Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Idei pentru placari cu sticla

Idei pentru placari cu sticla

🕔15.Jul 2015

Desi pare fragila, sticla este un material cu foarte multe avantaje. Are, cu certitudine, ce oferi atat din punct de vedere practic dar mai ales estetic.  Cei care au ajuns sa ii descopere calitatile au inceput sa o foloseasca  peste tot, iar unul dintre cele mai exploatate doomenii din acest punct de vedere este design-ul interior.

Pe langa peretii din sticla, peretii despartitori din sticla, clasicele vitralii, sticla sablata si multe altele, o noua tendinta in amenajari interioare o constituie placarea cu sticla, in special cu sticla colorata.

 Placari cu sticla pentru o casa de poveste:

Sticla vopsita parea sa fie din ce in ce mai apreciata de specialistii in domeniul decoratiunilor interioare. Am vazut si eu recent un exemplu excelent al utilizarii sticlei in acest scop. Stiti acei stalpi inestetici  pe care ii vedeti, de regula in mijlocul unei camere mari si de care nu puteti scapa deoarece reprezinta un element esential in sustinerea cladirii. Imaginati-va cum ar arata acestia imbracati cu o haina multicolora lucioasa din sticla. Puteti alege orice culori doriti, in toate nuantele posibile  si le puteti da orice forma. In degrade, fasii  subtiri amestecate, pete haotice, lasati-va imaginatia sa se joace, efectul va fi oricum unul extraordinar.

Daca am dat acest exemplu, nu inseamna ca este si singurul mod in  care puteti utiliza placarile cu sticla. Puteti chiar solicita un anumit desen si puteti sa il aplicati pe un perete intreg. La baie sau in bucatarie, acolo unde de regula peretii se murdaresc mai repede si  inevitabil se stropesc, o astfel de placare poate fi mai mult decat un element decorativ  de efect intrucat se si curata foarte usor.

La fel de bine vor arata si intr-un birou si  sa nu mai vorbim despre faptul ca puteti placa cu sticla  chiar si mobila.

Avantajele unei  placari cu sticla:

Lista avantajelor de care puteti beneficia este destul de lunga, atat de lunga  incat imi  este aproape imposibil sa o descriu si explic aici pe toata. Pe langa partea estetica, va mai puteti bucura si de  o montare rapida, o intretinere facila, un pret avantajos si desigur siguranta in exploatare.

Fiti sigur ca atunci cand veti alege sa placati cu sticla bucataria, pe langa faptul ca ii puteti  da o nota personala sau in tema cu incaperea, va va fi mult mai simplu sa o curatati in cazul in care, sa spunem: ati murdarit-o atunci cand pregatiti un desert celor mici, sau atunci cand ati deschis  intr-un mod mai stangaci o sticla de vin.

Pretul este si el foarte avantajos  in comparatie cu beneficiile pe care le obtineti si sa nu mai vorbim ca dimensiunea  placii o alegeti dumneavoastra in functie de nevoi, iar din moment ce dimensiunea este unul dintre principalii factori care influenteaza  pretul, puteti  face in asa fel incat sa va incadrati in orice buget v-ati propus.

Pentru mai multe detalii accesati site-ul www.herradesign.ro

Similar Articles
Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Firmele care sunt de specialitate si care pun clientilor la dispozitie serviciile specifice de dezinsectie

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

  Materialele publicitare sunt, de cele mai multe ori, cele care asigura continuitatea unei firme, prin

Cani personalizate

Cani personalizate

Pentru majoritatea, ziua incepe la o cafea sau la un ceai la fel de bun.

Firma curatenie Bucuresti

Firma curatenie Bucuresti

Curatenia se face si in centrele comerciale care sunt in Bucuresti. Operatiunile care se executa de

Intretinere ascensoare

Intretinere ascensoare

Unul din principalele servicii ce sunt oferite de catre firmele ce executa intretineri ale ascensoare