Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Facility Distrib – principal distribuitor de echipamente si consumabile industriale

Facility Distrib – principal distribuitor de echipamente si consumabile industriale

🕔11.Jul 2015

In domeniul alimentar sunt necesare echipamente si consumabile industriale de calitate superioara. Orice hala de productie alimentara trebuie sa fie dotata cu echipamente performante care sa reziste in cele mai complexe situatii. Astfel de produse sunt distribuite de catre Facility Distrib, companie specializata in domeniu.

Daca gestionezi o astfel de hala industriala, atunci cu siguranta stii cat de importanta este fiabilitatea echipamentelor pe care le utilizezi. Pana la urma daca echipamentele au un nivel optim de functionare, atunci si produsele alimentare vor fi de calitate superioara.

Ce echipamente si consumabile industriale gasesti in oferta celor de la Facility Distrib

Cand vorbesti de Facility Distrib, vorbesti de o companie complexa ce a reusit sa se afirme rapid pe piata de specialitate. Compania promoveaza produse fabricate de producatori de top, pe care le distribuie spre consumatori la preturi mai mult decat atractive. Oferta este variata si acopera o mare parte din necesitatile clientilor. Echipamentele sunt destinate in primul rand industriei alimentare. O multime de echipamente si consumabile industriale pot fi comandate direct din stocul companiei. Dintre acestea amintim de motoare electrice, invertoare, schimbatoare de caldura, pasteurizatoare pentru lapte, masini de ambalare, uleiuri, vaseline, adezivi, echipamente de spalare, detergenti si lista poate continua.

Echipamente si consumabile industriale de top doar prin intermediul companiei Facility Distrib

Daca esti in cautarea unor echipamente si consumabile industriale de buna calitate atunci cu siguranta ca ar trebui sa apelezi la produsele recomandate de Facility Distrib. In functie de alimentele pe care doresti sa le produci alegi si echipamentele de care ai nevoie. Spre exemplu daca detii o ferma si doresti sa produci lapte proaspat atunci nu trebuie sa iti lipseasca pasteurizatoarele pentru lapte. Acestea au rolul de a incalzi laptele pana la o temperatura superioara, pentru ca apoi sa-l raceasca brusc. Acest porces este esential deoarece elimina bacteriile si microorganismele din lapte, insa nu afecteaza substantele nutritive existente in lapte. De asemenea sunt necesare schimbatoarele de caldura apa-apa, care au rolul de a incalzi doar o anumita cantitate de apa, aceea care se consuma la un moment dat. Acest proces nu permite infiltrarea bacteriilor in apa folosita. Se mai utilizeaza si benzile transportoare pentru transportul eficient al produselor dintr-o locatie in alta, pompele dozatoare folosite pentru dozarea unui volum prestabilit, si sa nu uitam de echipamentele de protectie care sunt indispesabile in domeniul alimentar.

Pe langa toate aceste echipamente sunt necesare si o serie de consumabile: electrozi, sarma de sudura, discuri de taiere, consumabile sudura, uleiuri de motor, uleiuri hidraulice, uleiuri pentru turbine, uleiuri pentru transfer termic, vaseline rezistente la temperatura, vaseline siliconice, uleiuri biodegardabile, detergenti si dezinfectanti, detergenti pentru masini automate de spalat vase, etc.

Colaboreaza cu o companie experimentata care iti poate asigura produse de cea mai buna calitate, fara sa fie nevoie sa investesti prea mult. Pentru a lua legatura cu membrii companiei Facility Distrib suna la numarul de telefon 0371.159.978. Beneficiaza de oferta lor de echipamente si consumabile industriale si nu vei regreta. Alege doar ce este mai bun pentru afacerea pe care o gestionezi.

Similar Articles
Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare

Sisteme de irigatii cu aspresoare la un pret bun

Sisteme de irigatii cu aspresoare la un pret bun

Daca ai nevoie de sisteme de irigatii, compania Irigo te asteapta cu cele mai bune

Frane electromagnetice – solutii profesionale oferite de Uzinrom Holding

Frane electromagnetice – solutii profesionale oferite de Uzinrom Holding

Complexitatea solicitarilor pentru aplicatiile industriale a crescut semnificativ, iar oamenii se axeaza din ce in