Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Gazon sintetic teren fotbal de la Hattrick Sport-Practica sport acasa!

Gazon sintetic teren fotbal de la Hattrick Sport-Practica sport acasa!

🕔05.Jun 2015

Fa-le baietilor tai o surpriza si amenajeaza un teren de fotbal chiar in curte; cu siguranta le va placea la nebunie sa joace mingea acolo cat e ziua de lunga. Nu-i nimic daca nu dispui de tot ce iti trebuie. Daca ai terenul in sine, firma Hattrick Sport vine cu gazon sintetic teren fotbal. Profita de oferta avantajoasa si comanda produsul!

Gazon sintetic teren fotbal – oferta Hattrick Sport

Hai la meci pe un teren amenajat de firma Hattrick Sport! Cu ce anume? Cu gazon sintetic teren fotbal de cea mai buna calitate! De ce sa-l alegi? Pentru ca are multe avantaje. In primul rand, nu necesita costuri mari de intretinere. Nefiind iarba adevarata, nu trebuie sa cumperi substante chimice pentru starpirea buruienilor. Mai mult, nici nu trebuie sa-l cosesti.

In al doilea rand, daca vrei sa joci fotbal pe el imediat dupa ce a plouat sau cand pamantul e moale, ai garantia ca nu se deterioreaza precum cel din iarba adevarata. De asemenea, trebuie mentionat si faptul ca noroiul care se mai formeaza poate fi indepartat foarte usor chiar atunci sau imediat ce se usuca. In al treilea rand, ofera siguranta la folosire. Daca vreun jucator cade, nu se loveste de pietre, deci nici nu se raneste. In al patrulea rand, aproape ca nu se vede diferenta intre un gazon natural si un gazon sintetic teren fotbal.

La alegere, poti achizitiona gazon de culoare verde monocrom (verde inchis) sau bicolor (verde inchis + verde deschis). Indiferent de optiunea ta, ambele tipuri de gazon au un aspect foarte apropiat de cel al gazonului natural.

Bine de stiut: acest produs din oferta Hattrick Sport poate fi utilizat nu doar in spatii rezidentiale, ci si pentru amenajarea terenurilor sportive din cadrul unitatilor scolare. Pentru alegerea cea mai buna, ia legatura cu reprezentantii firmei. Acestia te vor ajuta sa achizitionezi produsul potrivit. In functie de proiect, firul de iarba din gazon sintetic teren fotbal poate avea de la 30 la 60 mm si poate fi monofilament ori cu fir din polietilena fibrilat.

Despre Hattrick Sport

Firma cu capital privat Hattrick Sport are ca obiect de activitate amenajarea bazelor sportive cu ajutorul gazonului sintetic pentru practicarea tenisului, fotbalului, baschetului, handbalului etc. Datorita diversitatii de produse din oferta firmei si avantajelor pe care le prezinta, nu doar bazele sportive se pot amenaja cu gazon sintetic teren fotbal, ci si decoruri pentru gradini si terase.

De aproximativ 8 ani, adica de la lansarea pe piata, compania vine in intampinarea clientilor sai cu o gama variata de produse. In oferta se regasesc: gazon sintetic sportiv (pentru fotbal, tenis, multisport), pentru decor, accesorii sportive si produse de montaj (adeziv, nisip cuartos, granule cauciuc S.B.R.). De asemenea, angajatii asigura si servicii de montaj gazon sintetic, intretinere gazon si consiliere in alegerea acestuia.

Daca vrei sa-ti amenajezi acasa un teren sportiv sau ti-ar placea sa ai o alee numai din gazon, ia legatura cu reprezentantii firmei Hattrick Sport pentru achizitionarea de gazon sintetic teren fotbal.

 

Date de contact

Adresa: Radauti, str. Mihai Viteazu, nr. 3

Telefon: 0745.508.700, 0746.055.164

Similar Articles
Mobila la comanda exact asa cum iti doresti pentru bucataria ta numai de la Mobilasik!

Mobila la comanda exact asa cum iti doresti pentru bucataria ta numai de la Mobilasik!

  Cum ar fi sa pasesti intr-o dimineata in bucatarie si sa vezi ca planurile tale

Cum sa alegi cel mai performant TV Tuner pentru masina ta?

Cum sa alegi cel mai performant TV Tuner pentru masina ta?

  Performanta si caracteristicile tehnice deosebite sunt cele care primeaza atunci cand se alege orice tip

Totul despre inchirieri auto Bucuresti pentru a fi siguri pe alegerea facuta !

Totul despre inchirieri auto Bucuresti pentru a fi siguri pe alegerea facuta !

  Nu este nimic mai placut decat sa stii ca totul este pregatit pentru tine atunci

Din ce lemn se face parchetul si de ce?

Din ce lemn se face parchetul si de ce?

Parchetul vine din lemn masiv si din lemn. Podelele din lemn masiv au fost realizate

Cum sa alegi o firma contabilitate Arad? Sau, mai concret de ce sa apelezi la o firma si nu la un contabil autorizat?

Cum sa alegi o firma contabilitate Arad? Sau, mai concret de ce sa apelezi la o firma si nu la un contabil autorizat?

  Cu siguranta in momentul in care ati inceput o afacere noua sau ati ajuns intr-un