Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Executari directe

Executari directe

🕔25.Jul 2015

Uneori in viata apar momente cand lucrurile nu se pot incheia pe cale amiabila. Chiar daca dreptatea este de partea dumneavoastra, ceilalti nu vor fi intotdeauna dispusi sa dea inapoi si sa accepte infrangerea. Vor cauta mereu alte alternative care sa opreasca incearcarea dumneavoastra de a castiga un proces. In astfel de momente trebuie sa apelati la persoane specializate, profesioniste care sa va indrume si sa actioneze in locul dumneavoastra. De exemplu, executorii judecatoresti pe care ii puteti solicita in cazul unor executari directe.

La ce ne referim atunci cand vorbim de executari directe ?

Cand vorbim de executari directe ne referim la acele modalitati de urmarire care tind sa obtina realizarea intocmai a prestatiei ce formeaza obiectul obligatiei debitorului. Mai bine spus, creditorul are dreptul sa pretinda si sa obtina insasi prestatia (si nu doar echivalentul) care constituie obiectul dreptului sau. El nu poate obtine alt lucru decat acela ce i se datoreaza, chiar daca sunt alte lucruri cu valori egale sau mai mari. In cazul in care debitorul nu executa de bunavoie obligatia sa in termenul prevazut in somatie, executorul sau creditorul vor putea trece la executarea silita sau vor sesiza instanta pentru aplicarea unei amenzi civile. Daca este o urgenta sau exista pericolul ca debitorul sa se sustraga de la urmarire, presedintele instantei de executare silita poate dispune executarea silita de indata, fara somatie. Exista trei forme distincte ale executarii directe: predarea silita a bunurilor, predarea silita a bunurilor imobile si executarea silita a altor obligatii de a face sau a nu face.

La ce executor judecatoresc putem apela daca avem nevoie de executari directe?

Daca doriti sa va recuperati un bun care va apartine, dar nu este in posesia dumneavoastra va recomandam sa apelati la un executor judecatoresc, mai exact la Danciu Gheorghe Radu. Acesta este specializat in domeniul executarilor silite civile, notificarea actelor, recuperarea pe cale amiabila sau silita a creantelor. Experienta sa de 15 ani in justitie il recomanda ca fiind un profesionist care va depune tot efortul pentru ca dumneavoastra sa va rezolvati problemele. Numerosii clienti care au apelat la serviciile sale si si-au recuperat bunurile va pot impartasi experienta pozitiva asupra eficientei serviciilor oferite de acesta. In plus, acest birou colaboreaza cu o echipa de specialisti din diferite domenii pentru solutionarea cat mai repede a situatiei in care va aflati. In cazul unor executari directe va recomandam sa apelati cu toata increderea la Danciu Gheorghe Radu.

Cum putem lua legatura cu Birou Executor Judecatoresc Danciu Gheorghe Radu pentru Executari directe?

In cazul in care doriti sa aflati mai multe informatii cu privire la executari directe sau la alte probleme juridice ce tin de executari, va invitam sa accesati pagina de internet a executorului judecatoresc Danciu Gheorghe Radu anume, executorsatumare.com. Veti afla care sunt mai exact atributiile unui executor judecatoresc, care sunt actele necesare demararii unei proceduri de executare, care sunt onorariile percepute si date despre licitatii (in ce consta licitatia, pretul de pornire, localizarea imobilului sau a bunurilor scoase la licitatie). Daca doriti si alte informatii, va invitam sa luati legatura cu biroul executorului judecatoresc prin intermediul adresei de e-mail, a numerelor de telefon sau direct la adresa din Satu Mare.

Similar Articles
Mobila la comanda exact asa cum iti doresti pentru bucataria ta numai de la Mobilasik!

Mobila la comanda exact asa cum iti doresti pentru bucataria ta numai de la Mobilasik!

  Cum ar fi sa pasesti intr-o dimineata in bucatarie si sa vezi ca planurile tale

Cum sa alegi cel mai performant TV Tuner pentru masina ta?

Cum sa alegi cel mai performant TV Tuner pentru masina ta?

  Performanta si caracteristicile tehnice deosebite sunt cele care primeaza atunci cand se alege orice tip

Totul despre inchirieri auto Bucuresti pentru a fi siguri pe alegerea facuta !

Totul despre inchirieri auto Bucuresti pentru a fi siguri pe alegerea facuta !

  Nu este nimic mai placut decat sa stii ca totul este pregatit pentru tine atunci

Din ce lemn se face parchetul si de ce?

Din ce lemn se face parchetul si de ce?

Parchetul vine din lemn masiv si din lemn. Podelele din lemn masiv au fost realizate

Cum sa alegi o firma contabilitate Arad? Sau, mai concret de ce sa apelezi la o firma si nu la un contabil autorizat?

Cum sa alegi o firma contabilitate Arad? Sau, mai concret de ce sa apelezi la o firma si nu la un contabil autorizat?

  Cu siguranta in momentul in care ati inceput o afacere noua sau ati ajuns intr-un