Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Filtru apa pentru a controla apa potabila

Filtru apa pentru a controla apa potabila

🕔20.Jul 2015

Daca uneori calitatea apei de la robinet lasa de dorit, ar fi bine sa te gandesti serios sa-ti instalezi un filtru apa. Uneori, lumea are tendinta de a nu bea apa din fantani, dar nu intotdeauna inseamna ca apa nu este buna de baut, depinde in ce loc e amplasata fantana respectiva. Consumatorul opteaza in acest caz pentru apa imbuteliata, insa se poate intampla ca si aceasta sa fie mai poluata decat cea de la fantana sau de la robinet, prin urmare, un bun purificator de apa te scapa de toate indoielile si grijile pe care ti le faci de obicei in privinta apei pe care o bei.

 Filtru apa care elimina toate reziduurile

Este suficient sa lasi apa de la robinet sa curga prin el, iar filtrul din carbune va elimina microbii, metalele grele, nitratii, pesticidele sau ierbicidele. Chiar daca apa de la robinet in general este controlata si respecta anumite standarde, acest control nu elimina in totalitate elementele nedorite din ea. Uneori poate contine niveluri ridicate de pesticide si ierbicide, sau chiar reziduuri de medicamente. In plus, clorul care se adauga in apa pentru a ucide bacteriile poate avea un impact asupra organismului nostru pe termen lung, ca sa nu mai vorbim de faptul ca aduce un gust neplacut apei, care poate fi iritant pentru sistemul digestiv.

 Avantajele utilizarii unui filtru apa

Avantajele instalarii unui filtru apa sunt numeroase, utilizatorul putandu-se bucura de o calitate excelenta a apei in orice moment al zilei, sistemele de filtrare eliminand, atat nitratii, cat si plumbul, mercurul, clorul, dar si pesticidele.

Exista mai multe sisteme pentru purificarea apei, cel mai cunoscut fiind osmoza cu ajutorul filtrului de carbon activ instalat sub chiuveta, iar osmoza inversa este una dintre cele mai eficiente metode. Intr-adevar, aceasta suprima cele mai mici particule, apa revenind la gustul ei original si la beneficiile sale initiale pe care le aduce sanatatii omului si mediului inconjurator. In plus, exista si un avantaj din punct de vedere economic, deoarece poti folosi cea mai buna apa de baut direct de la robinet, fara sa trebuiasca sa o mai cumperi imbuteliata, aceasta din urma avand un pret mult mai mare.

 Imbunatatirea calitatii apei, cu filtru apa

Intr-adevar, solutia filtrarii apei de la robinet este una demna de luat in seama, deoarece este mult ameliorata calitatea acesteia, prin micsorarea continutului de clor, eliminarea impuritatilor, reducerea mirosurilor neplacute si imbunatatirea gustului acesteia. In plus, daca vrei sa faci cuburi de gheata, acestea vor fi cu adevarat translucide si placute. Pe piata noastra exista o gama destul de larga de sisteme cu filtru apa, care pot elimina pana la 95 la suta din mineralele dizolvate si compusii organici nedoriti, furnizand o apa potabila foarte sanatoasa pentru consum si extrem de placuta la gust. Trebuie doar sa alegi tipul care iti convine cel mai mult, in functie si de necesitatile familiei, prin urmare, in alegerea lui se tine cont si de debitul pe ora pe care il poate furniza.

Mai multe informatii cititi pe www.Filtru-Casnic.ro

Similar Articles
Parodontoza, o afectiune cunoscuta care trebuie adresata din timp

Parodontoza, o afectiune cunoscuta care trebuie adresata din timp

Parodontoza este o afectiune de care cu siguranta ati mai auzit. Cert este ca aceasta

Un cabinet stomatologic in Bucuresti ce ofera servicii la cele mai inalte standarde

Un cabinet stomatologic in Bucuresti ce ofera servicii la cele mai inalte standarde

Cand va ganditi la un cabinet stomatologic in Bucuresti va ganditi probabil la situatiile mai

Un implant dentar, o solutie moderna de inlosuire a dintilor lipsa

Un implant dentar, o solutie moderna de inlosuire a dintilor lipsa

Un implant dentar reprezinta o interventie chirurgicala prin intermediul careia se inlocuiesc dintii care lipsesc

Prostenal Perfect de la Walmark -produse naturiste eficiente pentru sanatatea prostatei

Prostenal Perfect de la Walmark -produse naturiste eficiente pentru sanatatea prostatei

Pana la 30% dintre barbatii peste 65 de ani sufera de adenomul de prostata sau

Epilare definitiva

Epilare definitiva

Prin aplicarea corecta a tratament specific in cazul epilarii definitive se va obtine o distrugerea