Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Helinick-Securitate maxima

Helinick-Securitate maxima

🕔16.Jan 2014

Paza buna trece primejdia rea. Este o vorba in spatele careia se ascunde un adevar greu de ignorat. Astazi, cand nesiguranta si pericolele pandesc la tot pasul, trebuie sa adopti masuri speciale de protectie impotriva persoanelor rau intentionate. Caminul este locul unde te simti in sigurata, dar este cu adevarat sigur caminul tau? Pentru ca raspunsul sa fie unul afirmativ, apeleaza la metode alternative care sa-ti garanteze protectia maxima!

Sistemele de detectie efractie te asigura ca persoanele apropiate, proprietatile si bunurile tale sunt protejate 24 de ore pe zi. Mai mult decat atat, descurajeaza tentativele de intruziune in zonele de securitate, si atunci cand este necesar, semnalizeaza sigur si rapid persoanele abilitate, pentru a lua masuri.

Considerate de unii un moft, iar de altii o necesitate, sistemele detectie efractie reprezinta o metoda eficienta si sigura de a tine pericolul departe de orice locuinta. Avand la baza o tehnologie de ultima ora si echipamente performante, un astfel de sistem este o investitie viabila, o garantie pentru un stil de viata lipsit de incidente nedorite. Chiar si in cazul institutiilor publice sau in cazul firmelor unde exista un post de paza permanent, sistemul de detectie si semnalizare efractie este o masura calculata.

Ce este sistemul de detectie efractie?

Un astfel de sistem detecteaza in timp real patrunderea intr-un spatiu protejat a unei persoane neautorizate, si avertizeaza local prin intermediul unor mijloace  de avertizare sonora si vizuala. In plus, informatia este transmisa la un centru de monitorizare sau dispecerat de monitorizare. De aici pana la interventia rapida este un singur pas.

Avantajele sistemelor de detectie efractie

– ajuta la protejarea caminului sau afacerii tale impotriva furtului si a talhariei

– descurajeaza un eventual act de talharie

– confera confort si liniste membrilor familiei sau angajatilor

– ajuta la identificarea conditiilor critice precum temperaturi foarte mari sau foarte mici

Echipamentele de avertizare pot fi sirene, flash-uri, sirene combinate cu flash-uri sau instalatii de sonorizare. Pe langa acestea, din partile componente ale unui sistem de detectie efractie fac parte centrala de efractie si detectorii (detectori de miscare cu infrarosu, detectori de geam spart, buton de panica/pedala de panica, bariera infrarosu, etc).

Pentru ca rezultatul sa fie cel dorit, Helinick, cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul securitatii si sigurantei, vine in sprijinul tau cu sistem detectie efractie performant, ce asigura tot procesul de securitate, de la detectarea tentativelor de efractie, avertizare, alarmare, pana la transmisia incidentelor catre un dispecerat de securitate. Helinick foloseste tehnologii care indeplinesc toate functiile specifice unui astfel de sistem, motiv pentru care alegem solutii optime adaptate fiecarei situatii in parte. Sistemele sunt proiectate pentru aplicatii de medie si inalta securitate. Acest sistem de detectie, pe langa seria beneficiilor pe care le ofera, este foarte usor de folosit, cu o durabilitate excelenta.

Helinick se adapteaza in continuu la cerintele pietei, aducand in prim plan echipamente inteligente, inovatoare, si de o calitate desavarsita, totul la preturi competitive. Echipa noastra este formata din specialisti in domeniu, cu experienta si pasiune. Orice solicitare venita din partea clientilor nostri este tratata cu maxima responsabilitate si atentie, prompt, indiferent de complexitate. Pentru a afla mai multe, nu ezita sa vizitezi site-ul nostru.

Similar Articles
Sisteme de supraveghere video

Sisteme de supraveghere video

Ofertele pe care le au firmele ce comercializeaza anumite sisteme de supraveghere video cu ajutorul

Sisteme alarma Bacau

Sisteme alarma Bacau

  Daca vreti sa va simtiti in siguranta in propria casa sau vreti sa stiti ca

Sisteme de alarma profesionale

Sisteme de alarma profesionale

Sisteme de alarma wireles sunt considerate ca facand parte din gamele profesionale de profil. Produse in

De ce am lua in considerare varianta casei de batrani Bucuresti

De ce am lua in considerare varianta casei de batrani Bucuresti

Nu trebuie sa luam de bun ce vedem in filme, adica faptul ca o casa

Sisteme de alarma Break Sistems

Sisteme de alarma Break Sistems

De multe ori suntem luati prin surprindere de cat de usor se intampla unele accidente