Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Importanța apelării la servicii DDD

Importanța apelării la servicii DDD

🕔02.Jun 2015

Prezența lor aduce pe lângă dezgust și reale pericole pentru sănătate, dar și pentru calitatea legumelor și a mâncării. Deși de cele mai multe ori insectele și gândacii se ascund în locuri ferite vederii în mod normal, asta nu înseamnă ca ele nu există. Apelarea la servicii DDD, mai exact la servicii de deratizare, dezinfecție și de dezinsecție este soluția cea mai bună pentru a scăpa și a ține la distanță orice tip de insecte și viețuitoare periculoase din perimetrul casei dumneavoastră.

În gama de servicii DDD intră și deratizarea. Aceasta implică eliminarea și controlul asupra răspândirii și înmulțirii rozătoarelor. În categoria de rozătoare amintim șoarecele și șobolanul. Șoarecii de casă, așa cum mai sunt aceștia denumiți sunt foarte bine adaptați mediului dintr-o casă. Aceștia de obicei se ascund în zonele dintre peretele clădirii și cel de rigips sau în zonele ferite de lumină, umede și apropiate unei surse de hrană. Pentru aceștia, sursele de hrană sunt reprezentate de zonele unde sunt ținute legume, fructe, dar și în anumite situații chiar și frigidere sau camere reci.

Este imperativ necesar să apelați la servicii DDD deoarece șoarecii pot transmite numeroase boli! Ciuma este una din aceste afecțiuni și poate fi transmisă atât prin puricii orientali aflați în blana șoarecilor dar și a șobolanilor. În cazul în care suspectați o infecție de acest gen adresați-vă de urgență medicului de familie.

O altă amenințare pentru sănătatea omului este bacteria Salmonelozei. Aceasta bacterie poate fi găsită în excrementele șoarecilor dar și a șobolanilor. Ca și locuri unde această bacterie se poate dezvolta, menționăm sistemul de canalizare, fosele septice, dar și zonele destinate depozitării resturilor menajere. Practic, aceste zone sunt și zonele agreate de către rozătoare. Așadar, dacă locuiți la casă, este imperios necesară apelarea la servicii DDD periodic, pentru a elimina riscul apariției cu această bacterie.

Un pericol direct adus de lipsa solicitării de servicii DDD este cel al mușcăturilor de șoareci sau șobolani. Aceste cazuri sunt mai des întâlnite și în mediile sărăcăcioase sau acolo unde nu se respectă principiile minime de siguranță împotriva agenților de infecție. Au fost situații când șobolanii au cauzat decesul bebelușilor prin infecțiile provocate de mușcături și de agenții bacterieni prezenți în saliva acestora.

Despre dezinsecție și dezinfectare, putem spune că ambele fac parte tot din gama de servicii DDD și privesc în mod direct controlul și eliminarea completă a insectelor din perimentrul destinat locuinței. Majoritatea insectelor pot fi găsite în zone închise, fără lumină și, foarte important, greu accesibile. Dacă de exemplu, în bucătăria dumneavoastră există cu siguranță locuri unde vă este greu să ajungeți cu mătura sau cu aspiratorul. Acolo, mai ales dacă cu timpul ați mai scăpat un cotor de măr sau alte resturi vegetale, cu siguranță puteți avea neplăcerea de a avea un focar.www.Deratizarebucuresti.ro

Așadar, ideea de a apela la servicii DDD nu este nici pe departe un moft sau o manifestare de paranoia. Oferim servicii DDD complete pentru ca dumneavoastră să vă puteți bucura de siguranță și lipsa oricărui risc de infecție cauzată de prezența acestor agenți.

Similar Articles
Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Firmele care sunt de specialitate si care pun clientilor la dispozitie serviciile specifice de dezinsectie

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

  Materialele publicitare sunt, de cele mai multe ori, cele care asigura continuitatea unei firme, prin

Cani personalizate

Cani personalizate

Pentru majoritatea, ziua incepe la o cafea sau la un ceai la fel de bun.

Firma curatenie Bucuresti

Firma curatenie Bucuresti

Curatenia se face si in centrele comerciale care sunt in Bucuresti. Operatiunile care se executa de

Intretinere ascensoare

Intretinere ascensoare

Unul din principalele servicii ce sunt oferite de catre firmele ce executa intretineri ale ascensoare