Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Hidranti de apa comercializati de Industrial Cruman!

Hidranti de apa comercializati de Industrial Cruman!

🕔08.Jan 2014

Daca esti in cautare de hidranti de apa, firma Industrial Cruman comercializeaza hidranti de apa supraterani, subterani sau portabili. Acesti hidranti sunt utilizati pentru stingerea incendiilor indiferent de faptul ca modul de instalare al lor este diferit. Hidrantii sunt fabricati pentru a rezista la conditii de mediu si zone dificile, iar materialul din care acestia sunt realizati este unul foarte rezistent si de calitate. Accesul la hidranti se face cu ajutorul unor chei speciale pentru deschidere si inchidere. Sistemul de stingere a incendiilor cu ajutorul unor hidranti de apa consta in hidranti conectati la aceeasi linie de conducte, celalalt capat fiind conectat la pompe si rezervorul de apa. Linia de hidranti pentru stins incendii este un sistem inchis pentru a se mentine astfel presiunea in linia de hidranti.

Hidrantii supraterani se racordeaza la reteaua de apa potabila, iar la acestia se racordeaza furtunele de refulare sau motopompele unitatilor de pompieri. Avantajul acestor hidranti de suprafata este ca sunt usor de observat. Pe de alta parte, hidrantii subterani se ingroapa la o adancime variabila in functie de conditiile climatice ale zonei si se racordeaza la conducte produse din diferite materiale, cum ar fi fonta sau otelul. La hidrantii subterani se poate racorda hidrantul portabil, in caz de nevoie.

Calculatiile hidraulice ale sistemului de stingere cu hidranti de apa sunt realizate conform standardelor europene. Tevile din otel moale sunt utilizate la suprafata, in timp ce tevile din polietilena de inalta densitate sunt utilizate pentru linia subterana. Statia de pompare poate fi construita pe pompe electrice cu motopompa diesel in rezerva sau numai cu motopompe diesel. Sistemele sunt utilizate in general pentru dotarea unitatilor cu risc mic de incendiu si in special de materiale combustibile din clasa A de stingere. Avantajul acestor hidranti rezida in faptul ca pot fi cuplati rapid cu furtunele de refulare sau cu motopompele unitatilor de pompieri. In plus, in cazul acestor hidranti se pot remedia rapid defectele prin inlocuirea bolturilor filetate semisectionate.

Industrial Cruman, cu sediul in Ploiesti, este o companie de renume care activeaza in domeniul ingineriei. Compania ofera servicii si produse de o inalta calitate si la preturi avantajoase. Cu o gama de produse variata pusa la dispozitia ta de catre compania Industrial Cruman, vei putea gasi imediat produsul cautat. Toate produsele si serviciile oferite sunt de calitate, pentru a satisface necesitatile clientilor in conditiile respectarii cerintelor legale, inclusiv a celor referitoare la protectia mediului inconjurator si la sanatatea si securitatea ocupationala.

Pentru mai multe informatii despre produsele si serviciile oferite, in special despre hidrantii de apa pentru stingerea incendiilor, acceseaza pagina de internet a firmei sau solicita asistenta echipei de specialisti Industrial Cruman. Hidrantii de apa, indiferent ca sunt supraterani sau subterani, sunt eficienti in stingerea incendiilor si respecta normele europene de calitate si mediu. Hidrantii sunt fabricati din materiale de calitate ca sa reziste la intemperii. Achizitioneaza hidranti de apa Industrial Cruman la preturi avantajoase pentru protectia si securitatea a ta, a familiei tale sau a afacerii tale. Echipa firmei ofera consiliere pentru alegerea tipului de hidrant potrivit pentru nevoile tale.

Datele de contact ale firmei Industrial Cruman

Adresa: Str. Carpenului, Nr. 32A, Ploiesti, Prahova

Telefon: 0244 591598

Similar Articles
Parodontoza, o afectiune cunoscuta care trebuie adresata din timp

Parodontoza, o afectiune cunoscuta care trebuie adresata din timp

Parodontoza este o afectiune de care cu siguranta ati mai auzit. Cert este ca aceasta

Un cabinet stomatologic in Bucuresti ce ofera servicii la cele mai inalte standarde

Un cabinet stomatologic in Bucuresti ce ofera servicii la cele mai inalte standarde

Cand va ganditi la un cabinet stomatologic in Bucuresti va ganditi probabil la situatiile mai

Un implant dentar, o solutie moderna de inlosuire a dintilor lipsa

Un implant dentar, o solutie moderna de inlosuire a dintilor lipsa

Un implant dentar reprezinta o interventie chirurgicala prin intermediul careia se inlocuiesc dintii care lipsesc

Prostenal Perfect de la Walmark -produse naturiste eficiente pentru sanatatea prostatei

Prostenal Perfect de la Walmark -produse naturiste eficiente pentru sanatatea prostatei

Pana la 30% dintre barbatii peste 65 de ani sufera de adenomul de prostata sau

Epilare definitiva

Epilare definitiva

Prin aplicarea corecta a tratament specific in cazul epilarii definitive se va obtine o distrugerea