Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Executie platforme betonate – Lindec Romania

Executie platforme betonate – Lindec Romania

🕔08.Jan 2014

Sunteti in cautarea unor servicii de exceptie in ceea ce priveste turnarea platformelor betonate exterioare? Nimic mai simplu! Nu trebuie decat sa apelati la compania Lindec Romania din Bucuresti, iar aceste servicii vor sosi prompt si se vor executa la cele mai inalte standarde de calitate datorita materialelor superioare utilizate si datorita experientei personalului care activeaza in cadrul societatii.

Din anul 2001 suntem reprezentant al companiei suedeze AB Lindec- care este un important si recunoscut producator de materiale si tehnologii pentru platforme betonate, dar si pentru pardoseli industriale. O alta colaborare fructuoasa am legat-o si cu firma americana Allen Engineering pentru a va putea furniza utilaje performante, specializate in acest gen de lucrari.

Materialele de provenienta suedeza pe care le utilizam, ajuta la executia unei varietati de pardoseli si de platforme exterioare pe baza de beton finisat. Aplicam solutii integrate cu proprietati excelente concepute cu scopul de a da randament maxim.

Va oferim un raport avantajos calitate-pret la toate produsele si serviciile prestate. Echipamentele pe care le utilizam pentru turnarea platformelor betonate exterioare si pentru realizarea pardoselilor, sunt de ultima generatie si au la baza o tehnologie de varf, pentru asigurarea unor rezultate optime: grinzi vibrante, finisoare mecanice, etc.

Platformele din beton care sunt turnate de catre specialistii companiei Lindec Romania sunt rezistente la uzura, materialele utilizate fiind ecologice, agrementate, insotite de certificate de calitate emise de firma producatoare AB Lindec din Suedia, beneficiind si de termenii de garantie corespunzatori. Turnarea platformelor betonate se poate realiza atat in spatii industriale sau civile, cat si in spatii comerciale, service-uri auto, parcari si zone cu circulatie intensa.

De-a lungul existentei noastre, am reusit sa realizam in peste 20 de tari, peste 15 milioane de mp de pardoseli, fapt care demonstreaza competenta si profesionalismul echipei care activeaza in cadrul companiei Lindec Romania.

Platformele betonate exterioare pot fi finisate cu elicopterul  si li se poate aplica un tratament cu Lithurin astfel incat rezistenta la intemperii si la uzura sa fie cu mult imbunatatita. De asemenea, acestea pot avea un profil antiderapant (cu atat mai mult daca este vorba de rampe).

Specialistii companiei Lindec Romania, vor avea grija sa va ofere, pe langa serviciile de turnare platforme betonate exterioare, si servicii de consultanta pentru proiectarea si realizarea acestora, precum si servicii de reconditionare si remediere pardoseli uzate, aplicarea unor tratamente diferite, realizarea de betoane amprentate, curatarea si intretinerea pardoselilor, etc.

Daca sunteti interesat de serviciile pe care le oferim, contactandu-ne veti obtine toate informatiile de care aveti nevoie atat despre acestea, cat si despre operatiunile premergatoare colaborarii noastre. Doriti o ofera concreta? Cativa oameni ai companiei se vor prezenta la fata locului pentru a culege date tehnice importante. Suntem foarte bine organizati si ultimul lucru pe care ni-l dorim este sa va incurcam planurile si activitatea specifica. Suntem o echipa care isi pastreaza cuvantul dat, indiferent de evenimentele neprevazute care pot aparea, pentru ca ne dorim sa fim identificati ca atare.

Profesionalismul, promptitudinea si seriozitatea sunt alte cateva caracteristici care ne definesc ca si intreprindere si pe care le aplicam in fiecare colaborare, indiferent cat de putin complexa ar fi ea.

Similar Articles
Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare

Sisteme de irigatii cu aspresoare la un pret bun

Sisteme de irigatii cu aspresoare la un pret bun

Daca ai nevoie de sisteme de irigatii, compania Irigo te asteapta cu cele mai bune

Frane electromagnetice – solutii profesionale oferite de Uzinrom Holding

Frane electromagnetice – solutii profesionale oferite de Uzinrom Holding

Complexitatea solicitarilor pentru aplicatiile industriale a crescut semnificativ, iar oamenii se axeaza din ce in