Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Halate chirurgicale Hufmed – calitate garantata pentru interventii medicale!

Halate chirurgicale Hufmed – calitate garantata pentru interventii medicale!

🕔10.Dec 2015

Niciun medic nu poate intra sa-si viziteze pacientii fara sa poarte un halat, acesta fiind nu doar o conditie obligatorie, ci si o emblema a meseriei de doctor. De altfel, orice unitate medicala trebuie sa fie dotata cu toate echipamentele si accesoriile necesare, protectia si siguranta pacientilor fiind extrem de importanta. Un alt aspect major este igiena, motiv pentru care aproape toate consumabilele trebuie sa fie sterile.

In cazul in care aveti nevoie de halate chirurgicale de foarte buna calitate, Hufmed va pune la dispozitie o gama larga de modele. Aici puteti gasi plasturi, pansamente, comprese sterile, ace, halate chirurgicale sterile sau nesterile si multe alte consumabile. Aceste halate sunt ideale pentru interventii de scurta durata, ele fiind realizate din netesut si polipropilena. In plus, sunt comode si practice, fara sa ingreuneze miscarile medicilor, indiferent de complexitatea acestora.

Scopul acestor halate este sa protejeze atat medicul de posibilele contaminari si fluide rezultate in urma interventiilor medicale, dar si pacientul de factori de risc precum epiderma exfoliata, par si alte imperfectiuni. Sunt rezistente si nu ocupa mult spatiu, astfel ca pot fi depozitate cu usurinta in cantitati mari, pentru a fi disponibile exact atunci cand medicii vor avea nevoie de ele.

Halate chirurgicale – un accesoriu util in medicina

Halatele chirurgicale sunt mai mult decat un accesoriu util, acestea fiind vitale atat pentru medic , cat si pentru pacienti. Hufmed stie acest lucru si de aceea va propune o gama de halate chirurgicale de foarte buna calitate, care sa se potriveasca numarului mare de activitati pe care orice medic le desfasoara. Acestea sunt fabricate de cei mai mari producatori din domeniu si sunt imbunatatite pentru a creste gradul de siguranta si protectie. Desigur, nici preturile nu pot fi ignorate, intrucat acestea sunt foarte competitive.

In oferta acestei companii puteti regasi halate chirigicale sterile standard sau ramforsate. In ceea ce priveste varianta standard, acestea sunt realizate din polipropilena si netesut, fiind destinate interventiilor medicale care nu necesita mult timp si nici nu implica cantitati mari de lichide. Cu alte cuvinte, aceste halate pot fi imbracate de doctori atunci cand merg in vizita la pacienti si cand efectueaza consultatii si tratamente.

In schimb, halatele sterile ramforsate sunt confectionate din aceleasi materiale, dar mai au in componenta si niste bariere laminate pentru bariere microbiene si alte zone critice. De asemenea, stratul absorbant le face ideale pentru sala de operatii, dar si diverse alte cabinete stomatologice sau medicale.

De ce este important sa alegeti halate chirurgicale Hufmed?

Calitatea si siguranta primeaza inainte de toate in medicina si sistemul sanitar. De aceea, Hufmed este una dintre companiile care stie si aplica acest lucru, oferind produse de inalta calitate, la preturi accesibile. Printre acesta se numara si halatele chirigicale sterile sau nesterile, fabricate conform normelor si standardelor de igiena si siguranta. Puteti alege mai multe modele de halate chirurgicale, in functie de necesitatile dumneavoastra, livrarea fiind efectuata in cel mai scurt timp posibil!

Similar Articles
Biciclete fitness de la Online Sport Shop: alege tot ce este la moda pentru tine si clientii tai!

Biciclete fitness de la Online Sport Shop: alege tot ce este la moda pentru tine si clientii tai! 0

Te gandesti tot mai serios sa iti deschizi o sala de fitness? Ai in vedere

LifePet.ro revolutioneaza alimentatia cainilor cu hrana uscata caini de cea mai buna calitate!

LifePet.ro revolutioneaza alimentatia cainilor cu hrana uscata caini de cea mai buna calitate!

Hrana uscata caini este de nelipsit din meniul animalutului tau si vrei sa te asiguri

Ecusoane de la Biroticus – produse fiabile care faciliteaza identificare persoanelor cu care intri in contact!

Ecusoane de la Biroticus – produse fiabile care faciliteaza identificare persoanelor cu care intri in contact!

Cauti niste specialisti in realizarea de ecusoane pentru conferinta pe care o organizezi? Iti doresti

Pune bazele fermei tale avicole cu pui de o zi de la Vital best nutrition!

Pune bazele fermei tale avicole cu pui de o zi de la Vital best nutrition!

Si tu cauti pui de o zi si vrei sa stii un loc de unde

Trening antrenament de la Champion – si antrenamentele tale vor da roade!

Trening antrenament de la Champion – si antrenamentele tale vor da roade!

Ai nevoie de un trening antrenament pentru atunci cand te duci la sala? Inca nu

About Author