupa rasarirea porumbului, direct pe plante.

Agro-mag ofera erbicide cu actiune sistemica: substantele se absorb prin radacini, de unde urmeaza sa fie transportate catre frunze si celelalte parti componente. Sunt ideale pentru combaterea buruienilor monocotiledonate, dicotiledonate, cu frunza lata si buruieni graminee, atat anuale, cat si perene. Erbicidele sunt usor de aplicat si au o actiune rapida datorita substantelor active din compozitie. Autorizate de catre organele abilitate in domeniu, produsele sunt ideale pentru a inlatura aproape toate tipurile de ierburi daunatoare existente. Erbicidele sunt furnizate de producatori celebri, fiind livrate pe intreg teritoriul tarii, si oferite spre vanzare la un raport avantajos calitate-pret. Ele se remarca prin puterea de absorbtie net superioara celorlalte erbicide si prin capacitatea de a valorifica intreaga substanta activa aflata in compozitie.

Despre magazinul online Agro-mag

Infiintat in Craiova, magazinul online comercializeaza o gama variata si diversificata de produse specifice pentru tratamentul curativ si preventiv din agricultura. Aceste produse sunt utilizate pentru protectia legumelor si a plantelor impotriva insectelor, pentru combaterea buruienilor monocotiledonate si dicotiledonate, pentru echilibrarea raportului nutritional al plantelor, pentru obtinerea sporurilor de recolta, etc.

Daca vrei anul acesta ca recolta ta sa fie una bogata si sa fie ferita de factorii amenintatori care ii dau tarcoale, produsele oferite de catre companie reprezinta o solutie excelenta, acestea fiind fabricate in conformitate cu normativele legislative aflate in vigoare in acest domeniu. Pentru a solicita informatii suplimentare si pentru a achizitiona erbicide de calitate, acceseaza pagina de internet a magazinului online sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei Agro-mag.

Datele de contact ale firmei Agro-mag

Adresa: Str. George Enescu, nr. 50, Craiova

Telefon: 0766 250 814

Email: vitaplantcraiova@gmail.com

Similar Articles
Sisteme irigatii de mai multe tipuri, pentru mai multe preferinte

Sisteme irigatii de mai multe tipuri, pentru mai multe preferinte

Daca nu stiati inca acest lucru, e bine sa il cunoasteti: cand ne referim la

Cultivare orez doar de la Danca International!

Cultivare orez doar de la Danca International!

  Orezul este folosit de catre majoritatea populatiei, datorita avantajelor pe care acesta le are asupra

Vital Best Nutrition va ofera pui de o zi diferite rase la cele mai bune preturi

Vital Best Nutrition va ofera pui de o zi diferite rase la cele mai bune preturi

  Fie ca va doriti pui de gaina, de curca, de rata sau de gasca, ori

Seminte legume pentru gradinari mici si mari

Seminte legume pentru gradinari mici si mari

  Ideea de a avea propria gradina de legume pleaca din multe motive, fie ca vorbim

Sisteme irigatii, o necesitate pentru gradina si un comfort in plus pentru dvs

Sisteme irigatii, o necesitate pentru gradina si un comfort in plus pentru dvs

In zilele noastre putem spune cu siguranta ca toata lumea isi doreste sa aiba o