Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Hidroizolatii membrane bituminoase

Hidroizolatii membrane bituminoase

🕔15.Jul 2015

Hidroizolațiile sunt de mai multe tipuri, iar unele dintre ele sunt și aceste hidroizolații membrane bituminoase care vă sunt puse la dispoziție de către echipa noastră profesionistă.

Aceste hidroizolații membrane bituminoase sunt reprezentate de materialele pentru hidroizolații care sunt făcute pe bază de bitum modificat aditivat cu polimeri elasto-plastomeri și au o armătură din fibră de sticlă sau polistier, iar despre fabricarea lor putem spune că se face cu diferite finisaje la partea superioară cu folie de aluminiu sau nisip și ardezie minerală.

Metoda clasică de impermeabilizare a locuinței dumneavoastră sau a teraselor ei, ramâne cea de efectuarea a unor hidroizolații membrane bituminoase.

Așternarea acelui covor negru format din bitum a fost, și probabil va rămâne cel puțin în viitorul apropiat, principală soluție în prevenirea infiltrațiilor de apă în structura acoperișurilor și ulterior în interiorul imobilelor respective.

Privind partea montajului, vă spunem că se face în general prin termosudare cu ajutorul unui arzător prins la o butelie de gaz. Zonele de suprapunere și membrana bituminoasă se curăță de granule și în acest sens se încălzește ușor materialul.

 Aceste hidroizolații membrane bituminoase trebuie făcute cu grijă?

 Aceste hidroizolații membrane bituminoase au un scop reprezentat de folosirea prevenirii infiltrării apei în cadrul elementelor de construcție, reprezentate și ele la rândul lor de acoperișuri, terase, fundații, subsoluri și tuneluri care ajută la refacerea hidroizolațiilor la terasele cladirilor vechi și la realizarea hidroizolațiilor teraselor noi necirculabile sau circulabile.

Datorită faptului că ați apelat la noi, înainte de a vă folosi de aceste hidroizolații membrane bituminoase vă oferim ceea ce trebuie să știți în legătură cu vederea complexității lucrării care urmează să o faceți singur sau ajutat de o echipa profesionistă.

Echipa care o să vă fie pusă la dispoziție trebuie să vă explice ce trebuie să faceți și cu câtă grijă trebuie să vă alegeți membrana eficientă.

Aceste hidroizolații când sunt instalate de o echipă profesionistă, trebuie să dispună întotdeauna de un stingător de incendiu de capacitate mică, fiindcă nu se știe niciodată când dintr-o scânteie se face un incendiu.

 Care este pasul important făcut de aceste hidroizolații membrane bituminoase?

Realizarea lucrăriilor de hidroizolații membrane bituminoase sunt relativ simple, fiind durabile și extrem de eficiente dacă se respectă anumite reguli de bază, ce se aplică totodată în cazul oricărei operațiuni de acest gen, indiferent de tipul materialului care este utilizat.

Un prim pas important esențial constă în curățarea perfectă a stratului suport de orice murdărie sau urmă de praf înaintea aplicării membranelor bituminoase, în mai multe straturi sau într-un singur strat.

De asemenea, stratul suport trebuie să fie perfect plan, fără goluri sau umflături.

Aplicarea membranelor bituminoase se realizează prin termosudare adică prin încălzirea suprafeței interioare. În cazul hidroizolațiilor dublustrat, partea din mijloc specifică celui de-al doilea strat trebuie să acopere marginile de suprapunere ale primului strat.

În cazul acestor hidroizolații membrane bituminoase putem spune că membranele sunt accesibile ca și preț.

Mai multe informatii pe www.izomarprestconstruct.ro

Similar Articles
Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Firmele care sunt de specialitate si care pun clientilor la dispozitie serviciile specifice de dezinsectie

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

  Materialele publicitare sunt, de cele mai multe ori, cele care asigura continuitatea unei firme, prin

Cani personalizate

Cani personalizate

Pentru majoritatea, ziua incepe la o cafea sau la un ceai la fel de bun.

Firma curatenie Bucuresti

Firma curatenie Bucuresti

Curatenia se face si in centrele comerciale care sunt in Bucuresti. Operatiunile care se executa de

Intretinere ascensoare

Intretinere ascensoare

Unul din principalele servicii ce sunt oferite de catre firmele ce executa intretineri ale ascensoare