Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Fii in siguranta cu echipamente antiefractie de la BestService-IT

Fii in siguranta cu echipamente antiefractie de la BestService-IT

🕔17.Jun 2015

Astazi, pericolele pandesc la tot pasul,si nu te mai poti simti in siguranta nici in propria locuinta. De acum poti sta fara griji cu echipamente antiefractie de la firma BestService-IT.

Echipamentele antiefractie sunt necesare daca doriti sa va protejati bunurile, casa, firma sau familia de rafacatori si de intentiile acestora. Nu va puteti baza doar pe politie in eventualitatea unui jaf, ci trebuie sa si luati masuri, in primul rand, pentru a descuraja astfel de actiuni, instaland echipamente antiefractie la vedere.

Echipamentele antiefractie comercializate de BestService-IT constribuie la crearea unui nivel superior de  siguranta, ele fiind usor de instalat, de utilizat si de intretinut, cu o durabilitate indelungata si cu un raport calitate-pret avantajos.

Echipamente antiefractie de la BestService-IT

BestService-IT este o firma cu maibine de 5 ani de experienta pe piata romaneasca in domeniul comercializarii de echipamente de protectie. Echipa de profesionisti este interesata de siguranta clientului si de satisfactia acestuia in ceea ce priveste serviciile si produsele puse la dispozitie.

Pentru ca siguranta clinetului este pe primul loc, BestService-IT va ofera cea mai variata gama de echipamente antiefractie cu care sa tineti la distanta hotii, raufacatorii sau strainii care urmaresc sa intre prin efractie in spatial dumneavoastra. Numai la BestService-IT veti gasi cele mai bune echipamente antiefractie: camere de supraveghere, componente electronice, PC si periferice, interfoane, echipamente pentru controlul accesului, etc.

Ce sunt echipamentele antiefractie?

Atunci cand vine vorba de echipamente antiefractie ne referim la acele sisteme de alarmare care au rolul de a preveni sau a instiinta proprietarul de orice patrundere neautorizata a unor persoane straine in spatiile protejate.

Sistemul de functionare al acestor echipamente este destul de simplu. Ele detecteaza prezenta neautorizata, pentru ca mai apoi sa declanseze alarmarea opto-acustica si, in cele din urma, alarmarea silentioasa, la distanta, a echipajelor de interventie. Instalarea echipamentelor  este efectuata de BestService-IT, clinetul primind garantie pentru serviciile oferite.

Din ce sunt alcatuite aceste echipamente antiefractie?

  • Elementele de detective ce au roul de a detecta orice prezenta neautorizata;
  • Tastaturile de comanda ce reprezinta echipamente periferice ce functioneaza pe baza unei parole de acces. Astfel intreg sistemul antiefractie este coordonat foarte usor de catre utilizator;
  • Centrala de alarmare este centrul sistemului antiefractie si de ea se leaga toate elementele sistemului;
  • Echipamentele de avertizare pe cale opto-acustica, sunt component de foarte mare importanta,  ele avand rolul de a speria hotii si de a avertiza, totodata, pe toti cei din preajma ca s-a produs o incalcare a legii. Sunetul si luminile vor atrage atentia asupra patrunderii prin efractie intr-un mod mai mult decat evident;
  • Echipamentele de avertizare rapida/transmitere a alarmei sau comunicatoare anunta utilizatorii predefiniti de o patrundere prin efractie. Este vorba despre diferite persoane care au acces la sistem sau dispeceratul de interventie ce vor putea actiona in cel mai scurt timp.

Apelati la firma BestService-IT si achizitionati echipamente antiefractie pentru un nivel crescut de siguranta.

 

Similar Articles
Sisteme de supraveghere video

Sisteme de supraveghere video

Ofertele pe care le au firmele ce comercializeaza anumite sisteme de supraveghere video cu ajutorul

Sisteme alarma Bacau

Sisteme alarma Bacau

  Daca vreti sa va simtiti in siguranta in propria casa sau vreti sa stiti ca

Sisteme de alarma profesionale

Sisteme de alarma profesionale

Sisteme de alarma wireles sunt considerate ca facand parte din gamele profesionale de profil. Produse in

De ce am lua in considerare varianta casei de batrani Bucuresti

De ce am lua in considerare varianta casei de batrani Bucuresti

Nu trebuie sa luam de bun ce vedem in filme, adica faptul ca o casa

Sisteme de alarma Break Sistems

Sisteme de alarma Break Sistems

De multe ori suntem luati prin surprindere de cat de usor se intampla unele accidente