Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Fine Design Studio-Amenajari interioare. Pentru un camin de 5 stele!

Fine Design Studio-Amenajari interioare. Pentru un camin de 5 stele!

🕔07.Apr 2015

Simti ca propriul camin nu te mai reprezinta? ¨Acasa¨ s-a transformat intr-un spatiu banal si invechit? Ia atitudine si transforma-ti locuinta intr-un spatiu dedicat confortului si esteticii de mare clasa! Pentru asta nu trebuie sa ai cunostinte in domeniul amenajarilor interioare si nici sa faci investitii majore. Este suficient sa angajezi o echipa de designeri si sa fii martorul unei schimbari totale! Este atat de usor sa ai o locuinta inspirata din cele mai in voga reviste de specialitate!

Fine Design Studio se angajeaza sa-ti transforme complet locuinta. Pentru asta, are la dispozitie o echipa de specialisti capabili si cu viziune. Fine Design Studio iti pune la dispozitie servicii de amenajari interioare atat pentru spatii rezidentiale, birouri, cat si pentru spatii comerciale. Gratie echipei si experientei in domeniu, Fine Design Studio poate executa amenajari interioare pentru toate spatiile, indiferent de arhitectura sau dimensiuni. Cream armonie si dam valoare spatiilor de orice fel!

Echipa de designeri Fine Design Studio realizeaza amenajari interioare pentru case (noi sau vechi), pentru apartamente, garsoniere sau case de vacanta. Putem crea orice stil de amenajare, in functie de viziunea si exigentele clientilor.

Amenajari interioare – transforma o casa in acasa!

O data la cativa ani, fiecare dintre noi suntem tentati sa facem mici schimbari in casa. Fie alegem sa schimbam culoarea peretilor, sa cumparam un mobilier nou, fie sa mutam un tablou de pe un cui pe altul. Este oare suficient? Din pacate, nu. Pentru ca o schimbare sa fie vizibila, aceasta trebuie facuta de la A la Z. Si nu, nu te gandi la santiere in mijlocul livingului sau la pereti daramati. Alternativa este mult mai simpla: amenajari interioare prin intermediul firmelor de specialitate.

In amenajarile interioare conteaza armonia culorilor, a texturilor, a formelor dar si calitatea mobilierului, respectiv a decoratiunilor. Amenajarile interioare trebuie sa tina cont de dimensiunile si caracteristicile spatiului existent, dar si de preferintele clientilor. De asemenea, orice amenajare trebuie sa se inspire din stilul de viata al clientilor si din hobby-urile acestora.

Se poarta stilurile shabby chic, baroc, rustic, minimalist, glamour, clasic si mediteranean. La fel de in voga sunt si stilurile noi, personalizate. Dincolo de estetica, orice amenajare interioara trebuie sa fie practica si la indemana.

Astfel de amenajari interioare pot fi executate la cheie doar prin intermediul unui echipe de specialisti in designul interior. Investitia este minima, iar rezultatul este spectaculos!

Fine Design Studio – amenajari interioare all inclusiv

Este simplu: ne contactezi si impreuna vom stabili cum trebuie sa arate noua locuinta. Vom pune bazele proiectului impreuna. Comunicam excelent nu doar cu clientii nostri, ci si cu furnizorii de materiale (furnizori de materiale de finisaj, mobilier sau obiecte decorative).

Amenajarile interioare nu se limiteaza doar la amenajarea cu decoratiuni si mobilier; amenajarile interioare all inclusiv inseamna toata gama de finisaje (zugraveli, placare cu gresie si faianta, montare parchet, executare instalatii sanitare, montare de pereti din gips carton etc).

Fine Design Studio inseamna atentie pentru detalii si finisaje executate impecabil. Suntem la curent cu toate noutatile din domeniu, astfel ca putem garanta un rezultat pe masura asteptarilor. Lucrarile Fine Design Studio conving prin functionalitate dar si printr-un aspect extrem de atractiv (personalizat 100%). Iti oferim accesul la solutii inteligente de amenajare, adaptate oricaror spatii.

Pentru amenajari interioare, acceseaza www.logosidesigninterior.ro

Similar Articles
Reparatii de termopane in Bucuresti, schimbarea feroneriei

Reparatii de termopane in Bucuresti, schimbarea feroneriei 0

Unul dintre serviciile incluse in cele de reparatii de termopane in Bucuresti este cel al

Continutul anunturilor de vanzre cumparare constructii case

Continutul anunturilor de vanzre cumparare constructii case 0

Ziarele care sunt specializate in publicarea de anunturi de vanzari si de cumparari de case

Cele mai bune servicii de hidroizolatii

Cele mai bune servicii de hidroizolatii

Firma noastra va ofera o gama diversa de servicii de hidroizolatii de cea mai buna

Parchet masiv  din esente nobile – descopera produsele Foresta Prod

Parchet masiv din esente nobile – descopera produsele Foresta Prod

Parchetul masiv  este realizat integral din lemn natural si creeaza imaginea unei pardoseli elegante si

Reparatii de termopane in Bucuresti, feronerie, reglaje si altele

Reparatii de termopane in Bucuresti, feronerie, reglaje si altele

Ferestrele termopan au devenit foarte comune si la noi in tara. Insa va puteti imagina

スーパーコピーブランド ロレックススーパーコピー オメガスーパーコピー ブルガリスーパーコピー ブライトリングスーパーコピー カルティエスーパーコピー シャネル時計コピー IWCスーパーコピー フランクミュラースーパーコピー パネライスーパーコピー タグホイヤースーパーコピー ウブロスーパーコピー ガガミラノスーパーコピー ルイヴィトンスーパーコピー シャネルスーパーコピー エルメススーパーコピー グッチスーパーコピー ボッテガヴェネタスーパーコピー プラダスーパーコピー セリーヌスーパーコピー