Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
GynecoLand – Profesionisti in laparoscopie!

GynecoLand – Profesionisti in laparoscopie!

🕔01.Sep 2014

465b7a1cc409ec425a33e70afa623aedPentru sanatatea ta, ai nevoie doar de profesionisti si ii gasesti la GynecoLand. Centrul medical iti ofera cele mai bune servicii de diagnostic si tratare a diverselor afectiuni si medici specializati pentru tratarea afectiunilor uterine si ginecologice. GynecoLand efectueaza laparoscopie in Bucuresti pentru tratarea unor afectiuni. Pentru laparoscopie, sunt necesare instrumentare speciale, costisitoare si cunostinte vaste de specialitate. La GynecoLand ai servicii medicale exceptionale si medici de prima mana. Laparoscopia este considerata a fi o metoda moderna de explorare si operare pe cale abdominala.

Laboratorul GynecoLand efectueaza laparoscopie si alte analize ginecologice variate. Gratie dotarilor de ultima generatie si instrumentelor detinute, orice afectiune va fi identificata prompt. Metodele moderne de operare sunt minim invazive, aparatura utilizata este ultraperformanta, iar tratamentele aplicate confera cele mai bune rezultate. Orice control se realizeaza intr-un mediu intim si confortabil pentru pacient. Fie ca este vorba de un consult sau de o interventie chirurgicala, apeleaza cu incredere la specialistii GynecoLand. Medicii au o instruire speciala in acest domeniu de obstetrica-ginecologie, oferind printre cele mai bune servicii de operare din Romania.

Despre laparoscopie!

Laparoscopia este acea metoda prin care se pot diagnostica diferite afectiuni cum ar fi chisturile, infectiile, fibroamele si aderentele, dar si diverse cauze ale infertilitatii. Din punct de vedere terapeutic, laparoscopia prezinta eficienta pentru indepartarea chisturilor, tratarea fibroamelor pediculare, sterilizare si altele. Aceasta metoda este cel mai usor suportata de pacienta in interventiile chirurgicale intrucat are un timp scurt de recuperare si este minim invaziva. Laparoscopul este acel instrument cu ajutorul caruia se pot diagnostica unele afectiuni si pentru operarea pe cale abdominala. Examinarea uterului se face direct, la fel si ovarele si tuburile falopiene. In multe cazuri, aceasta operatiune poate elimina necesitatea unei operatii care ar necesita o incizie mare a abdomenului.

Laparoscopia este mai putin costisitoare, nu necesita spitalizare, se vindeca mai usor si implica riscuri mai mici. Laparoscopul este un instrument foarte subtire, optic conectat printr-o sursa de lumina la o unitate video. Acestui dispozitiv ii pot fi aplicate ustensile chirurgicale, instrumente pentru biopsie si minicamere pentru vizualizarea in interior. Instrumentul acesta permite vizualizarea elementelor anatomice de la mica distanta si din diferite unghiuri. Folosita la scara larga in tarile dezvoltate, laparoscopia este o tehnica revolutionara si minim invaziva. Cu ajutorul laparoscopului pot fi extrase si mostre de tesut pentru a fi supuse biopsiei.

Cine efectueaza laparoscopie?

Pentru servicii de laparoscopie, apeleaza la medicii specialisti si pregatiti de la GynecoLand. In cadrul acestui centru vei avea la dispozitie o gama variata de investigatii si operatii de diferite grade de complexitate. Aici gasesti o gama complexa de servicii de ginecologie si senologie, precum si chirurgie, urologie, cardiologie si medicina de familie, toate acestea pentru confortul de care ai nevoie. Centrul GynecoLand integreaza centrul de tratament, departamentul de chirurgie cu laboratorul de diagnostic ginecologic si senologic. Pentru a avea parte numai de servicii profesioniste apeleaza la GynecoLand. Aceasta echipa exceleaza in departamentul de chirurgie datorita echipamentelor ultraperformante, efectuand operatii mamare, genitale si estetice. Orice pacient va beneficia de consultatii si tratament eficient in afectiunile cu care se confrunta.

 

Datele de contact ale centrului GynecoLand

Adresa firmei: Str. Gramont, Nr.7, sector 4, Bucuresti

Telefon: 021 337 29 53

Email: receptive@gynecoland.ro

Similar Articles
Parodontoza, o afectiune cunoscuta care trebuie adresata din timp

Parodontoza, o afectiune cunoscuta care trebuie adresata din timp

Parodontoza este o afectiune de care cu siguranta ati mai auzit. Cert este ca aceasta

Un cabinet stomatologic in Bucuresti ce ofera servicii la cele mai inalte standarde

Un cabinet stomatologic in Bucuresti ce ofera servicii la cele mai inalte standarde

Cand va ganditi la un cabinet stomatologic in Bucuresti va ganditi probabil la situatiile mai

Un implant dentar, o solutie moderna de inlosuire a dintilor lipsa

Un implant dentar, o solutie moderna de inlosuire a dintilor lipsa

Un implant dentar reprezinta o interventie chirurgicala prin intermediul careia se inlocuiesc dintii care lipsesc

Prostenal Perfect de la Walmark -produse naturiste eficiente pentru sanatatea prostatei

Prostenal Perfect de la Walmark -produse naturiste eficiente pentru sanatatea prostatei

Pana la 30% dintre barbatii peste 65 de ani sufera de adenomul de prostata sau

Epilare definitiva

Epilare definitiva

Prin aplicarea corecta a tratament specific in cazul epilarii definitive se va obtine o distrugerea