Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Foraje puturi de calitate inseamna puturi bune

Foraje puturi de calitate inseamna puturi bune

🕔07.Jul 2015

Alimentarea cu apa potabila este si va ramane o necesitate primordiala a omului. Iar aceasta nevoie este satisfacuta prin executarea lucrarilor de foraje puturi. Ca in orice domeniu si in cel al alimentarii cu apa exista lucrari de calitate si altele mai putin calitative. De optiunea pentru o categorie sau cealalta depind atat calitatea lucrarii si implicit a apei potabile obtinute, cat si durata de viata a putului executat.

Foraje puturi executate de profesionisti versus lucrari executate de amator

La prima vedere nu e mare lucru sa executi lucrari de sapare a unui put, oricine o poate face, nu? In realitate nu este deloc asa, nu va lasati pacaliti de cei care va promit un put de apa intr-un timp scurt si pentru o suma mica! Daca doriti lucrari de foraje puturi de calitate nu acceptati compromisuri!

Pentru lucrari de foraje puturi de calitate este nevoie de mai mult de cateva cunostinte empirice, un utilaj de forat si niste tuburi de beton sau PVC. Este nevoie de studii premergatoare care sa stabileasca datele lucrarii ( adancimea potrivita pana la care sa fie instalata pompa submersibila, precum si debitul pentru exploatare), de tehnologie moderna si de profesionisti care sa execute lucrarile la cele mai inalte standarde de calitate.

In majoritatea cazurilor lucrarile efectuate de amatori nu ofera o adancime potrivita putului. Tehnologia- daca poate fi numita asa- folosita nu este suficienta pentru a fora la adancimi mari. In schimb, pompele submersibile de presiune cu senzori automatizati si electronivelmetre utilizate de firmele specializate in foraje puturi pot executa foraje de pana la 50 m adancime. Pe langa volumul de apa mult mai mare disponibil, o adancime optima ofera si o apa mai calitativa. De multe ori lucrarile empirice se opresc la primul strat acvifer care poate fi contaminat din diverse surse.

Ce inseamna tehnologie moderna in domeniul foraje puturi

Pentru o lucrare de calitate este nevoie de o tehnologie pe masura. Cand vine vorba de domeniul foraje puturi o tehnologie moderna inseamna mai mult de 50% din succesul lucrarilor, restul fiind profesionalismul oamenilor care le efectueaza si manuiesc aparatura. In plus, o echipa cu adevarat profesionista de sudori va lucra cu ingineri geologi pentru ca lucrarile de calitate au intotdeauna o baza stiintifica.

Concret, este nevoie de cele mai performante pompe submersibile, iar in momentul de fata pompele submersibile de presiune cu senzori automatizati si electronivelmetre reprezinta apogeul. Spre exemplu, aceste pompe pot fora pana la adancimi de 40-50 m si in conditii ce ofera la final un volum dublu comparativ cu lucrarile amatorilor.

Foraje puturi de cea mai inalta calitate cu S.C. HIDROGEOFOR SRL

Compania a luat nastere din dorinta de a duce lucrarile de foraje puturi la un alt nivel. Pentru ca www.Puturiapa-hidrogeofor.ro  ofera mult mai mult decat simpla executare a unor lucrari in vederea obtinerii de apa potabila.

Astfel S.C. HIDROGEOFOR SRL ofera servicii complexe si de calitate, de la diverse studii (geotehnice si hidrogeologice) la diferite tipuri de foraje (geotehnice, foraje pentru alimentare cu apa, geotermale, s.a.).

Toate lucrarile se efectueaza cu maxima seriozitate si profesionalism, calitatea si eficienta fiind cuvintele cheie. Pentru mai multe detalii accesati site-ul web al companiei : www.puturiapa-hidrogeofor.ro

Similar Articles
Reparatii de termopane in Bucuresti, schimbarea feroneriei

Reparatii de termopane in Bucuresti, schimbarea feroneriei 0

Unul dintre serviciile incluse in cele de reparatii de termopane in Bucuresti este cel al

Continutul anunturilor de vanzre cumparare constructii case

Continutul anunturilor de vanzre cumparare constructii case 0

Ziarele care sunt specializate in publicarea de anunturi de vanzari si de cumparari de case

Cele mai bune servicii de hidroizolatii

Cele mai bune servicii de hidroizolatii 0

Firma noastra va ofera o gama diversa de servicii de hidroizolatii de cea mai buna

Parchet masiv  din esente nobile – descopera produsele Foresta Prod

Parchet masiv din esente nobile – descopera produsele Foresta Prod 0

Parchetul masiv  este realizat integral din lemn natural si creeaza imaginea unei pardoseli elegante si

Reparatii de termopane in Bucuresti, feronerie, reglaje si altele

Reparatii de termopane in Bucuresti, feronerie, reglaje si altele

Ferestrele termopan au devenit foarte comune si la noi in tara. Insa va puteti imagina

スーパーコピーブランド ロレックススーパーコピー オメガスーパーコピー ブルガリスーパーコピー ブライトリングスーパーコピー カルティエスーパーコピー シャネル時計コピー IWCスーパーコピー フランクミュラースーパーコピー パネライスーパーコピー タグホイヤースーパーコピー ウブロスーパーコピー ガガミラノスーパーコピー ルイヴィトンスーパーコピー シャネルスーパーコピー エルメススーパーコピー グッチスーパーコピー ボッテガヴェネタスーパーコピー プラダスーパーコピー セリーヌスーパーコピー