Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Hidroizolatii terase

Hidroizolatii terase

🕔08.Apr 2015

Hidroizolarea teraselor in constructii reprezinta o etapa foarte importanta. Cand vorbim de hidroizolarea teraselor trebuie sa stim bine la ce ne referim: la acoperisuri sau la terase circulabile. Umezeala este principalul inamic care ar putea distruge o cladire, deci pentru o buna protectie impotriva umezelii, hidroizolarea trebuie facuta in mai toate elementele unei cladiri, mai ales la acoperisuri care sunt cele mai expuse interperiilor.

Hidroizolarea teraselor a cladirilor noi cat si a celor vechi

Hidroizolarea este indicata sa se faca inca de la inceput, o data cu constructia casei, dar ea putand fii facuta si uterior dar asta necesita o cheltuiala in plus. De asemenea reabilitarea cu  hidroizolarea se poate face si la cladirile vechi care nu au fost niciodata izolate impotriva umezelii, pentru a le marii durata de “viata”.

Pentru o buna hidroizolare, membranele hidroizolante pot fi aplicate si pe suprafete care nu sunt perfect plane si care sunt curatate de reziduri materiale, praf si totodata ele sa fie perfect uscate deoarece umezeala in timp duce la deteriorarea hidroizolatiei.

In continuare am sa va prezint cateva tipuri foarte importante pentru hidroizolarea teraselor si a acoperisurilor, pentru a putea opta pentru cele mai bune variante iar in cazul in care tot nu stiti puteti apela la unul din reprezentantii companiei “milucon” pentru ca doar acestia va pot oferi raspunsurile dorite.

Tipuri de Hidroizolare a teraselor

Solutii lichide: Hidroizolarea teraselor se poate executa chiar daca exista un substrat denivelat.In acest caz puteti apela la solutii lichide care au rolul de a se mula pe orice forma.

Membrana Bituminoasa: Membranele bituminoase sunt foarte apreciate la hidroizolatii datorita eficientei lor. Acestea se monteaza la cald, fapt pentru care partea inferioara a membranei este incalzita cu lampi de gaz.

Membrana PVC: Membranele PVC se monteaza prin asternere libera iar apoi prin fixare mecanica.

Avantajele hidroizolatiilor:

Pe langa ca se instaleaza rapid si usor datorita flexibilitatii ridicate, hidroizolatiile mai prezinta si cateva avantaje cum ar fi: sunt foarte rezistente la intemperiile vremii, fonoizolante adica care izoleaza fonic, sunt antiderapante si nu se taseaza la greutati mari.

Pretul hidroizolatiilor difera de la caz la caz deoarece depinde de care hidroizolatie dorim sa efectuam, cum am spus mai sus, la acoperisuri sau la terase circulabile. Totul depinde de tipul de hidroizolare pe care doriti sau sunteti nevoiti sa-l efectuati si de dimensiunea de metrii patrati la care doriti sa efectuati hidroizolarea.

Pretul hidroizolatiilor pot incepe si de la 10 lei pe metru patrat dar pot ajunge si pana la 200 de lei pe metru patrat pentru un sistem de hidroizolare performat cu o durata de viata de peste 25 de ani.

Similar Articles
Reparatii de termopane in Bucuresti, schimbarea feroneriei

Reparatii de termopane in Bucuresti, schimbarea feroneriei 0

Unul dintre serviciile incluse in cele de reparatii de termopane in Bucuresti este cel al

Continutul anunturilor de vanzre cumparare constructii case

Continutul anunturilor de vanzre cumparare constructii case 0

Ziarele care sunt specializate in publicarea de anunturi de vanzari si de cumparari de case

Cele mai bune servicii de hidroizolatii

Cele mai bune servicii de hidroizolatii

Firma noastra va ofera o gama diversa de servicii de hidroizolatii de cea mai buna

Parchet masiv  din esente nobile – descopera produsele Foresta Prod

Parchet masiv din esente nobile – descopera produsele Foresta Prod

Parchetul masiv  este realizat integral din lemn natural si creeaza imaginea unei pardoseli elegante si

Reparatii de termopane in Bucuresti, feronerie, reglaje si altele

Reparatii de termopane in Bucuresti, feronerie, reglaje si altele

Ferestrele termopan au devenit foarte comune si la noi in tara. Insa va puteti imagina

スーパーコピーブランド ロレックススーパーコピー オメガスーパーコピー ブルガリスーパーコピー ブライトリングスーパーコピー カルティエスーパーコピー シャネル時計コピー IWCスーパーコピー フランクミュラースーパーコピー パネライスーパーコピー タグホイヤースーパーコピー ウブロスーパーコピー ガガミラノスーパーコピー ルイヴィトンスーパーコピー シャネルスーパーコピー エルメススーパーコピー グッチスーパーコピー ボッテガヴェネタスーパーコピー プラダスーパーコピー セリーヌスーパーコピー