Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Furtunuri aer – produse pentru nevoile tale doar cu Geman Invest!

Furtunuri aer – produse pentru nevoile tale doar cu Geman Invest!

🕔03.Aug 2015

Ai nevoie de furturnuri aer pentru aplicatiile tale industriale? Vrei sa apelezi la un furnizor cu renume in domeniu care sa iti asigure produse de calitate la cele mai bune preturi? Acum este mult mai simplu sa intri in posesia unor furtunuri aer pe care sa le poti folosi pentru o varietate de aplicatii!

Cu Geman Invest, ai garantia unor alegeri inspirate: poti achizitiona furtunuri aer care sa corespunda nevoilor tale de ordin casnic cat si de ordin industrial. Pentru un plus de siguranta, poti apela la expertii Geman Invest care sunt pregatiti sa iti ofere servicii de consultanta in alegerea produselor ce iti sunt necesare.

Furtunuri aer cu o larga aplicabilitate

Tu stii ce alegere sa iei in materie de furtunuri aer? Dupa cum probabil stii, aceste furtunuri aer se gasesc pe piata de specialitate in numeroase modele, in functie de utilitatea lor. De la furtunuri PVC pana la furtunuri termoplastic, toate aceste iti pot fi de un real folos pentru aer. In primul rand, poti opta pentru diferite modele de furtunuri aer concepute din materiale dintre cele mai diverse: PVC, termoplastic, poliuretan etc.

In functie de nevoile tale, tu ai la dispozitie furtunuri aer de la cele mai rezistente pana la cele destinate diverselor activitati casnice. Prin urmare, un furtun termoplastic dispune de  temperatura de lucru cuprinsa intre -20 grade C pana la 60 grade C; totodata, in ceea ce priveste presiunea de lucru, aceasta este cuprinsa intrd 20 bar la 20 grade C, in timp ce presiunea de spargere este de 60 bar la 20 grade C. Pe de alta parte, furtunurile aer mai rezistente sunt furtunurile din poliuretan intalnite, mai ales la sculele pneumatice.

Alegerea ta in materie de furtunuri de aer trebuie sa se faca conform cu ceea ce tie iti trebuie: vei putea observa ca daca vei opta pentru un furtun aer, nu vor aparea niciun fel de probleme in ceea ce priveste contactul cu acizii, grasimile, bazele, abraziunea, uleiul etc. De asemenea, trebuie sa ai in vedere faptul ca furtunurile din poliuretan sunt prevazute cu o insertie de poliester care le face mai rezistente la presiune.

Si tu poti achizitiona furtunuri aer doar de la Geman Invest!

Toate aceste furtunuri de aer pe care le poti achizitiona de la Geman Invest sunt rezistente de-a lungul timpului dispunand de o durata de viata mare. Direct pe site-ul firmei vei putea consulta o varietate de furtunuri pentru aer de unde poti opta pentru produsele potrivite pentru tine: conform cu ariile de utilizare, tu vei putea alege diverse modele cu dimensiuni diferite.

Cu Geman Invest, poti fi sigur ca ai facut cea mai buna alegere in materie de echipamente si accesorii de ordin casnic si de ordin industrial. Pe langa furtunuri aer, tu mai poti alege dintre cuplaje inalta presiune, supape, furtunuri hidraulice, chingi, lanturi, fitinguri, reductoare, robineti etc. Firma Geman Invest colaboreaza cu producatori renumiti in domeniu din lumea intreaga: WEKEM, FAG, DELTA, KOYO, URB, SKF, GAMET etc. Pentru a afla cat mai multe despre produsele oferite de Geman Invest, consulta direct site-ul lor: investeste in echipamente si consumabile industriale de calitate!

Geman Invest – de acum vei sti de unde sa faci alegeri in materie de furtunuri aer!

Similar Articles
Pescarii găsesc la Carpexperience experiența de vis

Pescarii găsesc la Carpexperience experiența de vis

Pescarii cu adevărat pasionați știu ce înseamnă o aruncare foarte dificilă, iar cu mulinete de

Cu Electrologus vă încălziți bine și ieftin!

Cu Electrologus vă încălziți bine și ieftin!

Știați că acum există ceva cu efect foarte mare pentru locuințele neizolate și friguroase? Dacă

Imprimare tricouri: atenția noastră acordată dorinței tale!

Imprimare tricouri: atenția noastră acordată dorinței tale!

Indiferent dacă dorești ca prietenii și cunoscuții tăi să remarce tricoul pe care îl porți,

Drumetii cu bicicleta

Drumetii cu bicicleta

Drumetiile sunt printre cele mai placute activitati caci se face si sport, se viziteaza anumite

Butasi zmeura cu Strong Berry – pentru fructe cat mai gustoase!

Butasi zmeura cu Strong Berry – pentru fructe cat mai gustoase!

Iti surade ideea sa poti cultiva zmeura chiar in gradina la tine? Ce-ai spune sa

About Author