Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Erbicide porumb- pentru o cultura sanatoasa si bogata!

Erbicide porumb- pentru o cultura sanatoasa si bogata!

🕔11.Jun 2014

Agro-mag este un magazin online de unde poti achizitiona usor si rapid, tratamente fitosanitare pentru culturi de legume si fructe: erbicide, fungicide, insecticide, ingrasaminte, etc. Scopul acestui articol este promovarea si oferirea de informatii despre erbicide porumb. Daca esti interesat de aceste produse, te invitam sa parcurgi randurile de mai jos.

Despre erbicide in general si despre erbicide porumb in special

Erbicidele sunt acele substante chimice care au rolul de a combate buruienile de diferite tipuri din anumite culturi. In acest articol, cultura vizata de erbicidele oferite este cea de porumb. In cadrul magazinului online Agro-mag, gasiti o gama diversificata de erbicide, astfel ca inainte de a alege un produs anume, va recomandam sa analizati informatiile care va sunt puse la dispozitie pe site-ul nostru, pentru fiecare tip erbicid in parte. Spre deosebire de erbicidele cu actiune totala (care distrug toate plantele de pe suprafata tratata), erbicidele cu actiune selectiva distrug doar unele plante, de aceea se pot utiliza in siguranta in culturile agricole, respectiv in cele de porumb. Puteti opta pentru erbicide care se aplica inainte de semanat, care se aplica in perioada dintre semanat si rasarire (preemergente) sau pentru erbicide care se aplica dupa rasarire (postemergente). De asemenea, ele variaza si in functie de modul de actiune, putand fi: de contact sau sistemice si in functie de procesele metabolice pe care le blocheaza pentru a cauza moartea plantei (respiratia, germinatia etc.).

Comanda erbicide porumb de la Agro-mag!

Accesand pagina de internet a magazinului online agro-mag.ro, veti putea analiza caracteristicile fiecarui produs in parte, identificand tipul de buruieni ce pot fi combatute cu ajutorul respectivelor erbicide porumb (graminee, costrei, buruieni cu frunza lata- loboda, palaminda, mustar, piciorul cocosului, stir, susai), momentul ideal pentru aplicarea lor, dozele in care se aplica pentru rezultate deosebite, restrictii de utilizare, compatibilitate etc.

Avantaje erbicide porumb

Aceste erbicide porumb pe care le gasiti in stocul magazinului online agro-mag.ro, la preturi competitive, sunt produse cu o stabilitate buna, nevolatile si eficiente in combaterea buruienilor din culturile de porumb, pe o perioada lunga de timp. Nu lasa nicio sansa de scapare buruienilor datorita actiunii eficiente a substantelor active pe care le contin. Se transloca in organele de rezistenta ale buruienilor si diminueaza pana la eradicare, rezerva lor biologica. Sunt absorbite rapid de foliajul si radacinile buruienilor, inhiba cresterea lor la scurt timp dupa aplicare, prevenind competitia cu plantele de cultura. Erbicidele comercializate ofera o siguranta maxima utilizatorilor, faunei utile si mediului inconjurator, permitand reducerea substantiala a cantitatii de ingrediente active aplicate.

Despre Agro-mag

Magazinul online agro-mag.ro apartine societatii Vitalplant, care si-a propus sa satisfaca, intr-un mod profesional, cerintele si nevoile tuturor clientilor sai, de fiecare data cand la mijloc se afla produsele pe care le comercializeaza si care au ca scop tratarea curativa si preventiva din agricultura. Parteneriatele stabile pe care le-am dezvoltat cu producatori renumiti in domeniu (Alchimex, Basf, Bayer, DOW Agrosciences, DuPont, s.a.) ne ajuta sa onoram fiecare comanda in timp util, oferindu-va produse de o eficacitate incontestabila, fabricate in conformitate cu normativele legislative aflate in vigoare in acest domeniu.

Pentru mai multe detalii despre erbicide porumb sau despre celelalte produse pe care le furnizam, va rugam sa luati legatura cu personalul companiei noastre.

Similar Articles
Sisteme irigatii de mai multe tipuri, pentru mai multe preferinte

Sisteme irigatii de mai multe tipuri, pentru mai multe preferinte

Daca nu stiati inca acest lucru, e bine sa il cunoasteti: cand ne referim la

Cultivare orez doar de la Danca International!

Cultivare orez doar de la Danca International!

  Orezul este folosit de catre majoritatea populatiei, datorita avantajelor pe care acesta le are asupra

Vital Best Nutrition va ofera pui de o zi diferite rase la cele mai bune preturi

Vital Best Nutrition va ofera pui de o zi diferite rase la cele mai bune preturi

  Fie ca va doriti pui de gaina, de curca, de rata sau de gasca, ori

Seminte legume pentru gradinari mici si mari

Seminte legume pentru gradinari mici si mari

  Ideea de a avea propria gradina de legume pleaca din multe motive, fie ca vorbim

Sisteme irigatii, o necesitate pentru gradina si un comfort in plus pentru dvs

Sisteme irigatii, o necesitate pentru gradina si un comfort in plus pentru dvs

In zilele noastre putem spune cu siguranta ca toata lumea isi doreste sa aiba o