Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Ikosar producator si distribuitor de benzi transportoare cauciuc

Ikosar producator si distribuitor de benzi transportoare cauciuc

🕔11.Sep 2015

Nu putine sunt domeniile in care lipsa unor benzi transportoare cauciuc este inadmisibila. Sunt deosebit de practice si eficiente scutind mare parte din timpul alocat transportului de marfa. Aceste benzi sunt realizate din materiale rezistente tocmai pentru a face fata solicitarilor. Un principal producator si distribuitor din tara este Ikosar, companie ce beneficiaza de peste 20 de ani de experienta in domeniu. Oferta pe care Ikosar o promoveaza este variata si acopera o mare parte din nevoile clientilor atunci cand vine vorba de articole tehnice din cauciuc.

Ce tipuri de benzi transportoare cauciuc poti gasi la Ikosar?

Ikosar realizeaza diferite tipuri de benzi transportoare cauciuc, fiecare model fiind diferit in specificatii. Ca si o scurta prezentare iata principalele modele fabricate: Benzi transportoare cu insertie textila de uz general – se pot realiza in functie de dimensiunile precizate de catre client, cu toate astea nu trebuie sa depaseasca 25 mm grosimea, 1600 mm latimea, temperatura de lucru poate fi cuprinsa intre -30 grade Celsius si 80 grade Celsius, respectivele benzi putand fi livrate deschise sau gata imbinate din fabricatie; Benzi transportoare cu racleti transversali si velkanta – aceste benzi pot transporta produsele pe distante scurte dar intr-o cantitate considerabila, racletii pot fi dispusi pe unul, doua sau mai multe randuri; Benzi transportoare cu racleti in “V” turnati – sunt ideale pentru transportul produselor in plan orizontal sau inclinat, racletii maresc capacitatea de transport a benzii; Benzi transportoare cu racleti in “Y” si tip CHEVRON aplicati – au acelasi rol ca si benzile cu racleti tip V turnati, insa sunt realizate prin procesul de vulcanizare ulterioara a racletilor, aceste benzi se realizeaza doar la comanda; Benzi transportoare cu fata antiderapanta tip NONSKID – beneficiaza de forme de relief si imprimeuri ce au scopul de a mari aderenta produsului transportat; Benzi transportoare cu aplicatii speciale – sunt ideale in industria alimentara, in industria de prelucrare a lemnului si nu numai, in functie de preferintele clientului benzile pot avea fetele portante realizate din cauciuc alimentar, tesatura bumbac, material textil sau pasla.

In functie de domeniul de activitate si de produsele pe care urmeaza sa le deplasezi alege tipul de banda transportoare de care ai nevoie. La Ikosar cu siguranta vei gasi exact produsele de care ia nevoie.

De ce sa apelezi la benzi transportoare cauciuc fabricate de catre Ikosar?

In primul rand deoarece compania Ikosar ocupa un loc fruntas in randul companiilor de specialitate din tara. Produsele fabricate sunt distribuite in tara si sunt exportate chiar si in Italia, Moldova, Grecia, Egipt, Maroc sau Tunisia. Compania Ikosar asigura clientilor interesati doar produse de calitate superioara la pret de producator. Prin urmare preturile solicitate sunt cele mai mici de pe piata. Gasesti benzi transportoare cauciuc, benzi pentru elevator si o multime de alte articole tehnice din cauciuc.

Daca esti interesat sa achizitionezi produse pe care sa le utilizezi in siguranta o buna perioada de timp atunci nu mai ezita si contacteaza compania Ikosar. Ca si metode de contact poti suna la numarul de telefon 0233.787.041 sau poti expedia un email la adresa office@ikosar.ro. Pentru detalii suplimentare cu privire la produsele promovate acceseaza pagina virtuala Ikosar.ro. Aici gasesti toate informatiile de care ai nevoie cu privire la gama larga de benzi transportoare cauciuc.

Similar Articles
Butasi zmeura cu Strong Berry – pentru fructe cat mai gustoase!

Butasi zmeura cu Strong Berry – pentru fructe cat mai gustoase!

Iti surade ideea sa poti cultiva zmeura chiar in gradina la tine? Ce-ai spune sa

Blugi barbati cu HaineSelect.ro – pentru a fi mereu in pas cu moda!

Blugi barbati cu HaineSelect.ro – pentru a fi mereu in pas cu moda!

Tu de pe ce site iti cumperi haine? Ai avut ocazia sa consulti oferta cu

Cumparati cadouri 8 Martie inspirate de pe site-ul Gift Express

Cumparati cadouri 8 Martie inspirate de pe site-ul Gift Express

Ziua Femeii este o singura data pe an. Romanii o serbeaza pe data de 8

Compania Volsped asigura tuturor celor interesati transport marfa in conditii optime pe cele mai bune rute!

Compania Volsped asigura tuturor celor interesati transport marfa in conditii optime pe cele mai bune rute!

Aveti de livrat marfa urgent unor colaboratori sau unor clienti fideli? Sunteti interesat sa gasiti

Cea mai noua tendinta a anului in materie de design interior – placari pereti cu sticla

Cea mai noua tendinta a anului in materie de design interior – placari pereti cu sticla

Atat cei ce reprezinta companiile mari, cat si cele mici si proprietarii de locuintele moderne

About Author