Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
As General Cleaning ofera servicii de curatenie profesionala oriunde in Bucuresti

As General Cleaning ofera servicii de curatenie profesionala oriunde in Bucuresti

🕔21.Jul 2015

Asa-i ca weekend-ul nu inseamna pentru tine doar relaxare si distractie, ci si treburi in gospodarie? Pentru multi dintre noi sambata e ziua de facut curat sau de gatit. Fiind atat de ocupati in timpul saptamanii, asteptam cele doua zile libere ca sa avem putina grija de casa.

Sunt multi oameni carora le place foarte mult sa faca curatenie. E o activitate care ii relaxeaza si la ei in casa nu vezi niciodata nici un fir de praf. Altora nu le place prea mult sa foloseasca aspiratorul si mopul, asa ca angajeaza pe altcineva care sa faca asta pentru ei.

Avem atat de multe lucruri pe cap, incat e firesc sa nu ne mai arda de curatenie la sfarsitul zilei sau la sfarsitul saptamanii. Daca nu ai timp sau rabdare sa faci curatenie, compania As General Cleaning iti ofera servicii de curatenie profesionala la cele mai bune preturi. Trebuie doar sa ii contactezi pe specialistii companiei si ei vor veni la tine acasa inarmati cu echipamente performante si detergenti care inlatura cele mai dificile pete.

Servicii de curatenie profesionala in Bucuresti

Nu pare greu sa faci curat intr-o garsoniera. Cu putina vointa si rabdare inlaturi praful si mizeria si nici nu ai nevoie de o zi intreaga pentru asta. Daca stai intr-o casa mare, cu multe camere, lucrurile se schimba, pentru ca ai mult mai mult de lucru. La sfarsitul zilei esti frant de oboseala si nici nu reusesti si faci curat in toate camerele. Partea buna e ca poti sa apelezi la ajutorul unor profesionisti. As General Cleaning ofera servicii de curatenie profesionala persoanelor fizice si persoanelor juridice.

Specialistii companiei inlatura mizeria din orice fel de spatiu, fie ca este locuinta sau sediu de birouri. Ca sa se simta bine la serviciu, angajatii tai nu au nevoie doar de o sala de recreere de pauze si de teambuinding-uri periodice. Ei isi doresc, in primul rand, un mediu curat si ordonat.

Ai observat ca atunci cand casa ta e curata sau cand e ordine in locul in care lucrezi iti e mai usor sa te concentrezi si ai o stare mentala mai buna? Ai mai mult chef de lucru cand stai intr-o camera curata. Mizeria si dezordinea creeaza haos in mintea oamenilor. Daca esti prea obosit sa faci singur curat sau pur si simplu nu-ti place sa faci asta, apeleaza la firma As General Cleaning. Echipele specializate de aici iti ofera servicii de curatenie profesionala de care vei fi foarte multumit.

Scapa de praf si de microbi cu servicii de curatenie profesionala

Specialistii de la As General Cleaning nu lasa nici o suprafata necuratata. Ei sterg praful de pe mobila, de pe decoratiuni si de pe echipamentele electronice, curata panzele de paianjen, spala faianta, gresia si caloriferele, dezinfecteaza baile, spala corpurile de iluminat, pardoselile si geamurile.

Pentru curatarea covoarelor si a mochetelor specialistii de la As General Cleaning folosesc tehnologii performante. Impuritatile de pe aceste suprafete sunt inlaturate prin spalare cu spuma uscata sau spalare prin injectie/extractie.