Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Filtre apa autocuratitoare

Filtre apa autocuratitoare

🕔14.May 2014

Societatea Eco Avangard din Ramnicu Valcea are ca obiect principal de activitate producerea si distributia de echipamente pentru stocarea, tratarea si epurarea apei. Dintre acestea amintim: filtre apa autocuratitoare, rezervoare pentru apa, statii dedurizare, statii de clorinare, sterilizatoare UV, pompe submersibile si multe altele- toate la un raport avantajos calitate-pret.

De ce sa achizitionati filtre apa autocuratitoare?

Daca doriti ca apa pe care o consumati sa fie lipsita de impuritati, sanatoasa si sa nu afecteze in vreun fel sistemul de instalatii, atunci aceste filtre apa autocuratitoare pe care le puteti achizitiona de la Eco Avangard reprezinta solutia ideala de care aveti nevoie. Aceste echipamente extrem de eficiente inlatura microorganismele din apa pentru ca voi sa puteti consuma o apa de calitate.

Caracteristici filtre apa autocuratitoare

In ceea ce priveste caracteristicile tehnice ale acestor filtre apa curatitoare, specificam urmatoarele: diametru conexiuni: 100 sau 125 DN, eficienta filtru: 100 µm / 200 µm, presiune normala PN=16, presiune de operare p0 min./max- 1,5/ 10 bar, presiune minima dupa filtru pentru spalare inversa: 2,5 bar, cantitate apa spalare inversa la 4 bar operare: 70 de litri, debit apa purjare: 4 l/s, temperatura max. apa: 30°C, temperatura max. ambientala: 40°C, alimentare energie: 230/50 V/Hz, putere max. consumata: 12W, grad de protective: IP 54, etc.

Mai multe despre filtre apa autocuratitoare

Aceste echipamente cu spalare automata sunt destinate utilizarii apei potabila sau apei de proces, fiind extrem de eficiente atunci cand vine vorba de eliminarea impuritatilor si de protejarea instalatiilor impotriva acestora, precum si impotriva nisipului si particulelor de rugina. Se pot utiliza, de asemenea, si pentru filtrarea apei ce provine din foraje pentru alimentarea boilerelor si a sistemelor de racire.

Filtrele respective nu se preteaza la grasimi, uleiuri, detergenti si la substante solubile in apa.

Modul de functionare ale acestor filtre apa autocuratitoare

In timpul procesului de filtrare, apa ajunge in interiorul filtrului, iar din interior catre iesire trece prin sita filtranta. In timpul autocuratirii, elementul de inchidere se deschide permitand apei iesirea spre drenaj. Inelul segmentului de aspiratie al elementului de autocuratire se misca in sus, in jos si inapoi pe suprafata intreaga de filtrare, reusind sa curete sita cu ajutorul unui debit mare de apa tratata. Aceasta operatiune de autocuratare are loc numai in cazul in care se ajunge la o diferenta de 0,8 bar, ca urmare a colmatarii sitei. Daca aceasta diferenta nu este atinsa in intervalul de timp stabilit, autocuratirea se initiaza dupa scurgerea timpului prestabilit. La controlerul electronic, se pot conecta pana la 4 filtre in paralel.

Avantaje filtre apa autocuratitoare

Descoperiti in cele ce urmeaza cateva dintre avantajele pe care aceste filtre apa autocuratitoare, le detin:

  • nu este nevoie de interventii pentru curatare sau intretinere
  • sunt eficiente si performante
  • au o durata indelungata de exploatare
  • sunt fiabile
  • au o constructie robusta si compacta
  • sunt usor de montat

Pentru mai multe informatii despre aceste filtre apa autocuratitoare sau despre celelalte produse pe care le oferim spre vanzare, nu ezitati sa ne contactati. Va vom oferi toate informatiile de care aveti nevoie pentru a face alegerea care sa corespunda necesitatilor si cerintelor voastre.

Similar Articles
Rulouri de gazon

Rulouri de gazon

Unul din aspectele uitate de cei ce au in curte rulouri de gazon e sa

Rafturi metalice pentru paleti – pentru afacerea d-voastra

Rafturi metalice pentru paleti – pentru afacerea d-voastra

Experienta societatii Racks Metal si are ca rezultat crearea unor spatii cu personalitate menite sa

Panouri radiante infrarosu

Panouri radiante infrarosu

Fiecare dintre noi ne dorim sa fim cat mai linistiti dar si sa simtim ca

Vitraliile ca arta

Vitraliile ca arta

Vitraliile mi-au intrat in vocabular cand eram mica…daca nu ma insel eram in scoala primara

Masini de ambalat si preturile producatorilor

Masini de ambalat si preturile producatorilor

In cazul in care detineti o afacere in care produceti diverse obiecte, este evident ca