Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Gratare metalice electrosudate de la Dovexim

Gratare metalice electrosudate de la Dovexim

🕔28.Jan 2015

Ai nevoie de o companie serioasa care sa-ti realizeze gratare metalice electrosudate sau alt gen de gratare metalice cum sunt cele pentru platforme, gratarele striate sau gratarele metalice presate exact dupa indicatiile tale, dimensiunile si formele fiind variate?

Dovexim din Oradea este echipa potrivita pentru tine! Pe langa faptul ca are peste 20 de ani de experienta, timp in care a realizat gratare metalice pentru foarte multi clienti, Dovexim iti ofera si diversitate si preturi bune. Ce mai astepti? Ia legatura cu specialistii Dovexim, comunica-le atent nevoile tale, iar colaborarea va fi cu siguranta fructuoasa!

Ce sunt gratare metalice electrosudate?

 

Dupa cum se stie, gratare metalice sunt acele corpuri plane care au capacitate portanta si care se intrebuinteaza in domeniul constructiilor, in agricultura, in domeniul instalatiilor, cat si pentru diverse constructii arhitecturale, astfel ca gratare metalice le intalnesti zi de zi: la tine acasa, la bloc, in spatiile comerciale sau pe strada.

Insa ce sunt gratare metalice electrosudate? Acest gen de gratare metalice sunt deosebit de intalnite deoarece sunt rezistente si ofera protectie maxima tuturor utilizatorilor. Gratare metalice electrosudate sunt obtinute cu ajutorul procesului de sudura ce a fost efectuat folosind curentul electric.

Pentru a intelege mai bine cum sta treaba cu aceste gratare metalice electrosudate, ne vom opri putin asupra procesului de sudare. Astfel, sudarea este un procedeu tehnologic prin care se obtin imbinari nedemontabile ale unor componente nemetalice sau componente metalice. Imbinarea care rezulta de pe urma procesului de sudare este intalnita sub numele de sudura. Iar daca in procesul tehnologic de sudare se foloseste curentul electric, atunci avem de fapt electrosudare cu arc electric.

Despre principiul sudarii cu arc electric putem spune urmatoarele:

– Este important ca in timpul procesului arcul electric sa fie mentinut intr-o stare stationara;

– Deplasarea arcului electric se face in lungul rostului exact intre componentele de sudat;

– Viteza trebuie sa fie constanta;

– Este important, de asemenea, ca rostul sa fie urmarit pas cu pas, iar apoi sa fie umplut uniform.

In functie de gradul de participare al sudorului la procesul de sudare, procedeele de sudare cu arc se clasifica astfel:

1. Sudare manuala;

2. Sudare semi-mecanizata;

3. Sudare mecanizata;

4. Sudare automata.

Cert este ca pentru obtinerea de gratare metalice electrosudate este nevoie de multa pricepere, de o mana de profesionisti cu foarte multi ani de experienta in acest domeniu. Cine te poate ajuta cu realizarea la comanda de astfel de gratare metalice? Dovexim!

Gratare metalice de la Dovexim, o alegere inteleapta!

 

Ai nevoie de gratare metalice electrosudate de o anumita dimensiune? Forma gratarelor de care ai nevoie nu este standard? Nu este nicio problema, Dovexim te ajuta cu realizarea de gratare metalice electrosudate, care apoi vin zincate pentru durabilitate maxima, de calitate superioara in orice forma si dimensiune dorita. Tu ia legatura cu Dovexim si echipa se va ocupa de tot!

Coeficientul de frecare al acestor gratare metalice este crescut. Platbandele pot avea zimti decupati ce au rolul de a amplifica proprietatile antiderapante, astfel incat aceste gratare sunt sigure in utilizare si ofera protectie maxima tuturor trecatorilor.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege gratare metalice de la Dovexim. Ai nevoie de informatii suplimentare despre compania si produsele Dovexim? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0259-417.034 si 0722-365.102 sau trimite un e-mail pe adresa dovexim@gmail.com.

Articol oferit de zoom-biz.ro 

Similar Articles
Reparatii de termopane in Bucuresti, schimbarea feroneriei

Reparatii de termopane in Bucuresti, schimbarea feroneriei 0

Unul dintre serviciile incluse in cele de reparatii de termopane in Bucuresti este cel al

Continutul anunturilor de vanzre cumparare constructii case

Continutul anunturilor de vanzre cumparare constructii case 0

Ziarele care sunt specializate in publicarea de anunturi de vanzari si de cumparari de case

Cele mai bune servicii de hidroizolatii

Cele mai bune servicii de hidroizolatii

Firma noastra va ofera o gama diversa de servicii de hidroizolatii de cea mai buna

Parchet masiv  din esente nobile – descopera produsele Foresta Prod

Parchet masiv din esente nobile – descopera produsele Foresta Prod

Parchetul masiv  este realizat integral din lemn natural si creeaza imaginea unei pardoseli elegante si

Reparatii de termopane in Bucuresti, feronerie, reglaje si altele

Reparatii de termopane in Bucuresti, feronerie, reglaje si altele

Ferestrele termopan au devenit foarte comune si la noi in tara. Insa va puteti imagina

スーパーコピーブランド ロレックススーパーコピー オメガスーパーコピー ブルガリスーパーコピー ブライトリングスーパーコピー カルティエスーパーコピー シャネル時計コピー IWCスーパーコピー フランクミュラースーパーコピー パネライスーパーコピー タグホイヤースーパーコピー ウブロスーパーコピー ガガミラノスーパーコピー ルイヴィトンスーパーコピー シャネルスーパーコピー エルメススーパーコピー グッチスーパーコピー ボッテガヴェネタスーパーコピー プラダスーパーコピー セリーヌスーパーコピー