Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
iDecorate, designer amenajari interioare de top

iDecorate, designer amenajari interioare de top

🕔17.Aug 2015

Visul ti s-a implinit, ti-ai cumparat un apartament sau o casa numai a ta si esti in al 9-lea cer de fericire. Daca credeai ca toate grijile tale vor disparea din acest moment, ei bine, abia acum incepi sa te framanti cu adevarat. Ce culori sa alegi pentru dormitor? Dar pentru living? Ce fel de mobila este in trend in acest an? Ce spun specialistii despre perdele, draperii, jaluzele si alte mici briz-briz-uri care fac o casa mai frumoasa, mai atragatoare si mai confortabila? Daca subiectul te depaseste, insa nu vrei sa te dai batut, ia legatura cu iDecorate, designer amenajari interioare de top, si treaba este ca si aranjata.

Cine este iDecorate, designer amenajari interioare

 

iDecorate este un studio de design din Bucuresti care-ti va oferi o noua viziune asupra spatiului astfel incat casa ta sa devina “acasa”. Pentru aceasta, specialistii de la iDecorate vor fi foarte atenti la dorintele tale si le vor folosi pentru modelarea si completarea locuintei tale pentru un rezultat de exceptie.

Fiecare proiect pe care iDecorate il accepta este o adevarata provocare, iar intreaga echipa se implica trup si suflet pentru ca beneficiarul sa fie pe deplin multumit de rezultatul final. Designul este unul unic, exclusivist, personalizat exact dupa gustul clientului, ce imbina conceptul propriu iDecorate, designer amenajari interioare.

Cui se adreseaza iDecorate? Persoanelor fizice si persoanelor juridice, ocupandu-se de amenajarea interioara pentru case, vile, apartamente, baruri, cafenele, spatii publice, birouri, magazine si restaurante.

Servicii de top iDecorate, designer amenajari interioare

 

Printre serviciile iDecorate, designer amenajari interioare de top, se numara:

1. Proiectare 2D si 3D;

2. Coordonare lucrari;

3. Decorare.

Desi toate proiectele studioului sunt unicat, toate respecta urmatorii pasi sau etape, nu conteaza ca este vorba despre amenajarea interioara a unei vile sau despre amenajarea cu mult bun gust a unei cafenele.

Astfel, prima etapa denumita si releveu incepe cu masurarea spatiului de amenajat si cunoasterea lui pana in cele mai mici detalii. Se fac si poze amanuntite. Daca releveul cladirii exista deja, se fac verificari minutioase.

A doua etapa se refera la intalnirea cu beneficiarul, iar din discutia face to face se retin gusturile acestuia, dorintele si necesitatile pentru ca proiectul sa se plieze exact dupa personalitatea lui. In urma discutiei designerii iDecorate iti propun 2 sau chiar 3 variante de amenajare, variante 2D. Dupa ce optezi pentru una din variante se trece si la proiectare 3D, simulari cu detalierea fiecarei zone a locuintei tale, de la living pana la dormitoare, bucatarie, baie si hol.

In functie de modelele de materiale alese de tine se creeaza imagini tridimensionale, dar si planuri cotate astfel incat montarea lor sa se realizeze in cele mai bune conditii. Se trece apoi la tavan si la corpurile de iluminat ideale pentru fiecare incapere in parte, la dispunerea intrerupatoarelor si a prizelor.

In acest mod se creeaza un concept personalizat, se alege o gama cromatica unitara, piese de mobilier si elemente de decor in functie de cataloagele partenerilor iDecorate. Echipa iDecorate se ocupa chiar ea de punerea ideilor in practica sau are grija sa explice detaliile echipei executante.

Daca vrei sa te bucuri de servicii de calitate, alege iDecorate, designer amenajari interioare de top. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile iDecorate? Pentru detalii si programari, suna la numarul 0733-978.355 sau trimite un e-mail pe adresa irina@idecorate.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Similar Articles
Nunta, momentul acela in care muzica buna va trebui sa ridice toti invitatii de la masa

Nunta, momentul acela in care muzica buna va trebui sa ridice toti invitatii de la masa

Exista sanse minime ca doi viitori miri sa nu isi doreasca ca nunta lor sa

Elite Nail Art curs unghii cu gel Bucuresti

Elite Nail Art curs unghii cu gel Bucuresti

  Vrei sa urmezi un curs unghii cu gel din care sa inveti o multime de

Ceara de epilat

Ceara de epilat

Metoda pe care femeile le aleg ca si procedeu de epilare, considerata a fi cea

Free Comic Book Day: Sambata, 7 Mai, la  Red Goblin. Mii de benzi desenate vor fi oferite gratuit!

Free Comic Book Day: Sambata, 7 Mai, la Red Goblin. Mii de benzi desenate vor fi oferite gratuit!

Un nou fenomen cultural, Free Comic Book Day este o zi în care magazinele de

Cosuri de Paste de la Gift Express – surprinde-ti rudele si prietenii cu atentii aparte!

Cosuri de Paste de la Gift Express – surprinde-ti rudele si prietenii cu atentii aparte!

  Tot te gandesti la ce ai putea sa le cumperi cunoscutilor cu ocazia Sfintelor Sarbatori