Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Herold Trade ofera cabine de dus Insignia!

Herold Trade ofera cabine de dus Insignia!

🕔13.Sep 2014

Cabine de dus Insignia doar prin Herold TradeDaca iti reamenajezi baia sau vrei un plus de confort, Herold Trade iti ofera cabine de dus Insignia. Acestea sunt performante si iti ofera numeroase functii si avantaje astfel incat te vei rasfata zilnic cu tratamente si hidromasaje la tine acasa. In plus, aceste cabine de dus iti ofera tot confortul de care ai nevoie intrucat sunt conectate cu dispozitivele din locuinta si poti asculta muzica preferata sau poti raspunde la telefon din cabina de dus. Relaxeaza-te si rasfata-te asa cum iti doresti cu cabine de dus Insignia de la Herold Trade.

Varietatea de modele oferite iti ofera posibilitatea de a-l alege pe cel care corespunde nevoilor tale si spatiului tau din baie. Fie ca sunt drepte sau rotunde, toate cabinele de dus ofera cele mai bune avantaje. In cazul in care nu te poti decide, echipa firmei iti poate oferi consultanta specializata si detalii tehnice suplimentare pentru a alege doar ce e mai bun. Unele tipuri pot fi dotate cu sistem de hidromasaj si sauna. Montata in baia ta, vei avea parte de prospetime, rasfat si relaxare doar cu cabina de dus Insignia.

De ce cabine de dus Insignia?

In primul rand, intrucat se regasesc intr-o varietate mare de modele, culori, dimensiuni si forme astfel incat este imposibil sa nu gasesti modelul care sa se potriveasca necesitatilor tale. Apoi functiile si performantele acestui tip de cabina de dus va depasi orice asteptari. Livrarile de cabine de dus sunt efectuate in decurs de maximum 4 saptamani, cu transport gratuit in toate localitatile din tara. Cabina de dus este controlata prin panoul de comanda cu touch si are multe dotari pentru conectarea la alte dispozitive din locuinta. Pentru un plus de siguranta, cabina este dotata cu sistem de alarma corespunzator. Avand tehnologii dintre cele mai diverse si moderne, performantele acestui model satisfac orice client.

Cabina de dus poate fi utilizata ca atare sau poate fi adaugat hidromasajul, sauna umeda si cromoterapia. Usile acestor cabine de dus au un sistem de culisare silentios si se pot inchide cu sistem magnetic pentru ca in acest fel aburii sa fie pastrati in interior pe parcursul sedintelor de sauna. Generatorul de aburi inclus creeaza un cadru perfect pentru sauna umeda, intr-un spatiu suficient de mare. Pentru un hidromasaj pentru tot corpul, cabina de dus Insignia este dotata cu 6 diuze mobile. Pentru dus se poate opta si pentru ploaie marunta, iar temperatura poate fi reglata digital gratie unui termostat care este inclus.

De ce sa apelezi la Herold Trade?

Societatea Herold Trade are ca obiect de activitate distribuirea si comercializarea de obiecte de mobilier si sanitare. Produsele vedeta ale acestui magazin sunt cabinele de dus Insignia care se regasesc intr-o varietate larga de modele, forme, dimensiuni si cu mai multe functii. Echipa Herold Trade abordeaza fiecare cerere cu seriozitate, promptitudine si profesionalism pentru a multumi fiecare client. Pentru informatii aditionale si comenzi acceseaza site-ul oficial al firmei Herold Trade sau contacteaza echipa firmei care iti va raspunde prompt la orice intrebare.

 

Datele de contact ale firmei Herold Trade

Adresa firmei: Str. Aurel Lazar, Nr.4, Oradea

Telefon: 0743 981 861

Similar Articles
Reparatii de termopane in Bucuresti, schimbarea feroneriei

Reparatii de termopane in Bucuresti, schimbarea feroneriei 0

Unul dintre serviciile incluse in cele de reparatii de termopane in Bucuresti este cel al

Continutul anunturilor de vanzre cumparare constructii case

Continutul anunturilor de vanzre cumparare constructii case

Ziarele care sunt specializate in publicarea de anunturi de vanzari si de cumparari de case

Cele mai bune servicii de hidroizolatii

Cele mai bune servicii de hidroizolatii

Firma noastra va ofera o gama diversa de servicii de hidroizolatii de cea mai buna

Parchet masiv  din esente nobile – descopera produsele Foresta Prod

Parchet masiv din esente nobile – descopera produsele Foresta Prod

Parchetul masiv  este realizat integral din lemn natural si creeaza imaginea unei pardoseli elegante si

Reparatii de termopane in Bucuresti, feronerie, reglaje si altele

Reparatii de termopane in Bucuresti, feronerie, reglaje si altele

Ferestrele termopan au devenit foarte comune si la noi in tara. Insa va puteti imagina

スーパーコピーブランド ロレックススーパーコピー オメガスーパーコピー ブルガリスーパーコピー ブライトリングスーパーコピー カルティエスーパーコピー シャネル時計コピー IWCスーパーコピー フランクミュラースーパーコピー パネライスーパーコピー タグホイヤースーパーコピー ウブロスーパーコピー ガガミラノスーパーコピー ルイヴィトンスーパーコピー シャネルスーパーコピー エルメススーパーコピー グッチスーパーコピー ボッテガヴェネタスーパーコピー プラダスーパーコピー セリーヌスーパーコピー