Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Executari directe

Executari directe

🕔25.Jul 2015

Uneori in viata apar momente cand lucrurile nu se pot incheia pe cale amiabila. Chiar daca dreptatea este de partea dumneavoastra, ceilalti nu vor fi intotdeauna dispusi sa dea inapoi si sa accepte infrangerea. Vor cauta mereu alte alternative care sa opreasca incearcarea dumneavoastra de a castiga un proces. In astfel de momente trebuie sa apelati la persoane specializate, profesioniste care sa va indrume si sa actioneze in locul dumneavoastra. De exemplu, executorii judecatoresti pe care ii puteti solicita in cazul unor executari directe.

La ce ne referim atunci cand vorbim de executari directe ?

Cand vorbim de executari directe ne referim la acele modalitati de urmarire care tind sa obtina realizarea intocmai a prestatiei ce formeaza obiectul obligatiei debitorului. Mai bine spus, creditorul are dreptul sa pretinda si sa obtina insasi prestatia (si nu doar echivalentul) care constituie obiectul dreptului sau. El nu poate obtine alt lucru decat acela ce i se datoreaza, chiar daca sunt alte lucruri cu valori egale sau mai mari. In cazul in care debitorul nu executa de bunavoie obligatia sa in termenul prevazut in somatie, executorul sau creditorul vor putea trece la executarea silita sau vor sesiza instanta pentru aplicarea unei amenzi civile. Daca este o urgenta sau exista pericolul ca debitorul sa se sustraga de la urmarire, presedintele instantei de executare silita poate dispune executarea silita de indata, fara somatie. Exista trei forme distincte ale executarii directe: predarea silita a bunurilor, predarea silita a bunurilor imobile si executarea silita a altor obligatii de a face sau a nu face.

La ce executor judecatoresc putem apela daca avem nevoie de executari directe?

Daca doriti sa va recuperati un bun care va apartine, dar nu este in posesia dumneavoastra va recomandam sa apelati la un executor judecatoresc, mai exact la Danciu Gheorghe Radu. Acesta este specializat in domeniul executarilor silite civile, notificarea actelor, recuperarea pe cale amiabila sau silita a creantelor. Experienta sa de 15 ani in justitie il recomanda ca fiind un profesionist care va depune tot efortul pentru ca dumneavoastra sa va rezolvati problemele. Numerosii clienti care au apelat la serviciile sale si si-au recuperat bunurile va pot impartasi experienta pozitiva asupra eficientei serviciilor oferite de acesta. In plus, acest birou colaboreaza cu o echipa de specialisti din diferite domenii pentru solutionarea cat mai repede a situatiei in care va aflati. In cazul unor executari directe va recomandam sa apelati cu toata increderea la Danciu Gheorghe Radu.

Cum putem lua legatura cu Birou Executor Judecatoresc Danciu Gheorghe Radu pentru Executari directe?

In cazul in care doriti sa aflati mai multe informatii cu privire la executari directe sau la alte probleme juridice ce tin de executari, va invitam sa accesati pagina de internet a executorului judecatoresc Danciu Gheorghe Radu anume, executorsatumare.com. Veti afla care sunt mai exact atributiile unui executor judecatoresc, care sunt actele necesare demararii unei proceduri de executare, care sunt onorariile percepute si date despre licitatii (in ce consta licitatia, pretul de pornire, localizarea imobilului sau a bunurilor scoase la licitatie). Daca doriti si alte informatii, va invitam sa luati legatura cu biroul executorului judecatoresc prin intermediul adresei de e-mail, a numerelor de telefon sau direct la adresa din Satu Mare.

Similar Articles
Esti in cautarea unui accesoriu potrivit caminului tau, care sa-ti ofere confort si caldura?  Gimihome iti vine in intampinare cu oferta

Esti in cautarea unui accesoriu potrivit caminului tau, care sa-ti ofere confort si caldura? Gimihome iti vine in intampinare cu oferta 0

Daca abia ti-ai construit o casa sau te-ai mutat intr-una noua si simti ca iti

Niba Logistic  ofera deplasare sigura  la cele mai tarzii ore, pe timp de ceata, sau in cele mai neprevazute situatii

Niba Logistic ofera deplasare sigura la cele mai tarzii ore, pe timp de ceata, sau in cele mai neprevazute situatii 0

In zilele foarte agitate, cand traficul rutier pe drumurile publice, nationale sau europene, este ca

BIG Polistiren  va reda spatiul propriu, prin arhitectura detaliilor

BIG Polistiren va reda spatiul propriu, prin arhitectura detaliilor 0

Personalitatea casei si modul cum sunt decorate,  indica stilul si manierele persoanelor ce o locuiesc.

Pescarii găsesc la Carpexperience experiența de vis

Pescarii găsesc la Carpexperience experiența de vis

Pescarii cu adevărat pasionați știu ce înseamnă o aruncare foarte dificilă, iar cu mulinete de

Cu Electrologus vă încălziți bine și ieftin!

Cu Electrologus vă încălziți bine și ieftin!

Știați că acum există ceva cu efect foarte mare pentru locuințele neizolate și friguroase? Dacă

About Author