Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
HR Analytics – Pentru o echipa consolidata!

HR Analytics – Pentru o echipa consolidata!

🕔18.Dec 2013

HR Analytics ofera servicii personalizate de team building care combina obiectivele de dezvoltare ale unei echipe cu distractia. Team building-ul reprezinta o iesire, impreuna cu echipa de munca, altundeva decat in cadrul profesional, in special pentru acele companii care doresc realizarea unei legaturi si comunicari la nivelul personalului pentru a obtine un rezultat final calitativ. Programele de team building realizate de compania HR Analytics sunt orientate pe descoperirea, dezvoltarea si exersarea abilitatilor echipei, intr-un context distractiv si securizant. Scopul acestui program de team building este de a integra talentul, abilitatile si creativitatea membrilor grupului, atingerea obiectivelor comune ale echipei realizandu-se prin interactiunea punctelor forte ale membrilor ei.

Aceste activitati de team building au capacitatea de a permite membrilor echipei sa paseasca intr-un spatiu in care oamenii incearca diferite modalitati de a lucra impreuna si isi asuma diferite roluri. Programele de team building cuprind activitati adaptate pentru echipe din orice domeniu de activitate si nivel de dezvoltare, si pot fi cuprinde de la exercitii strategice, pana la cele cu multa adrenalina.

Team building-ul urmareste consolidarea echipelor de lucru si a relatiilor interpersonale din cadrul organizatiei, precum si cresterea nivelului de implicare si a responsabilizarii angajatilor. Mai mult decat atat, in urma activitatilor de team building, se imbunatateste imaginea interna a companiei si creste calitatea serviciilor oferite si a productiei.

Team building-ul oferit de companai Teamevent.ro numara printre beneficii si cresterea motivatiei echipei, cresterea sentimentului de apartenenta la un grup si reducerea fluctuatiei de personal. In plus, team building-ul are rolul de a creste productivitatea echipei atunci cand bugetul companiei nu permite cresterea salariilor sau in perioade de varf.

Locatiile pentru team building pot fi diferite, de pilda: Poiana Brasov, Moeciu, Magura, zona Fagaras, Sibiu, Sighisoara, Sovata, Valea Prahovei, Delta Dunarii, Marea Neagra, Muntii Bucegi, Maramures, Moldova. Pe langa aceste locatii, firma HR Analytics este deschisa la orice locatie propusa de client, in tara sau in afara ei, reusind sa se adapteze cu succes la programul si activitatile stabilite in functie de zona, obiective si structura grupului.

HR Analytics iti ofera posibilitatea de a discuta cu traineri experimentati care au cunostintele si experienta necesara pentru a crea un program in raport cu nevoile si obiectivele clientului. Pentru ca programele sa fie memorabile, firma utilizeaza o varietate larga de metode special selectate pentru ca echipa ta sa aiba o experienta placuta si motivanta, experienta de care sa isi aminteasca mult timp dupa finalizarea programului.

Misiunea team building-ului este de a sparge barierele psihologice intre oameni si inlaturarea inhibitiilor naturale, care separa oamenii. Team buiding-ul se bazeaza pe ideea ca oamenii sunt dependenti de ceilalti si trebuie sa dea ce au mai bun pentru a putea descoperi potentialul din fiecare. Pentru membrii companiei, acest exercitiu ofera sansa de a cunoaste mai bine colaboratorii si de a se afirma ca persoane de incredere, cu spirit de echipa.

Dezvolta increderea si succesul echipei tale prin intermediul unui program de activitati conceput sa creasca coeziunea, cooperarea si abilitatile de comunicare din cadrul echipei. Pentru a vedea exemple ale acestor activitati, acceseaza pagina de internet a firmei HR Analytics. Pentru mai  multe informatii, solicita consultanta echipei de specialisti HR Analytics

Datele de contact ale firmei HR Analytics

Adresa firmei: Str. Mitropoliei, Nr. 5, Sibiu, Romania

Telefon: 0731 023 052

Email: office@analytics.ro

Similar Articles
Nunta, momentul acela in care muzica buna va trebui sa ridice toti invitatii de la masa

Nunta, momentul acela in care muzica buna va trebui sa ridice toti invitatii de la masa

Exista sanse minime ca doi viitori miri sa nu isi doreasca ca nunta lor sa

Cursuri dansul mirilor Bucuresti

Cursuri dansul mirilor Bucuresti

Fetele de mici viseaza la cea mai importanta zi a vietii lor, atunci cand vor

Mobile DJ Service va pune la dispozitie servicii profesionale DJ

Mobile DJ Service va pune la dispozitie servicii profesionale DJ

Atunci cand ai de planificat un eveniment important, vrei ca totul sa iasa perfect. Si

Formatii nunta dj aspecte de luat in calcul

Formatii nunta dj aspecte de luat in calcul

Daca va aflati in postura in care nunta dvs. se apropie, sunteti coplesiti nu doar

Povestea unei lumanari botez

Povestea unei lumanari botez

Pentru ca un botez sa fie cu adevarat reusit si de neuitat ai nevoie si

About Author